Viktfoton

av Åse

Det har blivit en hel del före och efterbilder genom åren och här har jag samlat en del:

 

  

Förebilder /Efterbilder Viktväktarna 2006 (80-56)

  

Förebilder / Efterbilder  2009 – start LCHF (80 – 58)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

438 kommentarer

Susanne Eriksson 7 juni, 2012 - 08:56

Hej

Har kört LCHF i 3 veckor men ingen viktminskning ännu. Därför har jag anmält mig till din
4 veckorskurs för att göra allt rätt. Kan tänka mig att jag äter för mycket fett? Äter endast mat med 5 kolhydrater / 100 gr. Äter turkisk yogurt och blåbär till frukost, är det bra?
Ska gå ner 10 kg, väger idag 75 kg till mina 168 cm.

Tack för inspiration och goda recept.

Svara
Susanne Eriksson 7 juni, 2012 - 08:33

Hej

Jag har hållt på med LCHF i 3 veckor och inget har hänt.
Nu har jag anmält mig till din 4 veckorskurs, för att göra allt rätt.
Har även hört att det kan ta 4 veckor innan man märker resultat.
Jag är 168 och väger 75 kg så 10 kg ska bort.

Tack för inspiration
Susanne

Svara
Rebecca 29 april, 2012 - 09:01

Hej! Vill först bara berätta vilken inspirerade blogg du har!
Jag är 20 år och är runt 160 cm. Jag väger i dagsläget 63 kilo men mitt slutmål är runt 55-57 kilo. Jag har många gånger påbörjat dieter, allt ifrån puler, viktväktarna och gi/lchf. Men INGET fungerar. Jag går ner ett par kilo, men sen är det stopp.
Jag kommer inte ihåg när jag vägde under 60 senast, och vill verkligen göra det snart!
Hur ska jag bära mig åt?

Svara
Cecilia Wihlbeck 9 april, 2012 - 07:05

Hej Åse!
Jag och min man har ätit LCHF tidigare och nu har vi tänkt börja om, jag behöver det egentligen inte så mycket (ca 55 kg 158 cm) men jag äter det för att stötta gubben. Men jag har läst/hört ngnstans att när man inte har så mycket man ska ha bort så bör man minska ner lite på fettet. Har du koll på det? Dessvärre klarar jag nästan INTE livet utan mackor utan jag brukar ta en skiva flatbröd till frukost (ca 2,5 kolhydrater/skiva) har tidigare ätit finn crisp, men den skivan är mindre med mer kolhydrater/skiva. Hur jag ska fixa livet utan godis är en annan sak. Jag TYCKER verkligen inte att det är helg utan godis och jag tycker inte om nötter. Det blir torrt och tråkigt. Hur ska jag tänka. Det är konstigt för jag har tidigare varit godisfri 2 omgångar, ena gången ett halvår och den andra gången 11 månader. Men nog var det tråkigt med helgerna 🙁
Jag FÖRSÖKER verkligen hitta peppning nånstans. Hittar den inte hos gubben, för han har INTE godisbehov. Han fixar den biten galant. Just nu känns det MÖRKT inne i huvet när det gäller godisstoppet. Jag försöker läsa din blogg för att hitta ljuset i tunneln 😉
Cicci

Svara
Åse 9 april, 2012 - 09:15

Man ska ju trivas med sitt kostsätt och kunna leva så alltid, annars är man fel ute! Jag har lchf som livsstil och ibland äter jag godis etc, fast i relativt små mängder och jag känner att jag har en perfekt balans, jag känner inte att jag har en anledning att utesluta socker helt för det är i små mängder och när jag väl äter så njuter jag.
Dra ner på fettet beror ju på helt hur man ätit innan, jag översätter aldrig fett men äter alltid fullst., skulle aldrig få för mig att börja köpa konstlat lågbetald produkter igen. Däremot kanske man måste dra ner på portionerna eller måltidsfrekvensen när man kommer ner i lägre vikter eller försöka satsa på fler naturligt fetare produkter som avokado, oliver, nötter, etc. lycka till med att hitta det som passar dig!

Svara
Marina 19 mars, 2012 - 22:26

Hejsan! Måste bara säga grattis till dig, du är superfin!!
Har precis startat med Lchf, har tänkt att gå ner 10 kg. Mitt problem är frukosten, jag klarar inte av att äta ägg , eller fett överhuvudtaget, tidigt på morgonen. Så omelett och äggröra går bort för mig helt, möjligt att jag kan få i mig det senare på eftermiddagen. Vill hellre äta youghurt med bär eller nötter, men vad jag har läst så är det inte bra om man vill köra strikt. Har du något förslag?

Tack för fin inspiration! =)

Svara
Sofia 11 maj, 2012 - 21:23

Hej!
jag kör också med LCHF och kände samma sak som dig i början gällande frukost och även ägg. Min frukost ser ut som så:

Oopsis ( bröd gjort på ägg och philadelphia, men med ost och kalkon på känner du inte av ägg smaken alls).

Keso med hallon (Hade svårt med keso innan men med mosade hallon i är de helt ok och de blir godare och godare för varje dag).
Om du ska äta bär är de hallon du ska äta eller blåbär. Men så klart i måttliga mängder. Jag unnar mig även ett äpple på eftermiddagen.

Ett glas vatten (mest till tillskotten jag äter).
En kopp kaffe.

Nu saknar jag inte frukosten jag åt förut och jag har bara ätit lchf i 3 veckor men har gått ner 2 kilo och ska ner 2 kg till.

Hoppas du har fått lite hjälp.
Finns massa info på
http://www.alltomlchf.se

Svara
Christine 18 mars, 2012 - 15:02

Hej Åse!

Jag tycker liksom andra att du gjort en fantastisk vikt- och hälsoresa, och undrar hur många kilon du gick ner med VV resp LCHF? Eller gick du ner allt med VV och har hållit vikten med LCHF? Jag har varit med i VV sju gånger själv, har alltid gått ner men lika fort upp igen. Så det funkar bevisligen inte, för man vill ju inte bara gå ner i vikt utan även hålla den nya vikten! Och VV:s egna produkter som crème fraîche med 3% fett och fettfri yoghurt är ju ingen höjdare smakmässigt…de verkar också helt ha missat debatten om transfetter och tillsatser!

Jag vill jättegärna pröva LCHF, men undrar lite över vad som är bäst för viktnedgång – gå ner i vikt med VV (de har tydligen ett nytt program nu som heter propoints) och sedan hålla vikten med lchf, eller satsa på lchf från början?

Svara
Åse 18 mars, 2012 - 19:18

Hej! Sista viktresan gick jag ner ca 10 kilo med VV och 15 med lågkolhydratkost. Du kan ju prova att äta lchf men registrera din kost om du känner att du vill ha koll.

Svara
Vickan 10 februari, 2012 - 20:10

Hej Åse hittade din blogg av en slump=)vilken bra sida kanon….o vilka recept ojojojojojooj

Jag har några frågor jag har gått på pulversoppr (extravaganza)lite nu o då senaste året o har gått ner 14kg men så fort jag börja äta går jag upp i gen=(
Började med LCHF för en vecka sedan efter att ha avsluttat en 3 veckors soppdiet tar det ett tag för kroppen att ställa in sig o att jag går upp i början o sen går ner?jag har bara 5 kg övervikt kvar till 56kg som jag vill väga är 1.63 lång. Jag tränar styrketräning g 2 ggr i veckan o promenerar ca 3ggr i veckan…
fråga 2 Jag har fibromyalgi o jag undrar om du har kommit i kontakt med några andra som har denna sjukdom o hur har dom upplevt kosthållningen LCHF?
Fråga 3 är det oki o äta turkisk yogurt o bär o ett litet LCHF med bregott på till frukost eller blir det för mycket?
Sorry det blev många frågor hoppas det är oki

Tack på förhand

Svara
Åse 12 februari, 2012 - 14:51

Ja du kan gå upp 2-3 kg i början och sedan börja gå ner. Men pulverdieter skadar kroppens ämnesomsättning etc så du får nog räkna med att det kommer ta ett tag innan du börjar gå ner.
Det är alltid bäst att äta protein och fett på morgonen, så jag rek inte turkisk yoghurt och bär på morgonen.
Många blir bra på LCHF när de har fibro, se till att du får i dig omega 3 kapslar, gärna dubbel dos de första månaderna. Välj en omega 3 med hög dos i, tex Pikasol. Lycka till!

Svara
Ingela 10 april, 2012 - 12:43

Hej!

Jag började idag med min resa hand i hand med LCHF. Spännande tider framför mig med andra ord 🙂
Googlade bröd och hamnade här och måste bara börja med att säga -herregud-vilken-snygg-kvinna-du-är! Även innan viktnedgång!

Så min fråga, jag och min kille åt precis det du i ditt svar här ovan sa ajabaja åt (oops).
Vi gjorde en smoothie på turkisk yougurt, bär och ägg.
Har du ett kalasbra tips på just frulle? … Som sagt jag är ny här så jag kan säkert hitta det om jag söker, men vore kul med ett snabbsvar! (Så vi startar morgondagen på bästa sätt).

Kram och heja oss 🙂

Svara
Åse 10 april, 2012 - 15:30

Men Tack!! =))

Kesoplättar tycker jag är bra! Proteinrikt och mättande OCH gott =) Lycka till!!!

Svara
Johanna 13 juni, 2012 - 14:19

Hej Åse,
en liten fråga. Varför ska man inte äta mjölkprodukter (t.ex. turkisk yoghurt) på morgonen? Det är mitt favoritmål på dagen och har svårt att tänka om där. Har aldrig förut hört att det inte skulle vara bra till frukost så nyfiken på anledningen 🙂

Åse 13 juni, 2012 - 14:25

Jo det är en vanlig viktminskningsbromsare, Anna Hallén tex förespråkar inte yoghurt på morgonen. Ren protein och fettkälla däremot boostar fettförbränningen.

Nairi 30 januari, 2012 - 00:18

Hej!
Av slumpen hittade jag till din blogg och blev väldigt väldigt inspirerad och fick en känsla av hopp för att gå ner i vikt. Jag är 25 år gammal och för två och halv månad sen fick jag min första babys.. jag har alltid varit 52 kg och som högst då har jag vägt 56 kg, nu väger jag 80,6 . Jag känner mig väldigt deprimerad vill inte gå ut eller träffa vänner ,känner att jag har stängt ut hela världen för att jag skäms över min vikt .Hur kan jqg gå tll vägas , har du några råd till mig ??
Tack .

Svara
Åse 30 januari, 2012 - 09:25

Hej!

Det är omvälvande att få barn och ha en kropp man inte riktigt känner sig bekväm med.
Bloggen här är full av tips, titta gärna på kategorin ”Värt att läsa”
Jag har tyvärr inte möjlighet att ge specifika råd här, däremot är du välkommen att anlita mig som kostrådgivare via mitt företag: http://www.femtiosexkilo.se

Lycka till!

Svara
Camilla 3 december, 2011 - 13:04

Hej Åse.
hittade till din sida idag och blev jätte inspirerad av att börja med LCHF. Såg att din man är typ1diabetiker och det är jag med så en liten undran bara hur det funkar med insulin ich blodsockret om man drar ner på kolhydrater.
Min diabeetes läkare har förbjudit mej ogh göra så men har förstått av andra diabetiker att det funkar bra.
Mvh Camilla

Svara
Åse 3 december, 2011 - 13:22

Hej Camilla! Roligt att du hittat hit! Min man är inte typ 1 diabetiker, så det har du nog missförstått 🙂 min systerson är dock.
Är du diabetiker är det viktigt att du får din insulindos reglerad så du inte överdoserar när du gör kostförändringar. LCHF är en jättebra diabetikerkost!!

Svara
Emmely 15 november, 2011 - 20:42

Hej Åse!

Ett stort tack för en sådan inspirerande och fin blogg!
Jag började med min kostomläggning till lchf igår, och väger idag 95 och vill gå ner till helst 68. Får se om jag lyckas.
Men nu till mina två frågor!
Var hittar du alla ingredienser till lchf bröden som du bakar, kan kan hitta det på ica maxi? Bor utanför östersund så det finns inte så många val på mataffärer.
Sen undrar jag om det är okej om jag delar med mig av dina recept på min blogg självklart skriver jag att jag hittat dem här 🙂

Tack än en gång fina du!
Kram Emmely

Svara
Åse 16 november, 2011 - 11:10

GRATTIS till ett bra val!
Här hittar du info om de olika livsmedlena: http://56kilo.se/livsmedel/
Om du länkar hit så får du gärna dela 🙂 Kram!

