VINNARE: Vinn signerat ex av Viktminskning med LCHF

av Åse

Minnet är kort men gott! Vinnaren skulle ju annonserats igår! Men bättre sent än aldrig!
Tävlingsdelen löd:
1. Nämn en sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost!
2. Motivera varför just du ska vinna boken.
Vinnaren är:
MIKAELA!

1. Jag älskar hur man känner sig mer levande på något sätt. Man orkar mer och man känner inte suget efter något sött på alls samma sätt.
2. Jag blev nyligen diagnostiserad med sjukdomen chrons (kronisk tarmsjukdom) efter 5 år utan hjälp från läkare. Och jag har läst och läst och åter igen läst om den och personer som har den för att se vad man kan göra själv. Och återkommande gånger läser jag om folk som fått sådan bra hjälp via lchf att dem nästintill eller faktiskt helt blivit av med symptomen, så låt oss köra på de tänkte jag, då jag ändå mer eller mindre hatar både potatis och pasta kan de väll inte vara så svårt? (tillägger att jag provat förr, men utav någon anledning kom jag mer och mer tillbaka till de ”vanliga”). Men jag har svårt för att hitta nya recept som tilltalar mig så det har blivit väldigt mycket samma mat vilket gör de ganska tråkigt i längden. Och eftersom jag är i ett såpass tidigt stadie in i medicineringen av sjukdomen behöver jag ändå äta en del bröd och dylikt vilket jag skulle vilja få bort helt inom snar framtid. Jag har läst din blogg och sett mycket intressanta recept, men vill ha mer och mer information från någon som faktiskt lyckats hålla denna kosten med hjälp av sin egna fantasi så min oxå kanske kommer igång. 🙂
Jag älskar att träna, de är så skönt efteråt. Men åter igen så har sjukdomen gjort att jag fått förbjuda mig från det här. Men nu när jag mår bättre skall jag snart ta upp den igen. Men eftersom jag omsätter maten på ett annat sätt än dem flesta har jag större risk att gå ner ”för snabbt”. Därför behöver jag all hjälp jag kan få med att bibehålla denna vikten via riktig mat, och det tror jag du och denna boken kan hjälpa mig med 🙂
Annars tack för en grymt bra blogg och sluta för Guds skull inte inspirera oss lite mindre fantasifulla människor 🙂 /Mikaela

Grattis Mikaela! Maila mig med dina uppgifter =) (använd kontaktformuläret i ovanmenyn)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Marielle 17 mars, 2014 - 06:42

Hej hej
Det var riktigt bra skrivit/tänkt håller med denna tjejen i allt.
Jättebra med fina bra recept!
Tröttnar aldrig att läsa!Pigg och fräsch känner man sig!
Från en glad och fräsch 40åring!
/Marielle

Svara
Anna 16 mars, 2014 - 20:21

Till Mikaela: Jag har Ulcerös Colit. Är helt symtomfri och medicinfri på denna kost! Äter dock inte så mycket råa grönsaker. Ingen frukt, men bär funkar. Lite försiktig med kaffe. Inga fröer som linfrö, sesam eller solros. Det river upp sår i min tarm hur lätt som helst.Annars är jag som vem som helst 🙂 Tack Åse för dina blogginlägg och inspiration! Har alla dina böcker! Kram på er!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.