VINNARE: Hjärting från Flemming Uziel

av Åse

400 tävlande, så kul!!
Visst är den fin ringen, jag skulle inte haft något emot en själv! Haha!
Jag har dock utsett EN vinnare! Och det är:
bannerbg

INA TROLIN

1. År 1964
2. Lovely & Glamour Love
3. MIG SJÄLV! Över den positiva livsförändringen jag har gjort till mig själv..det är jag STOLT över 🙂 (Har sedan 6 månader förändrat mitt liv till det min kropp och själ mår bra av. Äter lchf, pf, träffar nästan bara människor som ger mig energi, tar mig tiden till träning och tillåter mig att vila, sitta ner och inte göra nått, lärt mig titta på TV igen, innan var jag alldeles för rastlös och stressad för sånt. Har tagit tag i en gammal hobby igen…ridning. Har INTE varit en lätt resa men lever nu mitt liv efter hur jag vill leva, inte efter hur andra vill att jag skall leva. Har rensat ur och tagit in nytt!

Stort grattis Ina!!
Maila mig på ase (@) 56kilo.se så skickar jag dig vidare till Flemming Uziel =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.