Svara
Catrin 8 oktober, 2011 - 22:48

Hej Åse,

Jag körde också Viktväktarnas pointsprogram 2007 och gick ned bra (ca 20 kg) men upp allt igen inom 6 månader. Jag körde nyligen VV:s nya ProPoints-program men tyckte inte alls att det funkar lika bra som tidigare program. Är det din erfarenhet också? (jag vet inte om ett problem är att de numera tillåter duoval kolhydrater för många livsmedel som pasta, ris, potatis och bönor – det är lätt att överäta då är åtminstone min erfarenhet). Hur som helst har min största invändning mot VV alltid varit att det är svårt att hålla den nya vikten, antagligen för att blodsockret åker berg-och-dalbana med alla kolhydrater man får äta (och t o m uppmuntas äta då fett ger höga PP-värden och snabbt ”äter upp” dagsransonen…).

Svara
Catrin 5 oktober, 2011 - 15:04

Hej!

Jag undrar en sak om bilden på dig i underkläder från januari 2007: är du gravid där? Eller gör -23 kg en sådan otrolig skillnad? Vilken fantastisk inspiration i så fall, så vill jag också se ut när jag är klar! Har med din hjälp kommit igång med liberal LCHF som passar mig perfekt, och det bästa av allt är att genom matdagboken.se kan jag ha koll på kaloriintaget också. Med LCHF är det precis som du säger, man äter sig mätt och håller sig mätt längre på mindre mat, så energiintaget blir automatiskt lägre. Jag har kunnat ta bort mellanmålen helt, och de gav 200-300 kcal om dagen.

Svara
Åse 5 oktober, 2011 - 15:06

Haha, nääää jag är inte gravid där =)) Min dotter var 2 månader då 🙂

Lycka till!!

Svara
Carolina 8 oktober, 2011 - 08:06

Undrar också ang. den bilden. Hur lyckades du bli så fast? Träningstips sökes =) Eller skötte du ”bara” kosten?

Hur lång tid är det mellan bilderna?
Tack för en inspirerande blogg! <3

Svara
Åse 8 oktober, 2011 - 08:27

Hej! Det är fem månader mellan bilderna! Jag tränade ingenting utan har en sådan kropp bara 🙂

Svara
Carolina 8 oktober, 2011 - 08:51

Najs 🙂 Åt du lchf mellan bilderna? 🙂

Åse 8 oktober, 2011 - 12:28

Nej då hade jag inte börjat med LCHF utan den viktminskningen 2007 var med Viktväktarnas pointsprogram. Effektivt för viktminskning men svårt att hålla vikten med!

Sandra 8 oktober, 2011 - 11:42

Gott 🙂 men visst gjorde du en bukplastik? På den bilden syns inget som behövs fixas med bukplastik?!Körde du inte pulver med?

Åse 8 oktober, 2011 - 12:21

Jag födde ett barn till + ytterligare en viktuppgång + viktminskning på 25 kilo efter de bilderna så ja en bukplastik behövdes för att ta bort överflödigt skinn.
Cambridge körde jag i 10 dagar för 1,5 år sedan.

Marie 5 september, 2011 - 09:42

Hej…. En fråga,,,,, Jag har så himla svårt med alla mjölkprodukter, äter helst inte, men ost och allt annat funkar…Har du någon bra idé på frukost utan min knäckemackor som jag äter idag. För övrigt tycker jag att dagen fungerar ganska bra, men frukost är mitt problem….Mycket trevlig sida du har, tack för all inspiration/Marie

Svara
Åse 5 september, 2011 - 11:26

Prova baka LCHF bröd! Eller en klassisk omelette??? En riktig bra boost för fettförbränningen!!

Svara
kalliklatt 25 augusti, 2011 - 14:53

Wow vilken inspiration du är! Jag ska själv gå ner några kilon och har en nystartad blogg för att hålla motivationen igång, ska det upp på bloggen är det nog lättare att hålla sig till sin viktminsknings-plan, inbillar jag mig. Mitt mål är 56-57 kilo (väger nu 64 kilo). Kör blandning GI, LCHF, sunt förnuft. Har så många gånger påbörjat en ”diet” men slutat för att det inte hållit i längden. Nu tänker jag långsiktigt. Fortsätt inspirera!

Svara
Åse 25 augusti, 2011 - 19:18

Varmt lycka till!!!

Svara
LCHF i 100 dagar 24 augusti, 2011 - 10:17

Vilken fantastisk förändring på så kort tid. Och nu har du mått som en tonåring efter 5 barn. Helt otroligt. Jag får en sån inspirationskick av kvinnor som tror på sig själv – när dom vill så kan dom.

Jag har själv nyligen startat med LCHF, som jag ska testa på i 100 dagar. Jag har egentligen inte så mycket övervikt, mera några påsamlade sommarkilon som gärna får försvinna vid sidan av. Främst vill jag se hur den här typen av diet passar min kropp. I 46 år har hjärnan varit inprogrammerad med att fett är av ondo och skall minimeras. Och när kilona skall bort så ska man svälta sig och gå småhungrig genom livet. Nu får man tänka om helt och hållet. Kasta alla gamla tankesätt och verkligen påminna sig själv att man behöver inte svälta sig. Man får äta gott och man får äta sig mätt. Vilken ökad livskvalitet det ger.

Tack för en inspirerande läsning.

Sommarhälsar Liza

Svara
Anna 19 augusti, 2011 - 12:28

Vad fin du har blivit! Du var fin innan oxå, men tänk vad vikt gör mycket. Jag är själv i början av min resa mot målvikt – igen… Hittade stenålderskost, som jag läser om nu, men jag köpte också en LCHF-kokbok. Det jag har hittat på nätet är just som du skriver – mycket fett. I min bok är det inte så, och jag såg att det snart kommer ut en ny kokbok. Jag ska även kolla in dina recept och få inspiration. Jag ”tål” inte socker, så detta passar mig så bra, och jag tål inte mjölk, vilket ju är prima med stenålderskost!

Jag kommer följa din blogg, och bli inspirerad. Du får gärna kolla in min (helt nya) blogg http://i-ur-och-skur.blogspot.com/ också.

Anna

Svara
Linda 5 augusti, 2011 - 06:49

En fråga: Hur lång är du till dina 56 kilo?

Fö så är du grymt snygg. Jag är jätteavundsjuk, dock inte missunsam, haha 😉

Svara
Åse 5 augusti, 2011 - 08:07

Tack! Haha! Jag är en liten pytte på 1,63 :))

Svara
Annika 28 juli, 2011 - 22:33

F-n Så snygg du är åse,
Önskar att jag kunde äta som du gör,men min medicin blir
påverkad av det:( Så det blir att träna i stället;)
Kram/ Annika,

Svara
Camilla 24 juli, 2011 - 08:56

Väldigt inspirerande bilder! Du är jättesnygg oavsett kilon, men mer ”foxy” när du är under 60 kg.

Alltid välklädd också! 🙂

Svara
Åse 24 juli, 2011 - 12:05

Haha tack för de rara raderna!!

Svara
Terés 28 juni, 2011 - 22:04

Åh så peppad jag blir av dina bilder!!! Jag hade en startvikt på 75,6 kg och mitt mål är 57 kg. Började med LCHF för tre veckor sen och har hittills gått ner 4 kg. Det är skönt att få bekräftat att det går om man vill. Tack för att du ger så mycket inspiration!

Kram från Terés

Svara
Daniella 23 juni, 2011 - 09:52

ÅÅ vad du är duktig! Önskar att jag kunde vara lika duktig som du, skulle behöva gå ner 20 kg, men det är inte lätt.
Men jag har ingen karaktär. 🙁

Duktiga du!

Svara
Jenny Anoschkin- min vikt nedgång. 11 juni, 2011 - 13:10

Otroligt !
Vilken skillnad, hard working girl ! 🙂

Svara
Roida 20 maj, 2011 - 01:41

<hej Åse. jag går genom samma resa, men jag bryts både fysisk och psykisk. Är glad för din skull.

Svara
Lisa - Mamma till Alva och Noah 18 maj, 2011 - 00:07

Jag vill bara skriva – grymt bra jobbat och satan vad snygg du är 🙂 wish I were too! Jag har jojobantat sen jag var 17 år… hemskt! Efter mina två graviditeter har jag ätit bra och gör nu med för jag ammar ju men vill gå ner sen och hålla mig på en bra nivå.. är en sockerälskare

Svara
Rosenknopp 29 mars, 2011 - 14:59

Vad Snygg du är! 🙂

Svara
Åse 29 mars, 2011 - 15:02

Men Tack!! =)

Svara
MrsHer 27 mars, 2011 - 17:25

Hej

Jag gillar verkligen din blogg och nu kommer en liten annorlunda fråga angående den senaste bilden du lagt in; var har du/ni köpt era tapeter?? håller på att renovera här hemma och letar efter tapeter för tillfället 🙂

Svara
Åse 27 mars, 2011 - 17:27

Tack! =)
De är av märket Midbec Flair! Lycka till!

Svara
Kristina 25 mars, 2011 - 22:19

Du ser alltid supersnygg o fräsch ut:) härligt:)

Svara
jobi55 25 mars, 2011 - 19:55

Snyggt …så jäkla impad av dig… vill oxå men just nu på platå sen lång tid tillbaks vill inte va tjock mer…..
o ditt hem är så smakfullt kram mia

Svara
Åse 14 april, 2011 - 09:29

Hejar på dig!!

Svara
Aase 5 mars, 2011 - 22:55

Ramlade över din sida av en händelse. Blev otroligt imponerad av din bedrift och hur snabbt du gick ner. Du är en riktig inspirationskälla.//Åse

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 12:30

Tack! Och nu är vi tre Åse:ar här 😉 Lycka till!

Svara
staiina 5 mars, 2011 - 20:38

Vad duktig du varit och vilken snygging du är 🙂

Svara
Åse 6 mars, 2011 - 12:30

Tack snälla rara!!

Svara
Mintur 25 januari, 2011 - 11:57

Du är verkligen super fin Åse. 🙂
Kram Carina!

Svara
Åse 25 januari, 2011 - 12:16

Å tack carina! KRAM

Svara
Bellis 21 januari, 2011 - 23:19

Jättefina bilder Åse, du ser superfin ut!

Svara
Åse 22 januari, 2011 - 14:34

Tack vännen! =)

Svara
Pernilla A 20 januari, 2011 - 09:37

Bilderna är riktigt fina. Läste att ngn kommenterat din rutiga blus. Jag får ju säga att jag diggade din blus/top med hjärtan. 😀
Kram på dej!!

Svara
jenny 19 januari, 2011 - 16:55

Kanonfina bilder!!

Svara
gruset 18 januari, 2011 - 20:52

Underbara bilder!

Svara
Åse 20 januari, 2011 - 10:08

TACK! <3

Svara
Kristina 17 januari, 2011 - 17:27

SnyggÅse:)

Svara
Jajja 17 januari, 2011 - 16:40

Vilka fina bilder, och en fin modell;)
Du hann med ett par klädbyte me, tjusigt.

Kram Jajja.

Svara
Jessi 17 januari, 2011 - 10:29

Superhärlig blogg, vilket jobb du gjort :o)

Tack så mycket för massor av inspiration!
Ska ta tag i mina kilon som smugit sig på så hit kommer jag tillbaka! 😉

Vänligen, Jessica

Svara
Sussi35 17 januari, 2011 - 09:35

Härliga bilder !
Den rosa blusen är skitsnygg på dig,
precis din färg.

Ha de, Sussi

Svara
Åse 17 januari, 2011 - 09:36

Tack! =)) Ha en fin dag!

Svara
~ Maria ~ 17 januari, 2011 - 09:31

Snygg du är Åse :mrgreen:
Är detta bilagan igår? Den måste jag absolut införskaffa idag – kram på dig!

