10.05.17

17 maj, 2010

Nu tar jag paus från Kostdagboken!

Allt flyter på sååå bra här och jag känner att jag vill inte fundera och analysera för mkt när det gäller vad jag äter eller inte äter längre. Jag vet hur jag ska äta för att må bra, gå ner i vikt, hålla vikten så jag lägger fokus på att fortsätta där jag är istället för att skriva ner allt jag äter.

Recepten fortsätter lkomma så klart! =)


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


3 kommentarer

AnnaC77 17 maj, 2010 - 14:52

Hej,

tycker själv att det är en bra approach. Själv har jag varit med VV och har räknat points. Men sedan jag blev Guldmedlem försöker jag hitta ett bra sätt att äta samt att ha en bra inställning till maten och mitt chokladsug. Just att inte räkna utan kunna välja rätt och känna att man behåller/gå ner i vikt är en riktig rolig känsla:) Lycka till i fortsättningen!
P.S Läste i gårdagens Kostbok om Applecosmopolitan, skulle du kunna lägga ut receptet? Tack. Och kyckling i ajvar var kanongod:)

Svara
Åse 17 maj, 2010 - 15:49

Att hålla lite koll genom propoints etc tycker jag är kanon men det blir lite för mkt att skriva ner allt här varenda kväll, det blir för mkt kontroll =)

Apple Cosmopolitan finns redan bland dryckesrecepten.
Roligt att ajvarkycklingen smakade, den är kanon!!

Svara
Jenjo 17 maj, 2010 - 14:49

Jag förstår PRECIS! Jag är ju ca en vecka efter dig, men inser att jag redan lärt mig hur jag ska äta. Fungerar så himla bra! Jag behövde en kick-start och precis det har du gett mig!
Gillar förstås att recepten fortsätter komma! 🙂
KRAMIS

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.