Bildkavalkad och nättroll

av Åse

Nu sitter vi på tåget hem!! Jag och Sofie bokade om våra biljetter, för vi ville bara hem till våra familjer!
Gårdagen var helt underbar med så många glada mammor och det var så kul att träffa gamla goda vänner igen!
Ann hade jag inte träffat på flera år och älskade Sara likaså!
Jag fick krama om Katrin och Phillip igen på LCHFklubben och så fick jag ett lååångt samtal med TV kocken Pelle Johansson som vänner till mig känner och det var roligt att prata råvaror, mat och hälsa med honom!!

Förrätten var god! Ädelost med äpple, sallad etc, varmrätten var också god tycker jag, var oxfilé med svartfötter och ngn potatisbakelse jag skippade. Efterrätten skippade jag också, smakade en sked men var inte så gott. Tröttheten kom i fatt mig efter maten så efter jag kramat om vinnarna så gick jag och Annah till rummet för att prata och soooooova!!

Galan har varit supertrevlig och tjejerna bakom har gjort ett bra jobb även om där var en del brister och jag hoppas vi kan dela med oss av feedback så det kan bli ännu bättre!

I morse när jag skrev om att jag gick utan pris detta året och i samma inlägg riktade kritik kring röstningsförfarandet så fick jag en högst otrevlig kommentar.
Kommentaren hamnade direkt i papperskorgen för anonyma ”troll” (som de kallas i internetvärlden) har ingen plats i min blogg, speciellt inte elaka påhopp. Döm om min förvåning när jag en stund senare får en kopia på en trist kommentar till Victoria och jag känner igen IP adressen (den står alltid i mailet man får med kommentaren), men inte bara det – för i min blogg hade denne människa använt ett fingerat namn och en falsk email adress, men hos Vickan var även hennes riktiga mailadress med och det tänkte hon nog inte på.
Denne människa hade alltså först surfat in till mig och sedan till Vickan och kräkt av sig lite bitterhet. Det värsta i denna historien är att det är en återkommande läsare här på bloggen som alltid skrivit så mkt gulliga saker, tackat för vintips (detta är lite dråpligt med tanke på hennes kommentar i dag) och tackat för LCHF recept men i dag gömde hon sig bakom fingerat namn och fingerad mail adress.
Du borde skämmas! Det är så mkt dumheter i denna kommentaren som egentligen inte borde få utrymme här men eftersom jag tycker att det är så dumt, så dumt så dumt så delar jag med mig och/eller är första och sista gången -min blogg är inget forum för ”troll”.

20120506-155147.jpg

1 veckas kurs??? Var har du fått det i från?
Vin frukost, lunch, middag (jag äter ju inte ens frukost! Duuuuh)
Nä, i bland är den svenska Jantelagen något extra! Så bara för att ett vinglas finns med på de flesta receptbilder så innebär det att jag dricker vin till ALLA måltider??? Tror du att jag lägger upp all mat jag äter? Tror du att mitt hem alltid är välstädat bara för att jag väljer att lägga upp bilder när det är det? Jag väljer aktivt vad jag vill dela med mig av! Tror du att jag skulle åkt och hämtat mina barn på dagis på eftermiddagen om jag hade druckit vin till lunch!? NEJ jag pimplar inte vin, även om du skrivit detta en gång förr (nu vet jag ju vem du är!!) jag NJUTER av ett glas vin till MATEN några gånger i veckan, och JA det är hälsosamt för hjärtat med ett glas rött vin om dagen, men givetvis beroendeframkallande i större mängder och absolut inte sunt och hälsosamt för levern, hjärnceller och you name it heller då. Jag lovar, du behöver absolut inte vara orolig för mina alkoholvanor!
Och HUR skulle en kost med protein från kött, fågel, fisk, ägg, skaldjur och ägg, naturliga fetter i form av smör, kokosfett, olivolja, rapsolja, grönsaker från hela växtlighet, fulla med antioxidanter, mineraler och vitaminer kunna vara FARLIG??? En kost där man minimerar cancerogent socker, där man äter så lite gluten som möjligt, där man äter så rent och oprocessat som möjligt – skulle det ge BIEFFEKTER? Läs på! Skulle jag må bättre och leva längre menar du om jag adderade pasta, potatis och ris och gryn till min kost? Skulle mitt hjärta må bättre av processat margarin? Lightgrädde med stabiliseringsämnen?

Man får tycka precis vad man vill om mig, men: Ge då katten i att besöka mig, att kommentera här för bevisligen kan du inte hålla dig härifrån??
Och var rak och ärlig och göm dig inte bakom anonymitet. Tvi!
Detta är min blogg, jag delar med mig av det mesta jag kan när det gäller mat. Jag delar med mig av mitt privatliv och tips, råd etc. Totalt valfritt att spendera sin tid här eller inte.

Sorry till alla Ni som hamnade mitt i ett ganska negativt inlägg, men ibland får även en obotlig optimist som jag nog!