Svara
Åse 17 januari, 2011 - 09:31

KRAM! Ja den ska finnas i dag också =)

Svara
Louice 17 januari, 2011 - 00:15

Jättefina bilder! 🙂 Synd att jag missade köpa bilagan, jag hoppas den finns kvar i morgon så jag får läsa oxå.
Kram

Svara
jomime 16 januari, 2011 - 23:59

wow!! superfina bilder..

Svara
mari 16 januari, 2011 - 23:18

Bilderna är jätte fina!

Svara
ulor 16 januari, 2011 - 22:45

Vilka fina bilder. 🙂

Svara
evapeva 9 januari, 2011 - 18:57

Wow… inspirerande. Och massor av lockande recept. Skriver inköpslista inför veckan med massor av nya rätter att testa.

Svara
Åse 10 januari, 2011 - 18:48

Tack 🙂 smaklig spis!

Svara
mettez 3 januari, 2011 - 23:10

Hej

Vilken härlig sida! Inspirerande. Har också gjort en viktresa tidigare..tyvärr är jag tillbaka till övervikt igen. Nya tag igen 🙂
Mvh Mette

Svara
Åse 5 januari, 2011 - 12:32

Bara på hästen igen =)))

Svara
Sandra 20 december, 2010 - 23:19

Inspirerande blogg! Har själv som mål att gå ner från 71 till 60 (är 1.63) och behöver peppande läsning på vägen! 0O0

Svara
annica zaar-lind 9 december, 2010 - 22:27

hej!
Har för ungefär en månad skrivit in mig på viktväktarna för tredje gången gillt. Kul att läsa om din viktresa och dina recept. Jag är själv intresserad av mat. träning och heminredning.

mvh
Annica

Svara
Åse 13 december, 2010 - 19:39

Varmt lycka till!!

Svara
ulor 6 december, 2010 - 14:12

Åh, jag blir än mer inspirerad av att se dina bilder. 🙂 Nu ska jag kika på dina recept tänkte jag.

Svara
Annelie Öhman 5 november, 2010 - 14:14

Hej! Vilken fin blogg du har och vad duktig du har varit. Jag har gått ner 14 kg på 14 månader med hjälp av min egen innovation Hälsotallriken LAGOM. Det är tallriksmodellen för viktnedgång, (1/2 tallriken med grönsaker, 1/4 med kött/fisk och 1/4 med potatis/pasta/gryn). Det som är det nya att det är en konkret porslinstallrik indelad i fack för att man inte ska kunna äta för mycket.

Jag vet inte om det är din grej, men om vill så kan jag skicka en till dig så får du testa. Vi vänder oss till människor som vill hålla vikten, gå ner i vikt och/eller vill äta hälsosamt. Till tallriken hör vår sida http://www.hållavikten.se med inspiration till en hälsosammare livsstil. Vet inte om du brukar ha tävlingar på din blogg, men om du är intresserad så får du gärna tävla ut en.

Med vänliga hälsningar
Annelie Öhman 🙂

Svara
Helen 1 november, 2010 - 18:26

Hej
Mitt användarnamn och lösen fungerar ej?
Användarnamna bubbel
Är jag kanske borttagen som användare?

//Helen

Svara
Åse 1 november, 2010 - 18:45

Hej, jag vet inte? Har du registrerat dig efter den 14 oktober då användarlistan förnyades?

Svara
jobi55 14 oktober, 2010 - 11:55

nu funkar det tack…….:)

Svara
Anette 13 oktober, 2010 - 07:19

Hejsan.
Vill gärna kunna se dina foton mm.

Ha det så bra!

Svara
Jessica Lindgren 22 september, 2010 - 19:52

Hej! Jag vill gärna se fotona från din viktresa (du är ju helt otrolig by the way!) men får bara upp en liten textrad där det borde vara bilder. Det står t ex nggallery id=1. Kan du hjälpa mig?

Svara
Åse 24 september, 2010 - 02:39

Hej! Nu fungerar det! :))

Svara
Elin 21 juli, 2010 - 19:34

Hej, jag håller på med en blandning av gi och lchf just nu och jag försöker hitta inspirationskällor på nätet. Din sida är inspirerande och därför skulle det vara kul att se bilder också:)

Svara
therese_nystedt 5 juli, 2010 - 16:56

Man blir verkligen inspirerad av din sida måste kolla in hos dig minst ett par grr i veckan. Peppkramar i massor till dig

Svara
Mariah 31 maj, 2010 - 11:22

Jag är inloggad men får inte fram dina foton.
Får upp följande meddelande:
”Du behöver ett användarkonto för att läsa detta inlägg, läs mer här”

Mystiskt.

Tack för din härliga sida, följt dig i 1,5 år nu 🙂

Svara
Åse 31 maj, 2010 - 11:24

Hmm, ska kika på inställningarna Mariah!
Tack själv för alla dina goa kommentarer! KRAM!!

Svara
[email protected] 26 maj, 2010 - 00:54

wow! 🙂

vilken inspiration! du ser så hälsosam ut!

Svara
Vevve 22 mars, 2010 - 12:29

Vilken inspiration din sida är 🙂

Svara
isaneren 11 februari, 2010 - 15:05

Hej Åse!

Jag gillar din blogg hur mycket som helst. Du har så bra ideér, fina bilder och goda recept!

Jag är 18 år gammal och väger för mycket (73.8 kg till 163 cm) och trivs inte alls med detta. Nu till våren ska jag ta studenten och till både bal och examen vill jag VERKLIGEN gå ner i vikt.

Jag älskar att träna (tränar upp till 4-5ggr /vecka) men har STORA problem med maten. Jag äter som en häst! Tar alltid för stora portioner och bröd (rostade mackor…mmm) är min stora last i livet. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har ingen disciplin alls vilket du verkar ha massor av. Jag beundrar dig för det! Hur tänker du när du är JÄTTE(och då menar jag jätte)hungrig och de rostade mackorna (i mitt fall) ligger i skafferiet, väntandes….? Jag skulle verkligen behöva ett tips från ”coachen” så att säga. Jag skulle bli jätteglad om du hade lust att svara på detta meddelande! Vill komma ut ur mitt beroende.

MVH
Isabelle Nerén
[email protected]

Svara
Åse 16 februari, 2010 - 11:46

Hej!

Hur jag täönker och funderar är så svårt att förklara och för dig att ta till dig då man oftast är så olika och triggas igång av så olika saker.
Hade jag varit hungrig och supersugen på rostade mackor så hade jag först och främst sett till att stilla hungern fast med BRA mat, inte rostade mackor 😉 LYCKA till, och ge inte upp!!

Svara
Eva 7 februari, 2010 - 19:42

Jag blev väldigt glad när jag hittade din blogg, vilken inspirationskälla. Viktminskningstabellen är nu nerladdad och jag känner mig taggad. Tack för att du delar med dig!

Svara
Åse 16 februari, 2010 - 11:49

Tack själv! Lyxcka till nu!

Svara
Cissi II 24 januari, 2010 - 20:45

Hejsan! Tackar för alla tips man får här. Helgen gick inte så bra matmässigt för mig. Vi var bortbjudna i lördags så det blev lite utsvävningar och på den vägen fortsatte det. Imorgon blir det nya bullar!
Gillade också bilderna på renoveringarna ni gjort på Styleroom. Är jätte inspirerad!
Bjöd svärföräldrarna i fredags på fläskfilé med rotfrukter och Erik Lallerstedts Äpple Curry som du tipsat om. Har aldrig fått så många komplimanger för maten!!

Ha det bra!

Svara
anju 24 januari, 2010 - 14:58

Hej Åse, Du är så duktig, själv kämpar jag med de sista 10kg men åker upp och ner hela tiden:-(

Svara
manuella 23 januari, 2010 - 11:21

Måste bara säga det igen…shit vad snygg du är!!
Den snyggaste fembarnsmamman jag sett…wow!!
Loggar in här för att ”knycka” en liten bit av din kämparglöd:)).

Kram!

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 12:59

puss!!

Svara
Sarah 14 januari, 2010 - 10:00

Gud vad duktigt du är!! Vilken inspirationskälla. Själv kämpar jag men får inte bort dom sista 10kg, går i berg o dalbana varje månad!!

Svara
Sandra 10 december, 2009 - 13:44

Måste säga igen…shiiit vad snygg du e =)

Svara
Sandra 10 december, 2009 - 13:39

Hej!

Ville bara säga jätte grattis och tack för att du delat med dig och insperarat bla mig! Jag väger som du gjorde en gång i tiden och har ca samma kroppsform…min mål vikt är detsamma som du 56-58kg…´Hoppas jag ed klarar detta…Det är ju drömen att ha din 56kg kropp =)

Svara
Åse 10 december, 2009 - 13:47

Lycka till nu Sandra!! Klart du klarar det!! =))

Svara
Jessica 8 december, 2009 - 14:35

tjena snygging! Skitsnygg i håret!!

KRAM

Svara
Jenny Nyquist 14 november, 2009 - 00:13

Hej!
Nyfiken på din blogg då jag själv kämpar med maten.
Hittills av läsandet har du inspirerat mig och jag slår vad om att du kommer fortsätta! 🙂
/Jenny

Svara
nadia 10 november, 2009 - 18:41

Jag vill bara tacka för alla recept du delar med dig av. Jag är inne på sidan varje dag och blir inspirerad. Har dock aldrig skrivit err meddelande förr.

Tack för att du tar dig att dela med dig till alla oss på andra sidan skärmen 😉 !!

Svara
Åse 10 november, 2009 - 20:55

Tack själv Nadia! Roligt att du tycker om att vara här hos mig =))

Svara
Elin Skaar 6 november, 2009 - 01:11

Hei Igjen Åsa, Nei, det går ikke det, jeg har nå prøvd mange ganger å registrere meg uten å lykkes. Jeg kan ikke se at jeg ikke ser hvilke tall og bokstaver som står i valideringsvinduet:) Håper det finnes en løsning på problemet.

Hilsen Elin
fra Norge 🙂

Svara
Elin Skaar 6 november, 2009 - 00:10

Hei Åse, jeg vil gjerne lese din blogg, er på LCHF, men i stedet for å gå ned i vekt legger jeg på meg. Jeg eser ut for tiden og er ganske fortvilet. Jeg er 2 cm høyere enn deg. Derfor hadde det vært greit å se hvordan du har klart å nå målet ditt:) Når jeg prøver å registrere meg får jeg denne beskjeden: Image Validation does not match.
Håper jeg kan få registrere meg.
Hilsen Elin

Svara
jeanette(lothan) 16 oktober, 2009 - 10:48

Åse!

Wow, vilken pingla! Härligt att du haft möjlighet att operera det man inte själv kan påverka efter det bästa vi har. JAg tycker att magen bara förändrats efter Williot. Härligt att man kan gå in och få en massa goda recept, åt ju LCHF fram till bröllopet, men efter det försvann motivationen pga en massa tråkigheter i våra familjer. Men nu är jag back on track, vill ju känna sig snygg igne innan det är dags för ett syskon.. Var pastan du beställt god? Stor kram

Svara
Åse 13 februari, 2010 - 10:38

Hej Jeanette! Vet inte om jag svarat på detta???
vad kul att du kikar in här emellanåt!! Hur går det med Williot, huset och allt?? Kraaaam!

Svara
Anneli 28 juli, 2009 - 19:36

Du är så fin jag vill se mer bilder på dej.

Kramar Anneli

Svara
bittan 27 juli, 2009 - 18:13

wow…vad kul att se dessa foton…vilken skillnad !! fast du är vacker på alla ….jag är ”bara” 4 barnsmor men undrar om jag kan bli så smal ….men du är en stooor inspiration 🙂

Svara
Esther 27 juli, 2009 - 11:04

Wow! Vilken skillnad! 🙂

Svara
Limus 26 juli, 2009 - 20:40

Vilken snygging! Ärligt talat, jag har bara fått ett barn och jag vill se ut som du. =)

Svara
Åse 26 juli, 2009 - 21:42

😉 Tack o kram!!

Svara
Annie 26 juli, 2009 - 10:19

Vill bara ge dig en eloge för din fina sida. Jag läser ganska många bloggar, men ingen inspirerar mig lika mycket som din! Du är superduktig och superfin! Nu ska jag sätta igång ordentligt med min egen viktminskning, det har varit lite si och så hittills. Nu är det dags!

