Äggmuffins med chorizo & soltorkade tomater

av Åse

I dag blev det ytterligare en laddning äggmuffins, denna gången med chorizo och soltorkade tomater. GOTT!! Blir ju som en portionsbit paj utan skal =)
12 stycken
10 ägg
2 dl västerbottensost
1 dl grädde (eller vatten om du äter mejerifritt)
2 chorizo
Strimlade soltorkade tomater
salt, peppar
Skär korven i mindre tunnare bitar och stek. Vispa ihop grädde, ost och ägg och salt, peppar och häll i muffinsformar. Toppa med chorizon och soltorkade tomater. Grädda i 175-200 grader i 20 minuter. Jag höjde den sista stunden till 225 gr.

Nu ska jag adeventspynta och sedan fira det med att baka lite mer! =))

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

5 kommentarer

Sofie 24 november, 2011 - 21:13

Åh dessa såg otroligt goda ut!!
Du är så fantastiskt duktig på det här med mat Åse, vill ha allt du bjuder på här haha =)
KRAM

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 november, 2011 - 15:59

De måste jag prova. Måste ju passa perfekt i utflyktsväskan. 🙂

Svara
Anita 24 november, 2011 - 14:50

Ser jättegoda ut, är det stora muffinsformar du använder? 🙂

Svara
Åse 24 november, 2011 - 14:55

Nej vanliga :))

Svara
Malin 24 november, 2011 - 14:27

De ser så himla goda ut måste prova 🙂 Har du provat och frysa dom? Är de lika goda tinade då?
Ha de bra!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!