VINNARE: Nilfisk Smart Fönstertvätt

av Åse

GRATTIS ni FEM vinnare till vars en fönstertvätt från Nilfisk!
Maila mig era adressuppgifter så tar Nilfisk kontakt med er ♥︎
012A7345
Ni som vunnit är:
Malin Svensk Björck

Skulle vilja vinna för att överraska maken med den.
Jag är handikappad och kroniskt sjuk pga en ovanlig genetisk bindvävssjukdom så all städning är omöjlig för mig då bla lederna hoppar ur lätt.
Så maken får förutom att hjälpa mig mycket, sköta hem och hundar. Blir inte mycket tid över för honom att göra saker för sig själv. Men med en sån här skulle han ju spara både tid och ork. Det är han verkligen värd ♡

Anna Carlsson

Tvätta fönster är bland det tristaste jag vet. Mycket för att jag aldrig riktigt får det bra. Men med denna mackapär borde till och med jag lyckas 🙂

Christina Frisberg

WOOOW!! Detta måste vara svaret på många års plåga!!! 🙂 Finns det något som jag avskyr värre än att putsa fönster??? njaaäää det kommer förmodlingen på delat första plats med att stryka berg av skjortor 😉
Vi bytte fönster i hela huset för några år sedan till treglas energi fönster som bara är att putsa på in och utsidan och gudskelov för det för vi har inte mindre än 14 fönster i huset, man blir ju matt bara man tänker på det, jag hoppas innerligt på att bli en av de lyckliga 5 som vinner hem en sådan mirakelmaskin, det ser ju så lätt ut när Johanna putsar sina stora altanfönster, och de verkar ju bli så rena att de blir helt osynliga!! 😉 😉 hihi
Sänder över vårvarma kramar till alla som vill ha som törs ta emot och som behöver 🙂

Sabina

Solen skiner och fåglarna ler,
så skitiga fönster så jag inte ut ser.
Att pusta fönster med Nilfisk,
verkar vara helt utan risk.
Men fönstren verkar bli rena,
vilken grej det är är, jag mena!
Så med andra ord, putsa fönster att bland det tråkigaste jag vet förutom att tömma utomhusdasset, så kan det bara gå lite fortare och med bra resultat är ju mycket vunnet.
Kram!

Kickan

Med 30 fönster på en gammal avstyckad gård ute på landet på det fagra Österlen ( där det ALLTID blåser ) så blir det mycket fönsterputsande kan jag säga , vilket ofta leder till smått nervösa ryckningar när man precis putsat alla dessa fönster , och en ny storm gör att alla fönster blir lika skitiga igen ! ( eller mögiga som vi skåningar säger )
Så med andra ord hade en sån här liten apparat blivit min bästa vän !
Tack för en underbart härlig blogg med så mycket livsglädje i.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Malin Svensk Björck 11 mars, 2015 - 17:14

Åh vad jag blir glad 🙂
Har mailat nu!
Tack:)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.