Svara
Åse 26 juli, 2009 - 10:31

Tack! Varmt lycka till nu!

Svara
Soulsister 16 juli, 2009 - 14:32

Vilken pingla!

Svara
Anneli 15 juli, 2009 - 23:19

Superfin är du.

Kram

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:44

TACK!

Svara
Sofie 15 juli, 2009 - 00:17

Tokinspirerande!!!

Svara
Lilysvoice 14 juli, 2009 - 10:44

Hej, är så HIMLA imponerad av dig, själv har jag bara fött 2 barn, gick upp 30 kg 2 gånger och kämpar nu med de sista kilona….väger 63 nu men det räcker inte riktigt tycker jag, jag är också 163 lång…

Måste logga in här mer och få mer inspiration av dig, du är ju svinduktig!!!!

Svara
jennyh 12 juli, 2009 - 14:48

Skriver det här med.
Du är jätte fin!
Den brun/gula bikinin är himla snygg.

Svara
Mikaela 10 juni, 2009 - 19:20

Hi hi, kul att så många gillade mitt inlägg till dig men man blir verkligen sporrad när man läser och ser hur en 5-barns mamma kan se ut efter många graviditeter.

Svara
Carina 10 juni, 2009 - 16:04

Du är sååå superduktig Åse. Verkligen.
Kram Carina Engverth

Svara
Åse 10 juni, 2009 - 16:25

Tack och kram på dig Carina!

Svara
Fröken Viktig 10 juni, 2009 - 10:16

Kan bara säga WOW 🙂 Du har varit superduktig. Sträck på dig och njut ordentligt av er resa. Kram

Svara
Maria BC 10 juni, 2009 - 07:58

Supernygg!!! Säger som Mikaela, sträck på dig!! Du är superduktig!

Kram

Maria BC

Svara
Marie 9 juni, 2009 - 17:58

Du är hur fin som helst!! <3

Svara
Åse 9 juni, 2009 - 21:29

Pussgurka!

Svara
Sanne 9 juni, 2009 - 13:14

Ser ingen skillnad på 58 eller 61 kilo, bara vågen i så fall man ser skillnaden 😉 Och hallå…du har fött 5 barn…håller med Mikaela …Sträck på dig…..Du ser kanon ut…Njut i bikini när du är på Mallis.
Kram

Svara
Mikaela 9 juni, 2009 - 11:58

Hej Åse!

Superfina bilder, har du verkligen fått 5 barn. STRÄCK PÅ DIG KVINNA. Instämmer med de andra, mycket imponerad av att du ”bara” ätit rätt mat och gått ner så bra i vikt.
BRA KÄMPAT!!!

Svara
Cissi 8 juni, 2009 - 15:31

Hej Åse!
Jag beundrar ditt mod, att lägga ut bikinibilder är strongt och inte alla skulle våga! Det är inte stor skillnad mellan bilderna – du behöver då absolut inte skämmas på Mallis!!

/Cissi

Svara
Gabriella D 8 juni, 2009 - 02:14

Så modigt! Super bra bilder!
Tror aldrig att jag varit med på mer än ett bikini foto, någonsin!
Kram

Svara
Teres 7 juni, 2009 - 23:19

Du är så fin Åse 🙂 och du passar så bra i bikinin super fint med brunt och gult, får man fråga vart du har köpt den? lycka till med stegräknaren. Jag har lagt till stavar det ökar förbränningen med 30 % det är så skönt att motioner med dom, ett litet tips bara 😉

Kram Teres

Svara
maddiis 7 juni, 2009 - 21:35

Du ser ju fantastisk ut! Helt otroligt att du kan nå resultat, och må bra utan hård träning. Det finns hopp för oss alla! Och du har rätt. Det är inte alls särskilt stor skillnad på då och nu. I den här farten är du där innan du hunnit blinka.

Svara
Åse 7 juni, 2009 - 22:37

Tack Maddiis!!
Hoppas det! Fast det går liiiite segare nu än det gjort på sistone.

Svara
Skogstrollet 7 juni, 2009 - 19:27

Kan bara instämma med föregånede kommentar! Det jag även blir imponerad av är att du ”enbart” har ätit rätt mat och gått ner i vikt och inte tränat något mer än vardagsträning. Ska bli spännande och se hur du upplever din kropp, och sinne, efter att ha lagt till träningen!

Svara
Maria 7 juni, 2009 - 18:47

Hej Åse.

Du e jättefin! Är så imponerad av din målmedvetenhet och karaktär.

Kram Maria

Svara
Anna 7 juni, 2009 - 12:47

Du är hur duktig som helst och du ser redan smal ut. Jag är inte lika modog som du och fotar i bikini. Har drabbats av tigerränder på magen efter två grav!

Svara
Cindy 6 juni, 2009 - 18:28

Du är skitsnygg redan nu, inte mycket skillnad på de där bilderna. Å jag skulle gärna visa mig i bikini om jag hade kropp som såg ut som din. Kanonbra kämpat tjejen!!

Svara
Cina 6 juni, 2009 - 12:47

SNYGG bikini menar jag förstås 😉

Svara
Cina 6 juni, 2009 - 12:44

Du ser kanonfin ut, verkligen ingen större skillnad mot när du vägde 58 kg på den sista bilden! Inte långt till mål nu, snytt bikini förresten!

Svara
lotta 6 juni, 2009 - 11:26

Du är sååå fin! Jag som bara fått två barn….och precis ätit nåt riktigt sött…huga! När mitt illamående lagt sig måste jag göra upp en riktig veckomeny, suck! annars får jag nog bada i vassruggen i år igen och där är det lite dyig botten….

Svara
Liz 6 juni, 2009 - 10:59

Håller med alla andra, 5 barn och den kroppen, tokbra jobbat pinglan!!

Riktigt snygg bikini dessutom 😀

Kraam och tack för lösen!

Svara
Jen 6 juni, 2009 - 09:26

Du är såååå duktig och fin Åse, hejar på dig som bara den!!! Du ska vara otroligt otroligt stolt över din kropp!!!!
Många kramar

Svara
Åsa 6 juni, 2009 - 08:26

Du är så duktig Åse …
Oj vad du inspirerar mig hela tiden 🙂

Tack verkligen för det …

Kram Åsa

Svara
Veronica 5 juni, 2009 - 22:11

Grattis kan man väl säga!
Du är en helt otrolig kvinna som har 5 barn och lyckas så bra med dina viktresor.
Tack för att du delar med dig och berättar om din framgång, det är så inspirerande.

Svara
Malin J 5 juni, 2009 - 21:24

Duktig tjej!! Snart i mål för sista gången, heja heja heja!!!!

Svara
MariaB 5 juni, 2009 - 20:54

Åse, du är FANTASTISK! Så är verkligen duktig och ger massor av energi till oss andra. Tack för att jag får ta del av dina inspirerande bilder. Säger som de andra, 5 barn?! Super snygg bikini också 🙂
Kram MariaB

Svara
Malin 5 juni, 2009 - 17:46

5 barn? Det är heelt otroligt! Sådär ser jag inte ut och jag har fått 0 barn än så länge!! GRYMT Jobbat.. (den beige soffan i bakgrunden har jag en exakt likadan.. lite skoj att se 🙂 )

Svara
Ettan 5 juni, 2009 - 15:56

Tack för visat förtroende och att du vill dela med dig.Du är jättefin och du ska vara väldigt nöjd med din viktresa.

Svara
Camilla 5 juni, 2009 - 14:22

Va gulligt av dig att dela med dig av både bilder,recept o smarta tips. Det ser jättebra ut. Jag är verkligen imponerad av din beslutsamhet. Att kunna/orka ta tag i vikten så som du gör.
Vill ha din karaktär, borde finnas att köpa på burk ;D
Ha en trevlig helg.

Svara
Helena 5 juni, 2009 - 14:10

Du är avundsvärd!!!

Tack för ditt pepp – jag lär behöva det

KRAM

Svara
Lottis 5 juni, 2009 - 13:56

Tack för förtroendet. Helt fantastiskt att det går så bra , på så pass kort tid. Du är supersnygg. Heja, heja.

Svara
Carina i Tyskland 5 juni, 2009 - 12:13

Tusen tack för förtroendet!
Du är verkligen superfin och jag beundrar dig för din disciplin något enormt! GRATTIS!

Du kommer vara finast på Mallis!

Kramar

Svara
Åsa 5 juni, 2009 - 10:24

Ja verkligen wow =) du är så duktigt så jag blir mållös =) Har oxåbörjat följa lchf lite gran, har inte riktigt fått full koll på det men jag försöker.

kramen

Svara
Ida 5 juni, 2009 - 08:48

Superfina Åse, bra jobbat!

Avis på att din kropp hanterar graviditeter så bra och att den återhämtar sig så fint, elasticitet osv…själv ser jag hur hemsk ut som helst efter bara tre graviditeter…även om jag går ner allt mitt så kommer inte huden att hänga med, jag har nämnligen en del bristningar, särskilt på magen.

Men glad för DIN skull är jag iallafall :o)

KRAM

Svara
Margitha 5 juni, 2009 - 08:17

WOW…Snyggt jobba som alltid…
KRam

Svara
Gabriella 5 juni, 2009 - 07:15

Grattis du är ju i princip i mål, bra jobbat!
Du kommer ju va hur fin som helt på beachen på Mallis. 🙂
Kram

Svara
mona 5 juni, 2009 - 06:49

Otroligt vilken skillnad. Du är verkligen en super duktig tjej. Du måste vekligen vara stolt över dig själv. Åk nu iväg på din efterlängtade semester och bara njuuuut av din prestation.

kram

Svara
Camilla 5 juni, 2009 - 06:42

Grattis!
Så här kan du stolt visa upp dig på ”beach 2009”. Din kropp/hud verkar ha otrolig elasticitet som följer med så behagligt när fettet minskar.

Svara
Madeleine Andersson 5 juni, 2009 - 06:35

Jösses!
Du är ju framme, snygg som vanligt!
Jag skulle nog få en massa hud kvar…
Nepp, nu ska ja jobba 🙁
Kram

Svara
Eva 4 juni, 2009 - 23:10

Du är så himla duktig. Håller med i tidigare kommentar, fattar inte att du har fött fem barn och är så fin, jag har ”bara” fött tre och min mage är fruktansvärd, massor med överflödig hud och bristningar ..
Kram

Svara
sarah 4 juni, 2009 - 22:20

en upprepning av vad alla andra skrivit gäller…. jättebra viktresa, och inte många kilo kvar nu! och jag är imponerad av din mage! Fött 5 barn.. hm….syns inte!
grattis och kram

Svara
Anna-Karin 4 juni, 2009 - 22:03

Jag blir rent avis… Så snygg kropp och du är inte i mål än….Du är verkligen super duktig.

Svara
Sandra 4 juni, 2009 - 21:35

Jag har sagt det för, men det tåls att sägas igen.
Du är sjukt duktig och grymt imponerande!
Den här senaste viktresan har verkligen inspirerat mig.
Så småningom vill jag se lika fin ut i bikini som du gör.

Svara
Sara 4 juni, 2009 - 21:22

Hej!
Du är så duktig! Grattis till dina resultat! Ha det bra!Kramkram från Sara

Svara
AnnicaP 4 juni, 2009 - 20:44

Min kommentar är ju överflödig egentlig, men jag vill också säga att du är sååå snygg, Åse! Heja dej, vad duktig du är!

Svara
~ Maria ~ 4 juni, 2009 - 20:39

Snygg du är Stumpan! Du är verkligen superfin 🙂

Svara
Åsa N 4 juni, 2009 - 20:30

Det är OMÖJLIGT. Du KAN inte fött 5 barn! :-))

Så fin figur har jag aldrig haft och kommer aldrig att få. Gratulerar till din otroliga prestation.

Kram

Svara
Samone 4 juni, 2009 - 20:27

Såååå duktigt…PUSS

Svara
Anneli 4 juni, 2009 - 20:21

Du är super fin! Jättefin verkligen, gud vad jag blir peppad att fortsätta att gå ner i vikt.

