Äggmuffins med chorizo & soltorkade tomater

av Åse

I dag blev det ytterligare en laddning äggmuffins, denna gången med chorizo och soltorkade tomater. GOTT!! Blir ju som en portionsbit paj utan skal =)
12 stycken
10 ägg
2 dl västerbottensost
1 dl grädde (eller vatten om du äter mejerifritt)
2 chorizo
Strimlade soltorkade tomater
salt, peppar
Skär korven i mindre tunnare bitar och stek. Vispa ihop grädde, ost och ägg och salt, peppar och häll i muffinsformar. Toppa med chorizon och soltorkade tomater. Grädda i 175-200 grader i 20 minuter. Jag höjde den sista stunden till 225 gr.


Nu ska jag adeventspynta och sedan fira det med att baka lite mer! =))

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

5 kommentarer

Sofie 24 november, 2011 - 21:13

Åh dessa såg otroligt goda ut!!
Du är så fantastiskt duktig på det här med mat Åse, vill ha allt du bjuder på här haha =)
KRAM

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 november, 2011 - 15:59

De måste jag prova. Måste ju passa perfekt i utflyktsväskan. 🙂

Svara
Anita 24 november, 2011 - 14:50

Ser jättegoda ut, är det stora muffinsformar du använder? 🙂

Svara
Åse 24 november, 2011 - 14:55

Nej vanliga :))

Svara
Malin 24 november, 2011 - 14:27

De ser så himla goda ut måste prova 🙂 Har du provat och frysa dom? Är de lika goda tinade då?
Ha de bra!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!