10.05.17

av Åse

Nu tar jag paus från Kostdagboken!

Allt flyter på sååå bra här och jag känner att jag vill inte fundera och analysera för mkt när det gäller vad jag äter eller inte äter längre. Jag vet hur jag ska äta för att må bra, gå ner i vikt, hålla vikten så jag lägger fokus på att fortsätta där jag är istället för att skriva ner allt jag äter.

Recepten fortsätter lkomma så klart! =)

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

AnnaC77 17 maj, 2010 - 14:52

Hej,

tycker själv att det är en bra approach. Själv har jag varit med VV och har räknat points. Men sedan jag blev Guldmedlem försöker jag hitta ett bra sätt att äta samt att ha en bra inställning till maten och mitt chokladsug. Just att inte räkna utan kunna välja rätt och känna att man behåller/gå ner i vikt är en riktig rolig känsla:) Lycka till i fortsättningen!
P.S Läste i gårdagens Kostbok om Applecosmopolitan, skulle du kunna lägga ut receptet? Tack. Och kyckling i ajvar var kanongod:)

Svara
Åse 17 maj, 2010 - 15:49

Att hålla lite koll genom propoints etc tycker jag är kanon men det blir lite för mkt att skriva ner allt här varenda kväll, det blir för mkt kontroll =)

Apple Cosmopolitan finns redan bland dryckesrecepten.
Roligt att ajvarkycklingen smakade, den är kanon!!

Svara
Jenjo 17 maj, 2010 - 14:49

Jag förstår PRECIS! Jag är ju ca en vecka efter dig, men inser att jag redan lärt mig hur jag ska äta. Fungerar så himla bra! Jag behövde en kick-start och precis det har du gett mig!
Gillar förstås att recepten fortsätter komma! 🙂
KRAMIS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.