Kramar

Svara
Pia B 4 juni, 2009 - 20:18

Jepp, det funkar som alltid. En titt på dina bilder och jag blir sååååååååå peppad att gå ner i vikt själv efter bebben kommer!!!

Du har loosat massor och jag håller med dig, nu e det ju bara finslipningen kvar innan du ser ut som en bekinimanikäng för Panos! :)))

PÖSS

Svara
Lisa H 4 juni, 2009 - 20:11

du e svinsnygg!! Och du, din bikini e grym, vet att det e triumph o att du köpte den i malmö men finns den i Hbg? Är det ngn vaddering i BHn alls anars funkar det nog ej på mig tror jag, om det inte finns i annan modell kanske.

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 4 juni, 2009 - 20:09

WOW!
För det första så är det rätt otroligt att din kropp ser så lika ut trots att det skiljer några kilon.
Det är ju bevis på att din LCHF kost tagit bort fettet och behållt musklerna istället för tvärtom.

För det andra så har du en snygg kropp som du kan vara mycket stolt över, visa den med stolthet på er utlandsresa som vankas snart!

PS. Jag är lite avundsjuk på att du inte har några bristningar på din mage trots så många graviditeter 🙂

Hälsning Mariah.

Svara
Maria i Gbg 4 juni, 2009 - 20:08

Hello snygging! 🙂
Jäklar vad du är duktig!!
Kram från Gbg

Svara
Malin 4 juni, 2009 - 20:03

Oj oj oj säger jag bara. Håller med de andra som har skrivit här, syns inte att du har fött fem barn 🙂
Det är verkligen inte stor skillnad om man jämför med bilderna 2007, helt otroligt att det kan göra så pass mycket på måtten vid olika sätt att äta. Du kan helt klart vara nöjd med din viktminskning och din kropp! Bry dig inte om ifall du har tappat de sista kilona eller inte inför resan för du är jättefin redan!
Kram!

Svara
Bina 4 juni, 2009 - 20:02

Wohooo – you go girl! Bra jobbat!

Svara
Charlotta 4 juni, 2009 - 19:35

Jag är mkt imponerad av all din kraft och energi som tagit dig igenom flera viktresor med sådant lyckat resultat!

Jag håller med om att man inte kan tro att du fött fem barn! Inte bara fött dem utan allt jobb det innebär med dem efter födseln och trots detta fixat viktresorna.

Du är en kanonförebild för mig och många andra! TACK!

Svara
Ida 4 juni, 2009 - 19:32

Wow så snygg du är 🙂 var STOLT över din kropp. Jag har bara fött 2 barn men jag kommer aldrig kunna få en sån fin mage…har en dum ”påse” som inte vill försvinna.

Kram på dig

Svara
Pusen 4 juni, 2009 - 18:56

Wow du är jätte vacker. Var stolt över dig själv. 5 barn syns verkligen inte alls. Jag har snart fött 6 barn och hoppas jag orkar ta itu med min viktresa med. Tack än en gång för all inspiration och kraft du ger ifrån dig. 🙂

Svara
victoria 4 juni, 2009 - 18:46

Hej åse!

Du är så fin och som någon skrev, man kan ej tro att du fött 5 barn.

Var nöjd och stolt över dina viktresor!

Svara
jenny 4 juni, 2009 - 18:43

Du är jättefin!! kan inte heller fatta att du verkligen fött FEM barn!! Bra jobbat!
kram

Svara
Emelie 4 juni, 2009 - 17:57

Vilken kropp va!
Du är superfin!!!
Och som sagt, ingen kan tro att du fött 5 barn.
Inte långt kvar nu heller..
Kram!!

Svara
Jessica 4 juni, 2009 - 17:45

Hej där goding!!
Nä det är verkligen inte mycket som skiljer!! Nä vikten är uppenbarligen inte allt!! Dina mått var väl också nära 2007 redan va? Helt klart är det maten som gör sitt som du säger! Du är bäst gumman!!

KRAAAM

Svara
Sofia 4 juni, 2009 - 17:27

Håller med föregående talare, 5 barn?? Wow vilken pingla!
kram!!

Svara
Carola 4 juni, 2009 - 16:46

Skulle skriva som Caoline gjorde, det syns inte att du fött 5 barn, du är jätteduktig med din viktminskning.
Kram

Svara
Caroline 4 juni, 2009 - 16:30

Wow och du har fött fem barn?? Syns ingenstans!! Way to go du!! *hejar* Du är verkligen jättefin!! Du behöver inte gå ner mer om du frågar mig! =)

Kramar!

Svara
isabeli 4 juni, 2009 - 16:20

Hot mama alert 😉

Grymt bra jobbat Åse! Nej, det är ingen större skillnad på bilderna alls. Du är SÅ SNYGG. Du kommer göra alla bejbs på stranden gröna av avund!

Svara
Susanne 4 juni, 2009 - 15:47

Haha humöret ser ut att ha gått upp sedan 2007 😉 Du ser ut att ”gömma” dig lite genom att dra upp bikinibyxorna lite extra, men no need hörru!

Tack för lösen 🙂

Svara
Cybertjejen 4 juni, 2009 - 15:45

Det syns inte att du har fött 5 barn!

Svara
Åse 4 juni, 2009 - 15:46

Tack hjärtat, vad snällt sagt!

Svara
Mia 4 juni, 2009 - 15:36

Nää det är inte stooor skillnad alls.. Men vad purken du såg ut 2007 😉 Snygg bikini du köpt tycker jag!

Kram kram Mia

Svara
Åse 4 juni, 2009 - 15:47

Hahha ingen av bilderna är ju tänkt att ansiktet ska med, kolla sminket under ögonen idag *S* Nääää nu får jag nog halshugga huvudet på bilderna! *asg*

Svara
Alexandra 4 juni, 2009 - 15:30

*busvisslar* vilken pingla 😉

Du är jättefin gumman, inte kan man tro att du är fembarnsmamma varav en graviditet har varit tvillinggraviditet 🙂

Svara
Åse 4 juni, 2009 - 15:44

*mer mer mer*

;)))

Puss gumman och tack för dina rader!

Svara
anna 4 juni, 2009 - 15:24

du är het!! hoppas att ni kommer få en bra semster med god mat och goda drinkar..
du är urduktig som går ner i vikt, jag skulle oxå vilja gå ner några kilo men jag har såå dålig karaktär.. det är smågodis som är min last!!!
mvh

Svara
Åse 4 juni, 2009 - 15:46

Haha tack!

Ja godis är ju bara föööööööör gott!!

Svara
a-k 4 juni, 2009 - 15:24

Inte mycket flubb där du! Snygg bikini, tyckte inte den var ett dugg fin på bilden förut men på, hot mama . =) Du är sååååå duktig!

Svara
Dessi 4 juni, 2009 - 15:16

Wow! Hoppas en dag att jag kommer se lika het ut i bikini som du! 🙂

Svara
Åse 4 juni, 2009 - 15:24

Haha smickrerska 😉 Tack goding!

Svara
camilla 4 juni, 2009 - 14:04

Ja du Åse det där ser ju verkligen kanon bra ut 🙂 Skiljer ju inte alls mycket,knappt något 🙂
Fin som tusen är du.
Kram

Svara
Aika 4 juni, 2009 - 13:06

Olala vilken pudding!

Svara
Skogstrollet 2 juni, 2009 - 23:04

Otroligt vilken resa du har gjort!! Vilken känsla det måste vara för dig. Jag längtar tills jag själv får samma känsla att se mig själv i spegeln igen! Bra kämpat!!

Svara
Camilla Modig 2 juni, 2009 - 17:02

Hej Åse!
Finner många bra recept på din sida och önskar dig lycka till!Du är en kämpe!

Svara
Lena 31 maj, 2009 - 23:42

Hej! Jag är en fyrabarnsmamma med samma målvikt som du. Hittade din sida via en kompis som också är på väg nedåt i vikt. Jag har inte riktigt den inspirationen med recept som krävs så jag blev jätteglad när jag hittade din sida och kanske kan få en skjuts i rätt riktning mot den så efterlängtade målvikten.

Hälsningar
Lena

Svara
sandra 31 maj, 2009 - 19:21

Jag blir så otrolligt inspirerad av att läsaa din blogg =D you gooo girl 😀

Svara
Stina 30 maj, 2009 - 21:58

Hej!
Fyrabarnsmor som behöver inspiration för att tappa sisådär 10 kilo. Tack för en bra sida!

Svara
Anneli 30 maj, 2009 - 20:01

Fan, vad snygg du är.

Kram Anneli

Svara
Vesna 28 maj, 2009 - 08:01

Hej
Hittade igår till din blogg och blev så himmla peppad att ta nya tag med min vikt! Fick barn i sep 2008,var då 77kg (1.63m lång), det har gått sakta ner och är nu på ca 67.5. Mitt mål är 57kg till ettårskalaset. När jag såg dina före och efterbilder blev jag verkligen imponerad över vad du har lyckats med på ganska kort tid. Ger mig hopp om att mitt mål inte är omöjligt.
Kommer att använda mig av din blogg som peppning!
Du ser verkligen jättesnygg ut.

Svara
Åse 28 maj, 2009 - 08:36

Tack!

Jag födde ju också barn september 2008 och hade nästan samma startvikt som du, vi är dessutom lika långa och har nästan samma målvikt. Roligt =)

Lycka nu till och hoppas jag kan fortsätta peppa dig via min sajt.

Svara
Belle 27 maj, 2009 - 18:38

Wow, du är så duktig!! Och fin i håret också, så fint med de ljusa slingorna. 🙂

Svara
Åse 27 maj, 2009 - 19:46

Tack vännen! Vad gullig du är!

Svara
mammaliv 25 maj, 2009 - 20:08

Åh en ny bild! Vad smal du är! Det har verkligen hänt jätte mycket nu sista tiden bara! Duktiga du!! 🙂

Svara
Åse 27 maj, 2009 - 20:57

Tack Sara! :))

Svara
Jonna 21 maj, 2009 - 22:41

Nyfiken och inspirerad! 🙂

Svara
sarah 21 maj, 2009 - 15:49

vilken skillnad!
Stort grattis till viktnergången.
kram

Svara
Caroline 20 maj, 2009 - 12:48

Hej Åse!

Jag har oxå en låst blogg, den som jag skrivit ovan. Jag hade kcalorin.se innan och har följt dig en tid men tyvärr inte kommenterat så mkt. Jag har heller inte brytt mig så mkt om min egen vikt på mkt länge vilket resulterat i en för mig rejäl viktökning. Skulle vara glad om jag fick fortsätta följa dig igen. Har registrerat mig men det verkar inte funka. Hmm… Aja, får försöka igen snart 🙂

Tack och en kram!

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 20:54

Hej Caroline!
Vad trist med viktökning men det är ju så lätt hänt :((
Fick du rätt på registreringen?? Ser dig i användarlistan.

Svara
Anneli 19 maj, 2009 - 22:18

Hej!

Nu vet jag jag tror jag gjorde fel för nu kom jag in på före/efter bilderna.

Kram Anneli

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 22:26

Vad bra! 🙂

Svara
Anneli 19 maj, 2009 - 22:15

Hej igen!

Jag tänkte berätta vem jag är. Jag heter Anneli och jag är snart 37 år. Jag bor i Örebro. Är gift med Martin 33 år och vi har två tjejer My 6 år och Amanda 5 år. Jag jobbar som larmopratör här i Örebro. Och jag tycker din blogg är helt underbar. Jag blir jätte inspererad att gå in på din blogg. Du har sån disiplin. Det är så kul att följa dej varje vecka. Ha det så bra.

Kramar Anneli

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 22:27

Tack för presentationen 🙂 Och dina snälla rader! oligt att jag inspirerar!

Kram,
Åse

Svara
Anneli 19 maj, 2009 - 21:58

Hej!

Jag går in på e-mail som jag fick från dej men nu står det en ruta som det står: Åtgärden har avbrutits på av begränsningar i datorn kontakta systemadminstratören.
Det kanske är nåt fel på min dator? Jag har ju redan sett dom nya bilderna på dej men jag blir så peppad när jag ser hur du har gått ner.

Kram Anneli

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 22:12

Ja det där känner jag inte igen, måste vara lokalt!

Svara
Anneli 19 maj, 2009 - 21:35

Hej!

