Äggmuffins med chorizo & soltorkade tomater

24 november, 2011

I dag blev det ytterligare en laddning äggmuffins, denna gången med chorizo och soltorkade tomater. GOTT!! Blir ju som en portionsbit paj utan skal =)
12 stycken
10 ägg
2 dl västerbottensost
1 dl grädde (eller vatten om du äter mejerifritt)
2 chorizo
Strimlade soltorkade tomater
salt, peppar


Skär korven i mindre tunnare bitar och stek. Vispa ihop grädde, ost och ägg och salt, peppar och häll i muffinsformar. Toppa med chorizon och soltorkade tomater. Grädda i 175-200 grader i 20 minuter. Jag höjde den sista stunden till 225 gr.

Nu ska jag adeventspynta och sedan fira det med att baka lite mer! =))

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

5 kommentarer

Sofie 24 november, 2011 - 21:13

Åh dessa såg otroligt goda ut!!
Du är så fantastiskt duktig på det här med mat Åse, vill ha allt du bjuder på här haha =)
KRAM

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 november, 2011 - 15:59

De måste jag prova. Måste ju passa perfekt i utflyktsväskan. 🙂

Svara
Anita 24 november, 2011 - 14:50

Ser jättegoda ut, är det stora muffinsformar du använder? 🙂

Svara
Åse 24 november, 2011 - 14:55

Nej vanliga :))

Svara
Malin 24 november, 2011 - 14:27

De ser så himla goda ut måste prova 🙂 Har du provat och frysa dom? Är de lika goda tinade då?
Ha de bra!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.