[nggallery id=11]

Underbara läsare! Ska svara er i mrg men tills dess: TACK! Ni väger upp alla troll tusen ggr om! Jag får så mkt beröm för att jag har en så trevlig blogg och NI ingår i det berömmet ju för era kommentarer lyfter allt här! Internetvärldens bästa läsare håller hus här!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

94 kommentarer

Kicki 10 maj, 2012 - 22:37

Go girl!! Älskar din blogg och blir inspirerad av dina underbara recept din ödmjukhet. Att vara en livsnjutare är INTE skamligt men som sagt det finns så mycket avundsjuka. Du har ett väldigt vackert hem och självklart tar man inte foton på smutstvätt eller dammråttorna under sängen. Och sen tycker jag att dina alkoholvanor är helt normala..Skål gumman och fortsätt med att sprida glamour och flärd!! Kram på dig!!

Svara
Åse 11 maj, 2012 - 07:05

Kram tillbaka!! Blir glad över din kommentar!! :))

Svara
Caroline 10 maj, 2012 - 13:33

Hehe ja oxfilé med svartfötter låter ju alla tiders 😉 hihi

Usch vilka människor det finns! Varför…? VARFÖR kan man inte bara va glad för andras skull? Jag kan inte kalla mig jätteframgångsrik men det beror ju oxå på hur man ser det. Sen arbetar inte jag aktivt heller för att uppnå nåt särskilt i mitt liv just nu (förutom en ev. utbildning framöver…) Förmodligen så är inte denna person så framgångsrik i något hon tar sig för (kanske har hon inte arbetat aktivt för att göra sig själv det heller) och det är ju samma för Vickantikkan som även hon fått utstå en hel del skit genom åren. Och det är BARA ren jäkla avundsjuka!! Folk som tycker att ni har allt men inte jobbat för det… skillnaden är ju att det har ni visst!!! Och hade dessa avundsjuka personer oxå arbetat hårt för att få nåt så hade kanske även de varit lika framgångsrika på sitt område!

Nä, bara strunta i dom. Jag vet att det är svårt men du vet att du har alla oss andra bakom dig så hon är bara en fis i rymden! 🙂

Stor kram!

Svara
Åse 10 maj, 2012 - 15:08

Tack söta rara!
Ja det osar lite missunnsamhet och avundsjuka! Men som du säger varför vara avundsjuk? KRAM fina!!

Svara
Linn Jonsson 10 maj, 2012 - 09:34

DU har en SUPERBRA blogg. Tråkigt med personangrepp och SÅ ONÖDIGT. Avundsjuka? Håller själv på att prova mig fram för att jag vill gå ner i vikt. LCHF tilltalar mig, men efter tre veckor har jag fått ont i magen. Vet inte om det beror på dieten eller på att jag fuskat i tre dagar när jag var på spa. Hur som helt. Jag gillar din blogg. Jättebra inspiration för oss som inte nått ända fram än och det är trevligt att du blandar med lite inredning också. Självklart att du väljer att ta bilder när det är fint:) Tack, KRAM och hoppas att du vinner nästa år.

Svara
Jeanette 9 maj, 2012 - 13:52

Kram på dig! Ta inte åt dig av dumma kommentarer!

Svara
Jeanette 9 maj, 2012 - 13:51

Kram!

Svara
Malin 8 maj, 2012 - 12:06

Åh så tråkigt att sådant här måste förekomma….. Hoppas verkligen du ändå vill fortsätta och inspirera oss, vi är så många!! 🙂 Har nu i helgen nått min målvikt!! Tjohooo! 🙂 Ätit LCHF ca 1,5 år och har följt din blogg senaste halvåret! OCH, det är tack vara dig som jag nu gått ner det sista svåra!! 🙂 Tack vara dig som jag nu älskar att stå och kocka i köket!! Tack vara dig som jag hittade ”periodisk fasta” som passar mig helt fantastiskt! Tror aldrig jag mått bättre faktiskt!!! :)))
Så tack för ALL inspiration och för din motivationshöjande blogg! Stå på dig!!! 🙂
MVH/Malin

Svara
Åse 8 maj, 2012 - 12:10

Åhhhh stooooort grattis!!!! Vad härligt!! Varmt lycka till nu!!

Svara
Dessi 8 maj, 2012 - 11:21

Jag älskar verkligen din cerisa klänning! 🙂

Svara
Åse 8 maj, 2012 - 12:11

Tack!! me toooo!!! =))) KRAM

Svara
Renée 7 maj, 2012 - 22:15

Håller med, såna där avundsjuka ”troll” behöver ju inte läsa. Stå på dig, 🙂

Svara
Marie 7 maj, 2012 - 20:07

Dessa missunnsamma troll kommer finnas så länge det finns människor och många av dem tror att de är anonyma bara för att man sitter bakom en skärm, men så är det ju inte!

Häng ut och skaka av! Du är en stor inspirationskälla för många inklusive mig! Jag tycker det är synd att du inte vann, för det hade varit roligt med en LCHF-blogg som vinnande matblogg! <3

stor KRAM

Svara
Anna 7 maj, 2012 - 19:17

Åse, du är en stor inspirationskälla för många. Låt inte en person förstöra.
Du ger mig så mycket, inte bara inom LCHF-området, utan även på så många andra sätt.
Familj, inställning till livet, barn å så Campadre förstås 😀
Stor kram till dig från mig!