Nu kommer ej in på före/efter bilderna. Har ju kunnat det och har ett användarnam. Vet ej varför det ej fungerar.

Kram Anneli

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 21:37

När registrerade du dig och vilket användarnamn har du?

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 21:38

Hittar dig som användare så du ska komma in. Ditt användarnamn är Anneli och logga in med ditt lösenord du valt.

Svara
hella09 19 maj, 2009 - 10:38

Tack för ditt svar! Det här med low carb förespråkar Annika Dahlqvist för. De flesta dietister protesterade mot hennes metod tills det insåg att det funkade väldigt bra med lite kolhydrater och högt fettintag. Man känner sig ju mättare och går inte och småäter då. Du kör ju ett mellanting och din egna metod. Det verkar oxå funka superbra!

För att få veta lite mer fakta ska man registrera sig på din privata blogg då? Tänkte på vart i Sverige du bor och hur gammal du är? Du ser ju så ung och har så många barn. Lite nyfiken av mig bara 🙂

Själv bor jag i Uppsala och fyller 42 i sommar.

Vh

/H

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 12:12

Jag blir 36 nu i juni 🙂

Svara
hella09 19 maj, 2009 - 09:50

Wow vilken snygg kropp du hade 07 när du nådde ditt mål, men nu är du nära bara några kilon till.

Jag fick själv mitt tredje barn för 7 1/2 månad sen och har gått ner alla mina kilon och väger t o m ett kilo mindre än startvikten, men magen är lite sladdrig och kan bli fastare. Lite träning bara så ordnar sig det. Jag ska vara med på tjejmilen i augusti i Sthlm så nu är det träning som gäller om jag ska orka och rätt mat.

Nu behöver jag aldrig mer undra va jag ska äta för mat. Nu kan jag bara gå in på din sida och få lite inspriration. Nu ska jag följa dig och hoppas du når ditt mål. Jag hejar på dig tjejen. Snart kan du vara miss beach 2009 🙂

Hur lång är du? Jag är 170 och väger 62 kg nu.

Blogga på jag hänger på.

Kram kram

helenasliv.blogg.se där kan du läsa om mig och mitt liv
/H

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 09:54

Tack för dina rara rader! Grattis till dina minskad ekilon!

Jag är 1.63.

Svara
nancy fleur 18 maj, 2009 - 12:58

veldig imponert av din viljestyrke! her sitter en som skulle värt også igang!

Svara
madde68 17 maj, 2009 - 15:09

Hej Åse,
nu har jag följt din ”resa” under ett antal veckor. Kan bara säga att jag beundrar dig och att du ger mig inspiration! Har själv en del kilon för mkt, men kämpar på. Tyvärr rör sig inte vågen speciellt mkt, men tack vara din blogg så ger jag inte upp.
Madde

Svara
Åse 17 maj, 2009 - 20:14

Tack!! Nej ge inte upp! Det gäller att hålla ut :))

Svara
Nettis73 16 maj, 2009 - 15:23

Hej Åse! Då jag nu efter att ha fått tre barn kommit igång med min viktresa känns det sååå spännande att få titta in på din hemsida. Jag har tillagat några av recepten och det känns så motiverande att komma igång nu. Därför skulle jag bli jätteglad om jag får vara med och dela motgångar och medgångar.

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 17:34

Hej! Visst får du det! 🙂

Svara
sassa 13 maj, 2009 - 22:38

Va duktig du är, man blir så inspirerad av dig. Kram

Svara
Malin J 13 maj, 2009 - 19:49

Åhhh du är så snygg på den sista bilden, som jag sagt innan så blir din kropp så snygg och tight när du går ner. Har haft en svacka med GI men är på banan igen. Är Giviktkoll bra??

Svara
bebbin 13 maj, 2009 - 12:13

Helt fantastiskt, vilken skillnad! Borde också ha tagit före bilder men kändes inte så kul att posa i den storleken men desto roligare att posa när man väl nått målet… Får nog gå hem och fråga sambon om han kan ställa upp som fotograf! =)

Går också på gi nu och tycker det är kanon. Nackdelen tycker jag är att man måste fylla i på giviktkoll hela tiden för det är svårt att hålla räkningen om man jämför med points. Men man får ju äta så mycket gott. Till helgen sak vi på kalas och då ska jag baka kladdkakan du tipsade om!

Just det en fråga:
Håller du dig till staplarna på giviktkoll eller hamnar du lite över ibland?

Förstår att det blir svårt att uppdatera checklistan nu när du inte räknar point men hade varit roligt att veta hur en typisk gidag ser ut för dig.

Stor kram till dig Åse, du är en fantastisk inspirationskälla! tack för att du finns och gör den här resan så mycket lättare och roligare! =)

Alexandra Rosenlund (bebbin)

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:38

Hallå!

Jag håller mig till staplarna utan ansträngning faktiskt, det sitter i ryggmärgen nu 🙂

Tack för din kommentar! 🙂

Svara
Malin Mannberg 13 maj, 2009 - 09:41

Hej Åse!
Vilken härlig blogg du har, verkligen inspirerande! Har kikat in här då och då och blir alltid på bra humör när jag gör det. Hoppas du kommer att fortsätta med detta (att inspirera:)) läääänge! Du är verkligen superduktig! //Malin

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:40

Tack för det Malin! 🙂

Svara
hallonpajen 13 maj, 2009 - 08:35

Men Åse det är ju helt fantastist hur du har kämpat 😉 Vilken skillnad och så roligt att se 🙂 Heja dig!!
Men då har du inte så mycket kvar nu då 🙂
Kram på dig

Svara
mia dahlberg 13 maj, 2009 - 06:33

Vicken pingla!!! Kram

Svara
ulrika f 12 maj, 2009 - 22:33

WOOOOOW!

Svara
Carola 12 maj, 2009 - 21:59

Du är så otroligt duktig och visar verkligen för att andra att det går, du kommer klara dina sista kg galant.
Kram

Svara
batgirl 12 maj, 2009 - 21:45

Dina bilder inspirerar till max! Nu är inte målet så långt bort =)Du fixar detta galant.
Tack Åse för att du delar med dig både av din glädje och kämparglöd (som lyser rakt igenom bloggen)och av många goà recept.
Kram på dig!

Svara
Anci 12 maj, 2009 - 21:22

Du ä grymt inspirerande och jag får jättebra tips härigrån.Bl a din frukost som jag älskar (fast den med kesellan är godast 🙂 ).Nu MÅSTE jag bara ta tag i mina 5-6 kg som ska bort…snarast.

Svara
Ida.o 12 maj, 2009 - 21:19

Helt otroligt duktig!

Svara
SoWin 12 maj, 2009 - 20:59

Wow!! Inspirerande! Svårt att tro att det är samma person på bilderna.
Sofia

Svara
Labolina 12 maj, 2009 - 20:49

Inne och söker inspiration… och det ger du allt! Du är så duktig och målmedveten!

Svara
Jessica 12 maj, 2009 - 20:39

Hej!
Tack för en bra sida.
Har precis (efter flera år som guldmedlem fast två barn och några hårt sittande kilo) börjat äta enligt tänket; GI.
Bra!

Jessica

Svara
sofiab 12 maj, 2009 - 13:34

mysigt ner ser ut att ha det.. syskon och mamma! och duktig du är som gått ner så mkt! 🙂 kämpa på!

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 19:44

Tack Sofia! 🙂

Svara
webba 12 maj, 2009 - 09:59

Både du och ditt resultat är strålande!

/Ebba

Svara
Mariah 11 maj, 2009 - 22:38

Dina bilder är en inspriation, din sida är en klippa när det gäller att ge mig motivation att kämpa på med vikten 🙂
Det tackar jag för!

Snygg i håret är du oxå för den delen.

//Mariah Geijer, EDSBYN

Svara
LenafranFIN 11 maj, 2009 - 19:45

In och kikar på undertiden bilderna, och skillnad är det nog, men med 15 kilo minus ska det nog också synas. Förresten är du jättesnygg med lockar i håret!!!

Lycka till med återstående kilon, kommer gå galant ska du se!

Svara
Li_Karin 11 maj, 2009 - 18:30

Vad fin du är på bilderna! Stor skillnad jämfört med de första (i svartvit tunika). Grattis, du har ju kommit jättelångt på vägen nu ju :).

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 18:36

Tack! Ja 15 kg borde synas, så det är jag glad för 🙂

Svara
Anneli 11 maj, 2009 - 14:45

Hej!

Vad fin du är du ser absolut inte gravid ut i tunikan. Utan du ser superfin ut. Jag vägde mig i lördags och jag hade gått ner 1,9 kilo. Så det känns jättebra. Nu är det andra veckan jag ska köra power start. Vi ska åka och handla maten till Power start snart. Och du är jättesnygg på bilderna.

Kramar Anneli

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 15:58

Vilket kanonresultat, fortsatt lycka till!

Svara
Gabriella 11 maj, 2009 - 13:25

Bra jobbat! Kul att det går så bra. 🙂

Svara
sanna1 11 maj, 2009 - 13:15

Vad du e duktig…blir så inspirerad !!! Har själv 8 kg att bli av med inför sommaren….//Sanna

Svara
Jen 11 maj, 2009 - 12:20

Weee vad duktig du är=), fina fina Åse!
Många kramar från mig

Svara
Cia 11 maj, 2009 - 11:57

Guu va snygg du är Åse! Superduktig är du ju också såklart, snart är du framme vid målet, kram!

Svara
sarah 11 maj, 2009 - 10:59

Snart målvikt! Grattis.
DU är en riktig inspirationskälla för många!
kram

Svara
Asa 11 maj, 2009 - 10:33

Åh, du är lika snygg som vanligt. Du är en otroligt inspirationskälla för oss alla. Lycka till med de sista kiolona, de klarar du lätt.
Kram

Svara
Sofia79 11 maj, 2009 - 10:19

Vad duktig du är, hur fin som helst! En verklig inspirationskälla!! Tack för att du delar med dig av din resa och dina underbara recept!

Svara
Camilla Paleologou 11 maj, 2009 - 10:15

Tror min registrering kommit bort?!
Kramizar
Camilla

nu skriver jag inte vems mamma jag är då!!! 🙂

Svara
Malin 11 maj, 2009 - 09:56

Men oj… jag lämnade bara en kommentar när jag trodde att jag registrerade mig här. Det var det jag menade med olika namn, att jag tog olika användar namn på forumet och här. Ska göra ett nytt försök att registrera mig. 🙂

Svara
IdaA 11 maj, 2009 - 08:29

Underbart, vad fin du är! Härligt att se dina bilder och se vilken resa du gör…Nu fungerar min inlogg igen. Lycka till denna vecka //Ida A

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:17

Tack Ida!!

Svara
mia dahlberg 10 maj, 2009 - 22:38

Hejsan hoppsan! Vad bra det går för dig, snart är du hemma. Kram

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:19

Tack Mia! KRAM

Svara
gruset 10 maj, 2009 - 21:57

Kan inte förstå att du vill bli smalare än du är nu. (?)
Du är ju så himla fiiiin! Men men , jag vet, spelar ju ingen roll vad andra tycker. Den egna känslan är ju viktigast. Men det underlättar kanske att veta att man är vacker under heeeela ”viktresan”. 🙂

Tack för kladdkakereceptet förresten!
Kram L

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:26

Gullig du är 😉 Men jag har för högt BMI ännu och det FINNS fett att ta av ;))

Men tack för dina rader!!

Svara
malin 10 maj, 2009 - 21:08

Hej Åse!!!
Vilka härliga kvinnor!!! Vilken girl power, Ni är alla så vackra. Grattis till din härliga viktminskning! Men jag måste också få fråga…Vilken tapet är det du har på väggen bakom??? Det är helt fantastisk! Vill ha ;-).. HAr Du möjligtvis kvar uppgifterna? Mvh Malin Söderström

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:26

Haha tack! Det är en Sandberg tapet, tror dne heter Felix! KRAM

Svara
malin 11 maj, 2009 - 21:49

Tack, ska kolla det!!! Kram Kram
ps.
precis varit och vägt mig och -0,8…YesYesYeeeees! Och Du inspirerar mig så otroligt mycket. Tack snälla för allt det du delar med dig av till dina systrar och bröder!

