VINNARE: Lev gott med LCHF och periodisk fasta

av Åse

Vissa tävlingar är svårare att välja ut vinnare till än andra.
Till denna tävlingen hade jag velat att alla tävlande skulle få en bok! Jag blir stolt och varm i hjärtat när jag läser vad ni tycker om 56kilo! ♥
Men endast en kan vinna, resten får vänta till helgen då en NY bok tävlas ut! haha!
Helgens vinnare av min bok ”Lev gott med LCHF och periodisk fasta” ÄR:
 
Maria

Jag kom i kontakt med din blogg som jag nu följer dagligen, under hösten 2013. Hade innan dess kollat andra bloggar men aldrig känt lust att följa någon, verkligen ingen alls faktiskt. Det jag gillar med din blogg förutom alla recepten, är framför allt att du inte är dömande, det finns inga ”måsten” eller ”aldrig” och inte heller någon fanatisk inställning hur man SKA äta och leva sitt liv Jag vet personer för vilka deras livstil blir som en religion där man jämför vem som är mest ”trogen” och de som inte lever efter de strikta reglerna är helt enkelt sämre människor. Din blogg är helt annorlunda, alla får vara med och du poängterar ofta att alla är fria att göra som dom vill, det finns inga rätt och fel. Det är verkligen jätteviktigt och faktiskt unikt !!!
Den andra saken jag gillar med din blogg är att den kommunicerar livsglädje! Du skriver om det som gör dig glad och stolt på ett mycket naturligt och opretentiöst sätt vilket gör att man gläds MED dig samtidigt som det smittar av sig !
Dessa två saker : du dömer inte andra och du sprider livsglädje, är absolut avgörande för att jag fortsätter att hänga med din blogg ! Sen att recepten, kostråden och bilderna är av toppenkvalitet gör ju bara saken ännu bättre !
Så tack för din blogg som jag följer från Frankrike där jag bor (där det inte alls talas om lchf och PF, kanske för att det franska köket och livsstilen naturligt är lchf och PF ?)

Maila mig dina uppgifter med nedan formulär så kommer boken ända ner till dig i Framkrike =)

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.