Svara
anna 7 maj, 2012 - 19:04

Den svenska avundsjukan då de är som värst. Det jag tycker är mest lustigt är att folk tror att de kan spy ur sig vad som helst bara för att de är på nätet, saker de aldrig skulle våga stå för face to face.

Urtrist!! Och din blogg är den bästa i så många avseenden!!!

Svara
Julia 7 maj, 2012 - 19:02

Hej,

Jag har följt din blogg ett tag, men hittills har jag aldrig skrivit någon kommentar, men nu tyckte jag att det var dags! Du är så otroligt inspirerande, både med dina bilder, ditt innehåll och ditt språk. Din blogg är den enda jag följer mer eller mindre dagligen och jag har använt många av dina recept. Tack för att du finns och inspirerar oss LCHF:are!!!

Svara
catja 7 maj, 2012 - 18:35

Egentligen skulle de hängas ut i offentligehten så att de får sig en näsbränna!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 18:41

Ja håller med! :/

Svara
Eva 7 maj, 2012 - 15:25

Avundsjukans fula ansikte kikar fram lite då och då. Trist att man ska må så dåligt av att andra lyckas med sina projekt. I min bok är du bara bäst. En tjej som stått med bägge fötterna på jorden under alla år jag följt dig. Kram bästa Åse.

Svara
Lita 7 maj, 2012 - 15:19

Tror hun er bitt av den berømte norske ”Jantelovbassillen”. Sånne mennesker er ikke noe å bry seg om.
Jeg synes denne bloggen er fantastisk og en av de få jeg har funnet der jeg har funnet en som tenker om LCHF omtrent som meg:)

Troll er kjedelig, ignorer dem, og kos deg videre 😀

Svara
Louise 7 maj, 2012 - 15:03

Men herregud vilken bitter människa det måste vara!! Skit i henne, hon är bara avis för att hon inte har den kunskap som du har! HEJA Åse, du är såååå duktig på det du gör!! <3 stor kram till dig!!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 15:13

<3<3 Till dig!!

Svara
catya 7 maj, 2012 - 14:51

Wow! Vilket rikspucko!
Jag stämmer ju lite in med tankarna kring röstningen. Dessvärre får vi väl säga.
Nej du, det där klarar vi oss utan!

Kram fina Åse!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 14:58

Kram fina fina Catya!!!

Svara
Anna 7 maj, 2012 - 13:27

Åse, försök att se den som skriver som en liiiten människa! Verkar ju sjuk på nåt sätt…
Du inspirerar mig och många andra till både att äta lite bättre och du sprider även feelgood omkring dig! Fortsätt med det!
PS. Har gått ner 18 kilo under våren och är sååå lycklig, verkar inte alls ha svårt att hålla det med LCHF-kosten som jag äter nu! Wooohoooo!DS.

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 13:59

Du har så rätt! TJOHOOOOOOO!!!! Stort stort grattis!!!! Det är ju helt fantastiskt!!

Svara
Mimmi 7 maj, 2012 - 13:18

Jag vill bara säga att du verkligen inspirerar med kunskap och motivation och dessutom har du en i mitt tyckt väldigt vettig syn på LCHF/livet. Gör stor skillnad för mig och min familj!
Stöd, kärlek och skratt din väg istället! 🙂

Svara
Anna-Karin 7 maj, 2012 - 13:13

Säga vad man vill men om man nu inte tycker om det du skriver så behöver man ju inte vistas här alls!!! Du är en otrolig inspirationskälla (har sagt det många ggr förr) och för att inte tala om dina recept som iallafall inte jag skulle klara mig utan!
Heja dig Åse!!!
Pris eller inte men jag tror du vet hur mycket du betyder för de flesta av oss som finns här och hade jag ett pris att ge så skulle du få Guldvinsten!!!
Ha det gott!

Kramar i massor
Anna-Karin

Svara
Petra 7 maj, 2012 - 12:55

Din blogg är superbra, fortsätt inspirera o sprida kunskap om LCHF. Du gör ett kanonjobb.
Dumma människor finns det gott om, inget att bry sej om. Du har massvis med kunskap o inspirerar så många. Heja Åse!

Svara
Helena 7 maj, 2012 - 12:45

Du ser ut att haft en kanon helg!
Som så många andra skrivit så säger jag också…ta inte åt dig av dumma kommentarer!

Svara
Madeleine 7 maj, 2012 - 12:27

Du är underbar som gör detta glöm ej det, tack vare dig som jag orkar fortsätta med min lchf och träning för du inspererar till så mycket mer än du tror,

Många Varma Kramar Madeleine

Svara
Anna 7 maj, 2012 - 12:25

Hi! I’m reading the English translation of your blog because I am not Swedish. I really enjoy your work. All blogs I know receive negative and hateful comments. There will always be such people. Please try to ignore them and continue your good work.

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 12:50

Hi! Nice to hear from you! And that my blog is read by nonswedish people aswell 🙂 Thanks for your input! You are right! Take Care and have a good day!

Svara
B-M 7 maj, 2012 - 11:40

Fegt att inte kunna stå för sina åsikter…
Själv så äter jag inte alls LCHF-kost men gillar att läsa och inspireras av dig här ändå. Har ju följt med dig länge genom åren o det tänker jag fortsätta med 🙂
Kram till dig Åse!