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 08:10

GRATTIS! Bra jobbat!!! Ett steg närmre målet!!

Svara
Carina i Tyskland 10 maj, 2009 - 20:25

Fiiinaste!
Kram

Svara
Malin 10 maj, 2009 - 20:08

Hej!
Det är jag som är Juventas på ditt forum, men använder mitt riktiga namn här. 🙂

Svara
Maria J 10 maj, 2009 - 20:06

Du är jättefin! Lycka till med resten!

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:26

Tack!!!

Svara
asafo364 10 maj, 2009 - 20:03

Åh du är jättefin!!! Det är så skönt när man är kort att varje minus-kg faktiskt syns och känns! Iofs inte så bra då det är tvärtom när det är åt andra hållet, men den situationen är ju inte aktuell just nu 😉

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:27

Haha ja så är det ju!!!! Min lillasyster som är 1.76 (mot mina 1.63) bär upp sina kilon mycket bättre än jag! Jag blir dessutom mkt kortare som tjock! (upplevs så)

Svara
Sofia Nohrstedt 10 maj, 2009 - 19:34

då kommer förfrågan igen då!..

Svara
hallonpajen 10 maj, 2009 - 18:57

Ja du det syns att du krymper:)Så jätte fin så.
Heja dig du är verkligen duktig!
Kram

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:28

Tack vännen!

Svara
sweetmalla 10 maj, 2009 - 18:39

Det syns verkligen att du minskar både i vikt och i omfång! 🙂 Plus din nya frisyr är riktigt snygg!
Kram!

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:28

Hihi tack, kul du gillar frillan!! 🙂

Svara
Cybertjejen 10 maj, 2009 - 18:04

Du krymper och krymper 😉
En ny Åse på de nyaste bilderna, nästan så jag inte skulle känna igen dig

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:54

Haha joooooodå, gulligt sagt vännen.

Svara
Malin B 10 maj, 2009 - 17:56

En riktig 10 poängare :O)
Nya frisyren är så snygg!

En stor kram till duktiga dej – min inspirationskälla!

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:54

Stoooooor kram till dig för de rara raderna!

Svara
Emelie 10 maj, 2009 - 17:06

Åh så FIN du är!!!!
Kram kram!!

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:54

Tack Emelie!!

Svara
Ida.o 10 maj, 2009 - 14:23

Så vacker du är!

Svara
Åse 11 maj, 2009 - 09:28

Tack Ida!

Svara
Jessica 10 maj, 2009 - 13:08

Vad fina ni är! Ja nu är du snart i mål!!
Grattis gumman!!

KRAM

Svara
Mischy 10 maj, 2009 - 12:56

Snygga töser alla fyra. Å du är som alltid en fining.

Kram

Svara
Camilla 10 maj, 2009 - 12:36

Hej, har registrerat om mig, men får meddelandet att det måste aktiveras av ägaren, så jag vänter med spänning tills dess på att få se de nya bilderna!

/C

Svara
Teres 10 maj, 2009 - 12:36

Du är sååååå fin Åse en riktig pingla din man måste vara så nöjd 😉 det är inte alla som har en fru som fött 5 barn och är så grymt snygg .

Kram Teres

Svara
eva 10 maj, 2009 - 12:33

Du är såå himla fin!!

Svara
Compassgrrl 10 maj, 2009 - 11:43

Du är grym och en stor inspirationskälla för mig som också går upp och ner i vikt mycket. Lycka till på sista viktresan!

Svara
angel1000 10 maj, 2009 - 11:26

Du är så snygg gumman!

Svara
isabeli 10 maj, 2009 - 11:08

Smal och snygg! Och fembarnsmamma :0 Du är bara så bäst Åse! Ha ha, tunikan är en mammas bästa vän, både under och efter graviditeten!

Svara
Anneli 8 maj, 2009 - 07:37

Hej!

Jag skulle gärna vilja komma in på sidan före och efter. Såg i månads inlägget att du minskat i cm det är ju underbart. Jag kör power start nu och det går jättebra. Jag börja i lördags 2/5 och jag väger mej hemma . Jag har gått ner ett kilo och det är jag jätteglad för. För jag har haft det jättesvårt att gå ner. Det är verkligen roligt när vågen pekar neråt.

Kramar Anneli

Svara
Mia Larsson 7 maj, 2009 - 11:09

Hej Åse,

Hittade din sida av en slump – kul att läsa om din viktresa!
Själv är jag 163,5 cm (alltid kul att relatera till någon i ens egen längd) och väger idag 75,5 och vill ned till 67 kg då jag känner mig nöjd.
Har genom åren pendlat väldigt mkt och så sent som i augusti -08 vägde jag 93 kg och bestämde då att jag också en gång för alla ska göra min sista viktresa.
Efter en hypofystumör -94 gick jag hastigt pga av hormonförändringar upp från 64 kg till 126 kg så man har sett lite olika ut genom åren…

Mvh
Mia

Svara
marie 6 maj, 2009 - 22:20

Hej, jag är oxå ute på kilo jakt efter 2 graviditeter!!

Svara
Emelie Aleandersson 6 maj, 2009 - 15:42

Halloj! Ternera här från oktobertråden på familjeliv.
Den här sidan e så himla bra men eftersom de väntas en till så får ja vänta lite med viktnedgången 🙂

Svara
Åse 6 maj, 2009 - 16:25

GRATTIS Emelie!! Vad roligt!!!
När väntas den lille/lilla?

Svara
Thereisa 6 maj, 2009 - 13:31

Hej Jag lyckas inte registrerar mig hos dig, vet du vad jag gör för fel, hade registrerat mig men antagligen följde jag med när det tömdes, och lyckas inte registrera mig igen

Mvh T

Svara
Jessica 5 maj, 2009 - 23:13

Ska själv påbörja en viktväktar-omgång nu efter min senaste graviditet. Tycker att du själv och din sida är så inspirerande och är ofta inne och kikar. Lycka till med din egen viktminskning. 🙂

Svara
Åse 6 maj, 2009 - 16:38

Lycka till Jessica!

Svara
Elin Michelson Fure 4 maj, 2009 - 14:26

Hej!
Jag har precis börjat med GI nu när min son slutat amma,
behöver hjälp och peppning och blev jätteglad då jag fann din sida!
Kommer följa din resa!

Mvh/Elin

Svara
Anette 2 maj, 2009 - 16:08

Hej hej – hittade hit från Thinki och blev nyfiken när hon skrev att detta var en av hennes favoritsidor.
Det ser smarrigt ut med dina recept – ska absolut prova dem. Har själv varit med i VV en gång men gick inte jämviktsprogrammet och kilona smög sig på igen.
Hoppas kunna gå ner lite i vikt nu men det är inte lätt när man blivit äldre.
Jag undrar om det är så att jag kan registrera mig hos dig och få sporrning av dig?
Kram Anette

Svara
ann 1 maj, 2009 - 20:38

Inne och hejjar på dig gumsan! Men du är redan så snygg så det förslår!!! Herrejisses du blir bara yngre och yngre på bilderna :O
kram//

Svara
Åse 2 maj, 2009 - 09:11

Åh din smickrerska ;))) Kram på dig vännen!

Svara
Chokladskum 30 april, 2009 - 08:12

Hej! Jösses vad man blir sporrad och motiverad av att läsa om din viktresa! Vilken skillnad du åstakommer. Du är grymmt snygg! Var stolt över dig själv.
Själv har jag bara 5kg jag vill bli av med efter två graviditeter. Har strl 38 nu men är van vid 36. Det är karakträren som sviker hela tiden. Lägger jag bara manken till går jag snabbt ner det vet jag. Därför är det lätt att ge efter varje dag – ”äh jag börjar imorgon” och så går tiden…Men nu jädrans! Till midsommar ska jag ha nått mitt mål. Det är NU eller ALDRIG. Och du är verkligen en inspirationskälla!

Svara
Mamma Mia 26 april, 2009 - 11:50

Hej Åse
Skall se om detta fungerar nu,
Mamma Mia

Svara
Åse 26 april, 2009 - 12:43

Att kommentera? Det fungerade 😉

Svara
Leia 19 april, 2009 - 18:58

Vet du.
Jag tycker att du är oerhört V A C K E R.
Oavsett kilon.

Ville bara säga det.

🙂

Svara
Gozze 15 april, 2009 - 16:42

Kanon!

Starkt jobbat. Du ser ut att må bra och du har ju faktiskt kommit halvvägs redan. Jag har själv precis kommit till -11 kg och även om jag kanske hare en något längre resa kvar framför mig än vad du har, så jag blir positivt motiverad av dina framgångar.

PS. Om någon inte redan har påpekat måste jag också passa på att säga att jag tycker du är alldeles rysligt vacker. En högst privat observation, men jag tänkte nämna det ändå, om det möjligtvis gör dig glad… =)

/M

Svara
T 16 mars, 2009 - 17:55

Ojojoj vilken skillnad vad snygg du är… nu fick jag verkligen motivationen, det blir ju verkligen en skillnad… Grattis

Svara
Stulna 22 februari, 2009 - 09:07

Hej Åse!
Kikar in och låter mig inspireras! Kollade på dina före och efter-bilder i underkläder, det är verkligen som två helt olika tjejer! Viktminksningen syns verkligen i all delar, käklinje, nyckelben – allt. Vi ligger inte så långt ifrån varandra viktmässigt just nu, jag är 1,5 kg plus, så jag tänkte försöka haka på dig men du brukar ju ha sån fart då du går ner! :-)) Jag kör ren low carb och min kropp mår väldigt bra på det. Det känns skönt att liksom ha hittat rätt. Jag vet inte om jag våga sikta så lågt som 56 kilo som du, men under 60 vill jag ju helst. *s*
Kram till dig och tack för att du delar med dig!
/Kicki

Svara
Åse 22 april, 2009 - 19:05

Kicki, hur går det för dig?? Kör du fortfarande LC?

Kraaaaam

Svara
sanna 12 februari, 2009 - 13:49

hej … undrar om man kan ändra vikttabellen så man kan skriva in sin vikt varje dag??

Svara
Stulna 25 januari, 2009 - 10:39

Hej snygging! Puss! /K

Svara
Helena 24 januari, 2009 - 13:38

Oj, vilka inspirerande bilder! Har precis börjat viktväkta igen efter många års uppehåll och när man besökt din viktsida blir man verkligen peppad!
Tack för den inspiration och energi som du delar med dig av!
/Mvh Hella

Svara
anna 23 januari, 2009 - 18:38

Wow..

Jag är SÅ imponerad av dej..
Och SÅ trött på mej själv.. *fniss*

// Kram

Svara
Jessica 22 januari, 2009 - 19:45

Hej

Jag är med i xtravaganza och ska gå ner 25-30 kg. Från 95 till 65-68. Drömmen är 60 men jag vet inte.. Har inte vägt det sen jag var 14 år. Jag är 166 lång.

Du är vacker, din sajt är underbart fin och extremt inspirerande. En fråga. Har jag missuppfattat eller har du skrivit fel. i bilderna före och efter så står det på bildcollaget med 4 bilder att du börjar på 88.1 på den med 2 bilder 81.1

Du är min stora inspiration och jag vill veta om du väger 88 eller 81 på företbilden i underkläder.

Kram och tack Jessica

Svara
Anna 21 januari, 2009 - 01:40

Du är en sån otrolig inspiration… jag önskar jag var lika duktig som du!

Svara
mallaba 20 januari, 2009 - 13:00

Du är fantastisk Åse! Tack för din inspiration.

Svara
Jessica 20 januari, 2009 - 09:08

vad fin du är! Duktiga du!

KRAM

Svara
Bina 20 januari, 2009 - 08:08

Wohoo, det är underbart! Jag blir inspirerad igen..

Svara
Mia Dahlberg 19 januari, 2009 - 18:28

Du är bäst!! Kram Mia

Svara
Sofia 19 januari, 2009 - 16:08

Du är verkligen superduktig! 🙂
Kram.

Svara
a-k 19 januari, 2009 - 14:57

Pudding 🙂

Svara
Malin 17 januari, 2009 - 22:41

Hej du inspirationskälla:)

Har precis börjat min viktresa som ser ut exakt som din i antal kg, jag bara undrar: Hur gjorde du för att gå ner allt det på ca ett halvår?? För mig känns det väldigt svårt..

