VINNARE: Hjärting från Flemming Uziel

17 februari, 2014

400 tävlande, så kul!!
Visst är den fin ringen, jag skulle inte haft något emot en själv! Haha!
Jag har dock utsett EN vinnare! Och det är:

bannerbg


INA TROLIN

1. År 1964
2. Lovely & Glamour Love
3. MIG SJÄLV! Över den positiva livsförändringen jag har gjort till mig själv..det är jag STOLT över 🙂 (Har sedan 6 månader förändrat mitt liv till det min kropp och själ mår bra av. Äter lchf, pf, träffar nästan bara människor som ger mig energi, tar mig tiden till träning och tillåter mig att vila, sitta ner och inte göra nått, lärt mig titta på TV igen, innan var jag alldeles för rastlös och stressad för sånt. Har tagit tag i en gammal hobby igen…ridning. Har INTE varit en lätt resa men lever nu mitt liv efter hur jag vill leva, inte efter hur andra vill att jag skall leva. Har rensat ur och tagit in nytt!

Stort grattis Ina!!


Maila mig på ase (@) 56kilo.se så skickar jag dig vidare till Flemming Uziel =)

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.