Svara
Maud Fahlén 7 maj, 2012 - 11:31

Jag säger bara: Så djävlar typiskt den Svenska Avundsjukan.
Rent ut sagt, Skit i dom, dom är bara så bitter. Ibland behöver man inte vara någon ”proffesor” i medicin eller näring för att kunna inspirera och göra gott.
Fortsätt på din linje, du har väl inte så mycket besökare för ingenting…

Ha en fortsatt fin dag och njut av dagen….

Kramar från ett nu Soligt Västerbotten….

Svara
Nadja 7 maj, 2012 - 11:22

Vi pratade ju som sagt om detta efter röstningen och vi var väldigt många som tyckte likadant.. att det var en miss i röstningen men det är sånt som vi ska ge feedback på och förhoppningsvis kanske det blir bättre till nästa år? Är väldigt glad för åt vinnarnas skull och missunnar dom inte deras vinster på något vis.

Ta han dom dig, kram!

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 11:46

Ja jag har ju inte varit ensam om att tycka att det behöver uppgraderas – röstnigssystemet. Ska vara rättvist mot både de små bloggarna, men även de stora! KRAM Nadja!!

Svara
Mariann Fäldt 7 maj, 2012 - 11:02

Kära Åse, Ta inte åt dig av den bitterhet och avundsjuka en del sorgliga människor har. Du inspirerar otroligt mycket och jag blir glad av att titta in här på din fina blogg. Så… håll hatten högt / KRAM

Svara
Christina 7 maj, 2012 - 10:55

Hejja Åse.

Ta inte åt dej av idiotiska kommentarer.
Jag äter LCHF sen 2005 och mår kanon. Visst blir det avsteg ibland och ibland även i längre perioder. Och DÅ mår man inte så bra.

Tack för din blogg
Kram till dej

Svara
Anna Carlsson 7 maj, 2012 - 10:50

Usch så trist, avundsjuka finns överallt.
Har man inget snällt att skriva, låt bli!!!

Puss fina du!!!

Anna (Annisen)

Svara
Vipan 6 maj, 2012 - 23:09

Du inspirerar mig!

Svara
Jeanette 6 maj, 2012 - 23:01

Hej!
Håller med många andra. För mig är du en inspiration och jag blir bara glad av alla dina fina bilder på både mat, dryck och vackra saker. Har ju kört LCHF i tre veckor nu och som jag komenterade tidigare hos dig så är det för min smärta. Ville bara säga att det funkar. På tre veckor har min smärta minskat, mina inflammationer i underarmarna är bortblåsta och jag mår TOPPEN. För att inte nämna att jag har gått ner 4 kg. Aldrig sötsugen men kan unna mig lite sött ibland och det räcker gott och väl.

Tittar in på din blogg dagligen och det kommer jag fortsätta med för du är min förebild!!

Tack och kram till dig!!!

Svara
Kicki 6 maj, 2012 - 23:01

Trist Åse med sån bitter avundsjuka! Men vi är oerhört många som bara inte kan eller vill missa ett enda inlägg av dej! Du är otroligt duktig och gläder och inspirerar många. Fortsätt så!!
Kraam!! 🙂

Svara
Taina 6 maj, 2012 - 22:43

Nej men oj vilken trist kommentar du har fått. Ta inte åt dig av hennes spydiga kommentarer, vi alla andra gillar dig och för mig är du en förebild vad det gäller både kost och hur du får ihop ditt liv med barn, jobb och fritid. Stå på dig. Kram

Svara
Jenjo 6 maj, 2012 - 22:17

Kära fina underbara fina Åse! Vilket SVEK av en, som du trodde, trogen läsare. Hon trodde nog inte att det gick att se att det var hon…
Hoppas hon inser att det inte är någon idé att försöka trycka ner dig. Du har ju så fint stöd bland många här!
Du är superbra Åse! Så är det bara. Vad än andra försöker säga… 🙂
Många kramar!!!

Svara
Catharina Rådemar 6 maj, 2012 - 22:03

Heja Åse!!!
Bra att du svar på tal!! Du är en sån underbar inspriationskälla till många, men tyvärr finns det en del idioter out there… släpp det nu 🙂
Kram Catti

Svara
Suzanne 6 maj, 2012 - 22:03

Du behöver inte försvara dig. Lägg din energi på all respons du får av alla som mår så bra av den stimulans du ger till alla som vill förändra sina kostvanor. Jag mår så brå av mina förändrade kostvanor, jag blev rekommenderad av en legitimerad hälsokostrådgivare (LIFE) att skippa gluten och socker och efter lite gogglande hamnade jag på din sida. Du har gett mig ett nytt liv, nu lever jag utan att vara livrädd att inte hinna till toan. DU har gett mig vägen till ett nytt liv. ´Stor Kram och fortsätt i ”din stil”!

