VINNARE: Må BRA-helg 2016 i Varberg!

20 januari, 2016

Tack för alla tävlandes svar! Ni är fantastiska och har olika anledningar till att vilja må bättre!
Ni är alla vinnare!
Vinsten gäller för en person i enkelrum den 5-6 februari. Läs mer HÄR om vad som ingår och gäller 🙂
Vinnaren är:

1. De senaste åren har jag haft allt fokus på livet med jobb, lämningar och hämtningar. Fantastiskt på så många sätt, men nu när dottern börjar bli större inser jag att jag lite tappat bort mig själv och mina intressen under de senaste åren.
Förr var jag lite av en adrenalinjunkie men med barn följde, inte helt ovanligt kanske, en helt ny medvetenhet om min egen dödlighet. Känner att det blivit lite av en bromskloss för mig och ett styng av saknad slår mig ibland…Det är dags för lite ny inspiration! Tycker egentligen det känns skitläskigt att åka på en sån här grej med helt nya människor, men samtidigt tror jag att jag behöver utmaningen.
Känner mig taggad och sååå redo för ett omtag!
2. 2009
3. Gillat och delat

 
Grattis Emma Felixsson!
Kontakta mig så vidarebefodrar jag dig till vederbörande kontaktperson på Varbergs Spa!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

9 kommentarer

Moa 21 januari, 2016 - 10:54

Hej!
Undrar ifall någon brukar beställa bönpasta på nätet, någon annan sort än Risenta?
Jag har också varit dålig med att köpa fiberhusk osv men börjar längta efter att baka bröd, är ju ganska dyrt men har fått känslan att det inte går åt så mycket?
Mvh Moa

Svara
Emma 20 januari, 2016 - 22:37

Hurra vad kul! Blev alldeles chockad när jag gick in här och fick se mitt namn. :O Tack snälla!! Och så gulligt av er som lämnat ett grattis här bland kommentarerna. Önskar alla kunde följa med. Ska verkligen njuta av denna helg. <3

Svara
Malin Wahlström 20 januari, 2016 - 21:14

Hej Åse
Tack för all din inspiration, du har gjort att jag ÄNTLIGEN tagit tag i min mathållning!! Nu en fråga om vilken 10% yoghurt du äter? Jag är naturell yoghurt fanatiker, har ätit varje morgon och kväll, EKO naturell yoghurt men känner också att det triggat mig….. och har senaste veckan försökt äta grekisk lindahl yoghurt men den kväljer mig nästan, såå tjock o stabbig men håller mig mätt såååå mkt längre men vill inte ha denna känsla när jag äter, så vilken äter du?
Tack på förhand!
Malin 🙂

Svara
Sofia 20 januari, 2016 - 17:05

Hej Åse! Skriver här och hoppas på ditt svar. Ätit lågkolhydratskost i nu två veckor och idag mår jag sämre än sämst. Kramper i magen, dålig i magen utan att vara för beskrivande, svullen och mår illa, vill kräkas. Kan det vara en biverkning? När jag testade LCkost för ett halvår sen blev det precis lika. Då gav jag upp men nu vill jag inte göra det. Har du hört om detta/erfarenhet av det?

Svara
Åse 21 januari, 2016 - 09:33

Det kan vara elektrolyterna som kommit i obalans. Det är vanligt i början, kallas på engelska för ”Keto flu”: http://elowcarbfoodlist.org/the-keto-flu-symptoms-and-relief/
Drick mycket vatten, och se till att få i dig Natrium, Kalium och Magnesium! Ta tillskott eller leta upp livsmedel som är rika på dem. Annas supersalt är grymt för kalium och natrium: 1/3 Oprocessat salt med jod
1/3 Himalayasalt
1/3 Örtsalt med kelp
salta med detta och ta gärna 1 tsk i varmt vatten per dag!
Jag rek generellt alla att ta Magnesiumtillskott: http://www.bodystore.com/purepharma-d3-o3-m3

Svara
Sofia 27 januari, 2016 - 11:13

Hej igen! Nu en vecka efter känner jag mig bra igen. Vilken pärs att gå igenom! Fortfarand lite risig i magen men är nog lite känslig för all vitkål, blomkål och broccoli mm. Men svårt att hitta annat tillbehör? Sallad så klart och typ paprika, zucchini mm. Kan man testa såna där shiratakinudlar nu i början eller tror du det triggar? Är väl iofs upp mig till att testa bara!

Svara
Åse 27 januari, 2016 - 14:42

Tror jag inte, de innehåller mindre kolhydrater än t.om grönsaker då de bara består av vattenlösliga fibrer.

Svara
Lina Andersson 20 januari, 2016 - 14:28

Åh!! Stort grattis till dig Emma! Jag är inte alls avis :p!!

Svara
Jaana 20 januari, 2016 - 12:42

Grattis Emma!
Hoppas du får en riktigt skön helg.
Åse, jag hoppas det blir fler må bra helger/dagar. Någon gång kanske jag får sparat ihop så jag kan vara med.
Kram Jaana

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.