10.05.12

12 maj, 2010

Inte världens bäste matdag men jag har inte gått omkring hungrig i allafall.
Jag och maken var på bio och såg ”Shutter Island” och jag är en sådan där som tycker att godis och bio hör ihop, såååå många ggr när jag suttit där utan bara för att vara duktig men i mitt nya kostliv så har jag bestämt mig för att inte försaka ngt för att jag ska ”vara duktig” utan då gör jag hellre ett val som inte är överdrivet och i mitt fall handlade det om att köpa mig 200 g godis och sedan poppa lite egen ”American Best” popcorn. Jag arbetar på mitt ”allt eller inget”!
Det innebär också att jag behöver dra in lite på övrigt den dagen.. DET är nämligen också ngt jag måste arbeta på, det var så inövat under alla år som viktväktare och gjorde också att jag höll min vikt klockrent, men sedan kom tankarna att ”Jag vill ha, men är inte villig att uppoffra ngt annat” in och med det kom kilona tillbaka, så det är också ngt som ingår i mitt nya kostliv – att jag gör medvetna val.

Frukost: Polar Extrem med philadelphiaost och kalkon
Lunch: 1 Blå Band soppa, Wasa Fiber plus med keso.
Mellanmål: 1 kokt ägg
Middag: 1 CK Shake
Kvällis: 200 g blandgodis + lite popcorn

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

2 kommentarer

Ankil 13 maj, 2010 - 19:39

Det är nog som sagt något de flesta av oss behöver träna på…
Var filmen bra förresten?
Kram

Svara
Åse 13 maj, 2010 - 20:20

MYCKET bra!! Har du läst boken??

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.