Svara
Lina 6 maj, 2012 - 22:00

Jag blev en besviken läsare när jag fick veta att du inte fått något pris. Jag tycker absolut att du var en värdig vinnare men du fortsätter iaf att inspirera mig till all den goda o nyttiga maten! Så, tack för en fin blogg o du är en vinnare i mina ögon!
/ Lina

Svara
sara 6 maj, 2012 - 21:56

Trist med sådana inlägg men försök att låta det rinna utanpå dig, du vet vad du gör och står för och fortsätt i samma anda :). Som jag skrivit förr till dig så är du en inspiratör.

Ni ser ut att ha haft det jätteskoj. Hoppas du haft en mysig söndag med din familj.

Varm bamsekram till dig fina Åse!!

/ Sara

Svara
Cornelia 6 maj, 2012 - 21:28

Tråkigt med bittra och avundsjuka människor. Som du själv skrev så behöver man inte läsa en blogg. Jag följer din blogg varje dag, och längtar efter hela tiden efter nya inlägg. Tråkigt att du inte vann i någon kategori, röstade på dig i alla. Men du får förhoppningsvis nya chanser nästa år. Du och din blogg är super bra.

Svara
Anna 6 maj, 2012 - 21:28

Synd att de finns sådana bittra människor. STrunt i de bara!

Svara
jenny 6 maj, 2012 - 21:14

Hon (”anna”) lider nog mest själv av sin avundsjuka…..
Ha en fortsatt fin vecka Åse!
kramar

Svara
Anna Truelsen inredningsstylist 6 maj, 2012 - 21:14

Hej!
Fy va trist kommentar du fått ! Jag har ju inrednings bloggat ett par par år och fått några trista kommentarer med, inte kul!
Höjden av fräckhet är helt klart när någon säger elaka och ojusta saker och inte ens signerar inlägget
Med sitt namn!
Jag kan inte fatta hur folk kan välja att skriva taskiga saker, så lågt!
Har tagit bort möjligheten att kommentera anonymt i perioder!
Just nu har jag valt att låta anonyma kommentera, men jag har svårt att förstå varför man inte signerar sitt inlägg med sitt namn!
Jag gillar verkligen dig blogg Åse! Den har varit och är en stor hjälp på min Lchf resa!
Du har snygga bilder på oerhört go mat! Super inspirerande blogg!
Jag matbloggar på http://lchfenligtanna.blogspot.com
Kram Anna Truelsen

Svara
EbbaPåLandet 6 maj, 2012 - 21:11

Alltså, jag förstår inte varför man ska hänga på bloggar som man inte gillar.
Skit dumt!
Själv besöker jag bara bloggar jag tycker om, därför är jag här :O)

Näthat/troll är ett jäkla gissel. Och väldigt tråkigt för de som drabbas.
Men vi är många som gillar dej Åse, glöm inte det!

Svara
Ann Söderberg 6 maj, 2012 - 20:47

Jag skriver samma som jag skrev på Vickans blogg när hon blev påhoppad – skit i den svenska avundsjukan. Livet i bitterträsket är hårt och egentligen ska vi tycka synd om människor som inte kan se någon annans lycka. Härligt att du finns, du hjälper mycket och är inspirerande. Som du skriver – det är valfritt att läsa andras bloggar och jag hoppas att du kastar dessa bittra mail i trollhinken direkt – går det inte att blocka de som skriver??
Du är fantastisk och mycket duktig – tro inte något som en futtig människa skriver.
Jag ser fram emot fler härliga inlägg på din fina blogg. Oavsett pris eller ej på galan, så är du en vinnare, det lovar jag dig att fler än jag tycker.
/Ann

Svara
Sofie 6 maj, 2012 - 20:47

Hej Åse!
Jag har nyligen fått tips om din blogg och jag säger bara, varför har jag inte kommit hit tidigare??? Du har helt otroliga recept. Jag har bara gjort den kalla beasåsen än så länge och den var super. Du har fått mig att vilja äta lchf igen, men denna gång på ”rätt sätt” 🙂
Jag bor också i Helsingborg och jag undrar om du vet om man kan köpa kokosnötsmjöl här någonstans eller det måste beställas från nätet? Kan man annars byta ut det till mandelmjöl?
Jag tycker du är bra och jag kommer titta in på din sida varje dag 🙂 Tack för inspirationen!

Svara
Åsa 6 maj, 2012 - 20:36

Dessa s k troll finns visst överallt. Det som är lite lustigt är att de ALLTID gömmer sig anonymt för att våga lämna en kommentar som är elak å tråkig. Nu finns det ju de som kanske säger att den här anonyme inte har någon blogg/hemsida att lämna och därför är anonyma, men faktum är att de elaka kommentarerna är ALLTID från ”Anonym”, det går inte att komma från…Det är sån enkel matematik – om man inte gillar det som någon skriver, sluta då och läs den bloggen och hitta en blogg man gillar! Har själv varit utsatt för anonyma troll som sagt ganska trista saker som jag blivit ledsen av, men jag försöker skaka av mig det, för det är ju roligt att blogga och att följa bloggar! Jag gillar din blogg skarpt, du har så många bra recept och skriver alltid om roliga saker! Kram på dig!

Svara
Gabriella 6 maj, 2012 - 20:36

Vilken idiot kommentar rent ut sagt!
Stå på dig Åse för din blogg är toppen och har inspirerat mig på alla möjliga sätt i massor av år.

