10.05.12

av Åse

Inte världens bäste matdag men jag har inte gått omkring hungrig i allafall.
Jag och maken var på bio och såg ”Shutter Island” och jag är en sådan där som tycker att godis och bio hör ihop, såååå många ggr när jag suttit där utan bara för att vara duktig men i mitt nya kostliv så har jag bestämt mig för att inte försaka ngt för att jag ska ”vara duktig” utan då gör jag hellre ett val som inte är överdrivet och i mitt fall handlade det om att köpa mig 200 g godis och sedan poppa lite egen ”American Best” popcorn. Jag arbetar på mitt ”allt eller inget”!
Det innebär också att jag behöver dra in lite på övrigt den dagen.. DET är nämligen också ngt jag måste arbeta på, det var så inövat under alla år som viktväktare och gjorde också att jag höll min vikt klockrent, men sedan kom tankarna att ”Jag vill ha, men är inte villig att uppoffra ngt annat” in och med det kom kilona tillbaka, så det är också ngt som ingår i mitt nya kostliv – att jag gör medvetna val.

Frukost: Polar Extrem med philadelphiaost och kalkon
Lunch: 1 Blå Band soppa, Wasa Fiber plus med keso.
Mellanmål: 1 kokt ägg
Middag: 1 CK Shake
Kvällis: 200 g blandgodis + lite popcorn

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Ankil 13 maj, 2010 - 19:39

Det är nog som sagt något de flesta av oss behöver träna på…
Var filmen bra förresten?
Kram

Svara
Åse 13 maj, 2010 - 20:20

MYCKET bra!! Har du läst boken??

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.