Kram!

Svara
Mathildas mamma 6 maj, 2012 - 20:32

Hej Åsa!
Ja det är den bittra sidan av att ni bloggare delar med er av erat liv. Det finns så mycket sjuka människor som mår bra när de får vara elaka mot andra och tyvärr det får man räkna med när man bloggar men …inget man behöver bry sig i eller ta åt sig av. Klart att det sårar men ge dem inte den tillfredställelsen. Vi är vääääldigt många läsare av din och Vickans bloggar som tacksamt tar emot tips på mat, vin och lite annat bra att veta saker. Samt alla tips som kommer från de andra läsarna som de frikostigt delar med sig av. Söta fina Åse fortsätt med det du gör vi är många som är grymt tacksamma för din superduper blogg.
Kramar fr Mathildas mamma i Örebro

Svara
Hemma BÄST! | Happily Ever After 6 maj, 2012 - 20:27

[…] finns det ju en dag imorgon också. Så länge kan ni se lite bilder hos my room mate Fru Sofie, 56-kilo-Åse, Katrin Zytomierska, Annika Duckmark och säkert många andra . Bloggarna som var med på galan […]

Svara
Anita 6 maj, 2012 - 20:27

Jag häpnar, vet knappt vad jag ska skriva. Att man bara kan skriva något så här. Först är man nöjd med recept och vintips och sedan skriver man skit. Om hon fortsätter att skriva här på bloggen så är det skandal.

Jag tycker du har en jättebra blogg. Lägg ingen energi på en sådan här person, måste ha stora problem själv. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll. 🙂

Svara
Linda 6 maj, 2012 - 20:24

Herreguuuud! Blir helt häpen över hur folk beter sig! Nu blir jag lite upprörd känner jag. Du förtjänar inte detta alls Åse!

Kram på dig!

Svara
Ingela 6 maj, 2012 - 20:15

Fy för bittra människor som spyr sin galla över andra, finns inget värre.
Jag gillar din blogg jätte mycket och röstade på dig, synd att det inte räckte till något pris, men det kommer fler chanser. Hoppas du inte tappar sugen på att blogga för jag älskar att läsa den. Du är en stor inspirationskälla. Kram Ingela

Svara
Fru M 6 maj, 2012 - 20:08

Fy fan för denna svenska avundsjuka!

Svara
Marianne 6 maj, 2012 - 20:04

Åse, jag hoppas innerligt att detta inte påverkar dig mer än en kort stunds ilska mot denna lilla människa, som hon uppenbarligen är. Elakheterna hon skrev känner tom jag igen och inte känt till din sida allt för länge och de säger allt om henne och INGENTING om dig, glöm inte det.
Du är underbart inspirerande och ja, vem älskar inte god mat och ett glas vin till ibland.
Jag i alla fall 🙂

Svara
Maria Rosendahl 6 maj, 2012 - 20:02

Men fy vilka hemska människor det finns!!! Men alla som följer din blogg vet ju att det inte är som den människan säger!!! Men man blir ändå så upprörd!
Röstade oxå på Dig, Du är en inspiration för många.

Ha det gott.
Kram Maria

Svara
Pernilla 6 maj, 2012 - 19:57

Jantelagen är hemskt. Mina röster fick du för att du är en energikick med en sund syn på kost. Dina iinlägg ger mig tankeställare som jag tar med mig i mitt yrke och i vardagen. Och ang vinglaset så kan det innehålla så mycket mer än gott vin vilket det ofta gör här hemma och säkerligen hemma hos dig med. Många peppande kramar till världens bästa energiknippe 🙂

Svara
irene 6 maj, 2012 - 19:43

HERREGUD säger jag bara…. tur att du inte behöver bry dig såna svin….
Jag röstade på dig iallafall för du är bara bäst!!!!
kram

Svara
Susanne 6 maj, 2012 - 19:40

Hej Åse,
Jag hoppas att alla positiva kommentarer du har fått på ditt inlägg med råge överväger det sura inlägget, som knappt är värt att kommentera.

Men du, guud vad jag blir glad när du säger att ditt hem ibland är stökigt! Jag trodde att det alltid var perfekt som på bilderna! 🙂
Kram på dig!

Svara
Petra Andersson 6 maj, 2012 - 19:21

Heja Åse! Jag håller på dig i alla väder och det där påhoppet var lågt! Skaka av dig det och sträck på dig. Du har alldeles säkert förändrat livet för många fler än för mig med dina kloka och insiktfulla råd. Jag har det största förtroendet för dig som kostrådgivare och älskar din blogg. Kram/Petra

Svara
Carina 6 maj, 2012 - 19:18

Ja du Åse,precis som du skrev…Denna jantelagen!! Du gjorde helt rätt att skriva av dig vad du (&flera med dig( tyckte ang hur röstningen gick till.
Sen förstår jag att du nog är liiite besviken att du inte vann nån av de du va nominerad till, men vilken normal människa skulle inte va det??? Jag bara undrar..
Stackar patetsika människa som inte kan stå för vad hon tycker!! Jaja,hon har väl bara kunna ge f*n i & läsa om hon nu störde sig så fruktansvärt!
Ha en underbart avslut på denna händelserika helg & njut av att bara få komma hem till familjen <3
Jag är jätte inspirerad av din blogg,dina kundskaper & framför allt dina underbara recept!
Har lärt mig jättemycket samt har blivit mera intresserad av vad jag äter & varför.
Tack för att du delar med dig av det mesta =)
Varma kramar från Jämtland

Svara
Popprinsessan 6 maj, 2012 - 19:18

Men oj! Jag FATTAR inte att folk orkar lägga energi på att kommentera när de stör sig på vissa bloggar! Utan heja till dig som säger ifrån! Jag läser din blogg för att du inspirerar mig med dina recept och fina bilder, och för att du är en trevlig person som bjuder på dig själv irl!
Kram till dig!

Svara
Sthlms tjej 6 maj, 2012 - 19:14

Fy va trist kommentar. Jaha, olyckliga människor finns det gott om.
Jag brukar inte läsa så mkt kommentarer i blogg världen av den anledningen.
Jag skrev imorse att du har en positiv blogg, jag menade även dina läsare överlag.
Kommentarerna brukar vara lika positiva och pepprande som bloggen
🙂

Bort med alla troll som gömmer sig bakom datorn. Blä!!

Svara
LIngon 6 maj, 2012 - 19:08

Usch så tråkig kommentar. Men alltså, låt inte den lägga sordin på din fina helg, det är den inte värd.
Men du däremot är en underbar inspiratör.

kram!

Svara
Lisa 6 maj, 2012 - 19:08

Heja Åse! Fn va otrevligt skrivet! Alla kan ju få ha sin åsikt el fråga men är man inte smartare än att man kan framföra den öppet eller på ett schyst sätt kan man ju låta bli. Så sketet. Tycker det är bra att dy skriver sin åsikt om tävlingen när du har en, vem vill bra läsa medhåll och neutralt…? Kör hårt! Snygg du är på bilderna!!

Svara
Gabriella 6 maj, 2012 - 19:04

Jag har ”känt”dig i så många år nu och vet att du kan ruska av dig dessa troll.
Lägg ingen energi på dom.
Ju mer populär du blir tyvärr kommer det negativa kommentarer och annat strunt med det.

Stå på dig Åse!Kram!

Svara
Cecilia 6 maj, 2012 - 18:52

Det har dykt upp en och annan som inte klarar lågkolhydratkost någon längre tid och blivit sjuka. Jag har märkt att de som skriver om detta är väldigt arga och bittra. ”Det var ingen som sade att jag kunde bli sjuk, jag var ju frisk förut”.
Att man kan använda sin egen fantasi och justera maten så det passar en själv verkar inte ha gått hem särskilt bra.
I det inlägget du fick så verkar det vara en sådan person.
Denna person verkar ha projekterat allt sitt eget ansvar på dig vilket är helt vansinnigt.
Man ansvarar själv för vad man stoppar i sig och för att man ska må bra av det. Om hon blev beroende av vin för att du haft en bild på ett glas… *hmm* (Jag är själv sockerberoende så jag vet hur maten kan slita i en…)
Det är faktiskt folk som överlevt 30 år på ”denna kosten” men de tar rätt lite plats i media, de har fullt upp med att leva istället! 🙂

Lev väl och fortsätt att må bra på ditt sätt! *hejar på*

Svara
Åsa 6 maj, 2012 - 18:47

Usch vilken bitter person, kan inte vara kul att vara henne. Vi vet ju resultatet av 30 år med tallriksmodellen, människor har inte varit sjukare eller mått dåligare. Nej, tack för din inspirerande blogg och fantastiska recept!

Svara
Åsa 6 maj, 2012 - 19:50

”människor har aldrig varit sjukare eller mått dåligare” ska det ju vara:-)

Svara
Monika Petersson 6 maj, 2012 - 18:44

Sånt trams. Det fina med dig Åse är att du är så ”normal” Du inspirerar att äta rätt o känna sig frisk. Bry dig inte om sura kommentarer. Fortsätt vara o låt oss frestas av dina bilder 🙂

Svara
Linruz 6 maj, 2012 - 18:43

Usch för nättroll.
Bra där Åse att ge svar på tal, klart att du måste få reagera och ösa ur dig.
Efter ett sådant påhopp kan man inget annat .
Många bloggerskor dom ger av sig sälja blir påhoppade av anonyma läsare. Det som är för mig ett mysterium är om man stör sig så på någon varför fortsätter man att gå in på sidan och läsa :/

Skaka av fig tråkigheterna vännen och fortsätt vars den du är.
Vi gillar ju dig för just den du är.

Stor styrkekram Lina

Svara
*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨* 6 maj, 2012 - 18:42

Saknar ord, skit i dem, håller med dig till fullo, jädra konstigt system.

tycker det är modigt att vädra lite åsikter efter en sådan här tillställning om man skall dra lärdom inför nästa år, om det blir nästa år… dock inte med mig.

Kram på dig, Åse!!
/Camilla

Svara
Suss 6 maj, 2012 - 18:41

Men guuuu, jag vet inte vad jag ska säga, det finns så mycket knäppa människor!

Åse, du är en sann inspiratör till både mat och hem även om jag typ aldrig kommenterar *tråkmåns* så älskar jag dina inlägg. Fortsätt så… och du…fortsätt dricka vin, det kommer jag att göra 😉

Kram
Suss

Svara
Sara & Busungarna 6 maj, 2012 - 18:40

Såååå roligt att få träffa dig igen gumman! Synd bara att vi inte hann kramas hejdå, men det kommer ju fler tillfällen! <3

Trollet vet du redan vad jag tycker om… Jiiizes liksom.

Jag lånar några bilder av dig! 🙂 Hoppas det är okej? Skriver givetvis att dom är dina!

Puss på dig goding och tusen tack för i helgen!

Svara
Margitha 6 maj, 2012 - 18:39

Halloj Åsa!
Hoppas ”Trollet” skäms ordentlig nu. Hur tänker hon ???
Ta dig ett glas vin när du kommer hem 😉 det är du värd..

Ha det bäst Åse och fortsätt med det du gör. Fina bilder och god mat.

Kram

Svara
Maria Domanders 6 maj, 2012 - 18:36

Jag har nyligen ”hittat” din blogg och jag tycker den är super bra!
Men det finns alltid människor som missunnar andra framgång, så stå på dig!
Slutligen en liten komplimang, vilken underbar klänning du har på dig på bilderna
kram på dig 🙂

Svara
Pornpimol Olander 6 maj, 2012 - 18:31

Jag vet hur det känns och man blir bara ledsen 🙁 Vad personen än tycker så är det faktiskt DU som varit på en gala för särskilt utvalda, minglat med likasinnade och fått äran att vara där för det DU skapat. Vem skulle inte vilja vara i dina skor??
Avundsjuka och missunnsamhet är såååå energikrävande och jag tänker som tröst att den arma människa som hon är , mår lååångt mycket sämre än du gör av hennes kommentarer. Sträck på dig och njut av att du är du <3

KRAM till dig!

Svara
Annika Rogneby - Bakglädje med LCHF 6 maj, 2012 - 18:29

Hej vännen!
Du, det där var en av de otrevligaste kommentarer jag någonsin har läst. Riktigt otrevligt! Personen ifråga har nästan tjänat ihop till att bli uthängd med namn och bild.

Hoppas att du kan lämna den skiten bakom dig för det förtjänar inget utrymme.
Hoppas att du har kommit hem till la famiglia! Trist att du inte vann något pris för det förtjänade du. Tack för att du fortsätter inspirera med din blogg och för att du sprider ett bra budskap… som du gärna får toppa med ett glas vin eller två 😉

Kram!!

Svara
Monica 6 maj, 2012 - 18:26

Hej! Tack för en inspirerande blogg. Läser den i syfte att bli inspirerad och hålla mig på banan vad gäller LCHF. Måste bara fråga var du köpt din blåblommiga blus? Superfin :=)

Svara
ÅsaS 6 maj, 2012 - 18:25

Ehhhh…?! Jag tror inte att man någonsin kan sluta förvånas över vad det finns för ”folk” där ute i cyber-rymden. Har man inget vettigt att säga kan man lika gärna hålla tyst… Jag tycker du har en positiv, glad, inspirerande feel-good blogg där du delar med dig av det mesta i ditt liv. En blogg som sprider så mycket gott – i dubbel bemärkelse. Keep up the good work! Lämna trollen bakom dig (kanske lättare sagt än gjort), men vi är många som verkligen gillar din blogg och är glada att få dela den med dig!
Stor kram till dig!
ÅsaS

Svara
Karolin 6 maj, 2012 - 18:22

Oh vad det ser härligt ut med gala… massa vackra människor i vackra kläder…
Tråkigt med ”troll”… men en del måste gnälla på nått hela tiden… Min mamma har iallafall lärt mig: ”har du inget snällt att säga, så håll truten” det sitter etsat i mig…
Tack för att du släpper in oss i din värld… det skänker i varje fall mig massor av glädje och inspiration… Kram Karolin

Svara
Annah 6 maj, 2012 - 18:17

Förresten, yihooo, man ser mina armmuskler på bilden… hhihiii

Svara
Annah 6 maj, 2012 - 18:17

Underbara Åse! Tack för ett härligt dygn tillsammans med dig!

Det är trist med troll och jag hoppas personen får skämmas ordentligt nu! För mig är du en vinnare på så många sätt och i flera kategorier 😉

Kramar
Annah (som har vunnit massa fina vänner)

Svara
jenn 6 maj, 2012 - 18:17

ja man blir trött på troll. Uss o fy. När jag läste till barnmorska fortfarande och beklagade mig en gång för att min man inte var intresserad av att snickra eller renovera fick jag en så oerhört elak kommentar om att jag bara la tid på mig själv och inte brydde mig om mina barns välbefinnande så jag valde att studera och renovera samtidigt som jag hade småbarn. Jag kan fortfarande 5 år senare nästan gå igång bara jag tänker på den och det är väl antagligen det som trollen vet och lever på. Den energin de tar från oss. Alla kramar till dig sötnos. Ryt ifrån och bort med trollen.
*kram*

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.