Många pepp kramar*

Svara
anna 15 januari, 2009 - 19:12

Vad du är duktig! Jag skulle nog aldrig klara det. jag sitter här och förundras över hur duktig du är..

Svara
Sara 13 oktober, 2008 - 20:07

Hej:-D
ojjjj vad du är duktig!!vilka fina bilder alltså man blir ju så peppad!!!är med i vv sen 9 veckor tror jag det är ja …oj vad tiden går fort.. är mammaledig till en liten tjej Elin nu 5 1/2 månad..tog tag i min vikt den 12 september efter dop och sommar fester…
Jag har nu gått ner 7,3 kg sen jag började och är så nöjd…vägde in mig på 90,5..vill ner till 67kg, har klarat det en gång innan men gick aldrig i mål den gången men had tänkt det denna gången…
Nu har jag kommit trill förnekelse stadiet och har börjat unna mig saker som jag vet jag inte sak äta och mår inte så bra vill ju klara det denna gången……så hittade jag DIN sida och kände ..det ska ju vara f-n om jag inte ska klara detta för tänk om man kunde bli lika fin …:-D
TACK säger jag bara!!! och ett stort GRATTIS!!till lill tjejen!!kram sara

Svara
Elenor 19 september, 2008 - 10:59

Hej
Hittade hit via vv sida, är nyligen medlem (inne på fjärde veckan o tappat 3,5 kg) kan säga att jag blir riktigt impad av dina bilder, kan knappt tro det är samma människa på före o efter bilderna 🙂
Hoppas jag lyckas lika bra….
Kram på dej

Svara
Marie 7 september, 2008 - 21:48

Shit Åse! Vad du är bra! Det var ett tag sen jag var här inne, men kikade in idag. Kan inte låta bli att titta på dina före & efterbilder och trots att jag sett dem innan blir jag grymt imponerad. Du är min idol 🙂

Svara
Anne 3 september, 2008 - 20:09

Hur snygga som helst är ni, alla tre…
Det är faktiskt så att de tjejer som du som visar att det går att gå ner i vikt. Det handlar inte om att vara snygg hela tiden utan att vara hälsosam… En kropp mår ju inte så bra av att ha en 25-30 kilos övervikt.. Jag vet, jag har 30 kilo för mycket..
Ha en god fortsättning tills klimpen anländer..

Anne

Svara
Linda-M 3 september, 2008 - 10:58

Hej där, hamnade här och ville bara säga att du har givit mig insperation att verkligen sätta igång med detta*ler*
Och jag undrar om de är svårt att öppna en sådan här blogg som du har, för att jag skulle väldigt gärna vill göra de jag med..

Tack för att de finns såna som du som ger insperation=)
Kram Linda-M

Svara
Marie Ronnemar 20 augusti, 2008 - 12:29

Vilken härlig bild! Det strålar om er allihop!

Svara
Anna 12 augusti, 2008 - 10:32

Jättevacker! Väldigt fin bild!

Du är en inspiration!

Svara
Karin 14 juli, 2008 - 22:19

Åh, det är så vackert med gravida kvinnor, och du är verkligen fin! 🙂
Sist jag kollade in på din sida var din son bäbis typ! Vad tiden går fort!

Och så vill jag säga att din sida är både inspirerande och supersnygg!

Lycka till med resten av graviditeten.

Svara
Yvonne 14 juli, 2008 - 19:45

Åååååh vad fina ni är!!

Jag önskar att jag oxå får ha en sån där fin gravidkropp någon gång, slippa vara den där superfeta paddan man liksom lyckats äta sig till förut du vet? 😀

Kram på dig

Svara
Lotta 9 juli, 2008 - 20:58

Vad söta ni är! Jättefin bild! Trist att du fått sånna kommentarer du fått, ibland blir man så trött på folk *suck*

Kram Lotta

Svara
Madeleine 5 juli, 2008 - 22:22

Ni är såååååååååååååååå fina allihop.Det är helt sjukt så stora våra barn blivit!!! Det är så kul att kika här och få lite extra inspiration. Själv har jag nu 3,2 kg kvar till målvikt

Svara
sommar2008 1 juli, 2008 - 14:34

Wooooow! Snygging! Du är så himla vacker så jag trillar nästan av stolen här!

Tråkigt att läsa om påhopp du fått. Du är inspiration för oss andra – låt ingen få dig att tro något annat!

Kram gumman!

Svara
Fia 30 juni, 2008 - 15:46

Hej!
Hamnade på din sida när jag sökte efter pointslista på Google. Har precis börjat igen… Väger exakt som du gjorde innan nedgången men undrar hur lång du är… Jag är 170 cm och vill bli lika super fin som du! Men i förhållande till min egna längd :0) Kanske är dumt att vilja väga som du om du är t.ex. 160 cm, haha. Vill bara säga att du har verkligen vart superduktig!

Svara
Bina 28 juni, 2008 - 17:25

Finaste Åsegumman!

Du har gång på gång bevisat att du är en fena på viktminskning och sunda vanor. Du är en inspiration för många så jag blir bestört över att du blivit påhoppad på det viset, det luktar avund och dumhet!

Många kramar!

Svara
A-M 26 juni, 2008 - 21:53

Tänk om man kunde se så där oförskämt fräsch och pigg ut alltid?! ;o) Vilken kanonpingla du är! Och vilka goa ungar du har! Underbart!

Svara
Carro 26 juni, 2008 - 18:36

Oj så snygg du är!! Jätteduktig =) Lycka till med resten av graviditeten!
Carro

Svara
DarkAngel80 26 juni, 2008 - 01:45

Hallo! Vill bara säga att du e så OTROLIGT vacker!!Det bara LYSER om dej!Jag blir bara så jätte inspererad är jag går in på din sida!Duktig du är!

Nu ska fan jag å sätta litt fart=),på min viktresa!

Kram Anette

Svara
Lisa 25 juni, 2008 - 10:25

Iiiiiimponerande! Snacka om att du har varit duktig, och dessutom lyckats hålla målvikten.
Kämpar själv med vikt väktarna, har tappat 19,8 kg på drygt 5 månader men än har jag ca 13 kg kvar. Men jag SKA i mål. Har verkligen hittat en massa inspiration på din sida.

// Lisa

Svara
Monica 24 juni, 2008 - 14:08

Hej!
du ser verkligen super ut(säjer detta efter min proff. synvinkel eftersom jag läser till barnmorska:)
Synd att en del måste klanka på andra! själv så brukar jag gå in på dina och annikas sidor när jag behöver lite pepp och inspiration! jag blir alltid så peppad och orkar ta tag i mig själv… just nu är det bara att börja om för mig då jag ätit mig till 15kilo över min målvikt, och era sidor ger verkligen mig pepp snälla sluta inte trots dessa avundsjuka människor som inte förstår att det faktist går att trycka på krysset i hörnet om de stör sig
En stor kram och lycka till med bebisen
Monica

Svara
Rebecka 24 juni, 2008 - 13:06

Så fräsch du är…du se ut att må jättebra!

Svara
jessica 24 juni, 2008 - 13:04

hahaha, Dallas!! hahaha
Du är såå fiiiin!

Kram

Svara
isabeli 23 juni, 2008 - 15:34

Så fin du är! Och så söta barn du har!

Svara
camilla 23 juni, 2008 - 12:17

Wow du ser ju kanon ut!!!
Frisk och välmående:)
Kram

Svara
margitha 22 juni, 2008 - 08:07

Ler…Vilken tur att du har din mage lagom för Juni att stå under fall om det regnar *ler*

Kram

Svara
jenny 21 juni, 2008 - 17:26

Du och barnen ser fantastiska ut!!

Svara
Helena 11 juni, 2008 - 14:03

Hej.

Nu är jag inne hos dig igen för att hitta ny motivation igen. Så att du ska ha en liten till. Grattis! Så mysigt. kommer nog in flera gånger, du får mig att kämpa 🙂 Kram Helena

Svara
Malin Svensson 19 april, 2008 - 21:35

Hej hej!
Inte skrivit innan, men spanar titt som tätt in för att inspireras! Och jag tycker det är helt fantastiskt att du lyckats med detta! Helt imponerad verkligen! Jättekul att du delar med dig så mycket av recept och bilder mm. Måste fråga dig, hur blev magen efteråt? Gick upp runt tjugo själv, och har 7kg som sitter fast…. men magen är redan lös och bedrövlig fick även bristningar, vet inte om det gör saken värre, men e rädd den ska bli ännu värre av viktnedgång? Härligt med en bäbis i magen! Grattis!
Mvh Malin

Svara
Pernilla 2 april, 2008 - 15:08

Jisses, du är ju såååå grym, blir superinspirerad! Har testat vv flera gånger men aldrig lyckats stanna på målvikt så nu testar jag Itrim istället, so far so good, ner 7 kilo på 4 veckor. Siktar på att bli lika tjusig som du nu till sommarn ;D

/Pernilla (itrim2008.blogg.se)

Svara
Isabelle 29 mars, 2008 - 19:07

Graatttis! 😀 braa jobbat (=

Svara
Anna 17 mars, 2008 - 14:48

Gud vad fin du blev! (och du var ändå snygg innan)
fantastiskt inspirerande och fin sida. Roligt att du även lyckas hålla vikten.

/A

Svara
Jenny 29 februari, 2008 - 14:16

[quote comment=”15434″]Vad imponerad jag blir av att du gick ner 24 kilo på bara drygt 5 månader. Jag har kämpat i 9 månader nu och bara lyckats gå ner 12 kilo.
Nu har jag 1-2 kilo kvar som jag vill ner men det går fruktansvärt trögt! Jag är så trött på det här ständiga bantandet och orkar inte riktigt ta tag i det där sista. Fast jag gör det ju själv, kanske hade det varit lättare om jag gått med i tex vv.
Jag blir i alla fall inspirerad av dig och alla andra som jag läst lyckats nå sina målvikter. Jag kanske ska göra ett sista ryck ..[/quote]

Jag ska faktiskt pröva att räkna points jag med. Med start på måndag. De 2 sista ska bort!

Svara
Jenny 29 februari, 2008 - 08:39

Vad imponerad jag blir av att du gick ner 24 kilo på bara drygt 5 månader. Jag har kämpat i 9 månader nu och bara lyckats gå ner 12 kilo.
Nu har jag 1-2 kilo kvar som jag vill ner men det går fruktansvärt trögt! Jag är så trött på det här ständiga bantandet och orkar inte riktigt ta tag i det där sista. Fast jag gör det ju själv, kanske hade det varit lättare om jag gått med i tex vv.
Jag blir i alla fall inspirerad av dig och alla andra som jag läst lyckats nå sina målvikter. Jag kanske ska göra ett sista ryck ..

Svara
Nina 20 februari, 2008 - 21:36

Jag vill bara säga att jag tycker att du är så fin! Jag är så tacksam över allt du delar med dig av på denna sida. Så många goda recept och så mycket inspiration som jag hittar här är nog mer än du kan ana. Sedan så kan jag ju inte låta bli att imponeras av din design också. Du ska ha stort tack!!

Svara
Sara 8 februari, 2008 - 10:02

Grattis, du ser fantastisk ut!
Jag siktar också på 56 kg, 6 kg dit!

Svara
Soya 24 januari, 2008 - 15:28

Oj, vad avundsjuk och impad jag blev när jag såg dina bilder. Och sen måste jag verkligen berömma dig för en toppensida som ger riktigt bra info och tips.
Jag kör igång med vv imorgon och ska på mitt första möte ikväll på säkert 7 år.

Ha en fin dag!

Svara
malin sandberg 2 januari, 2008 - 15:15

Spanar in din sida några ggr i veckan! beundrar din styrka och envishet! försöker själv gå ner mina extra kilon spec efter graviditeten men det är så svårt. har försökt 100tals ggr men ger alltid upp då jag knappt tycker det syns någon skillnad!

Du inspirerar mig 🙂

Jag skulle gärna vilja se hur din mage ser ut efter viktnedgång och graviditet. Då jag ständigt undrar om man kan få tillbaka magen någorlunda? Har du kunnat så måste ju jag med kunna!! Har du någon bild du kan tänka dig att visa mig, om du vill och känner för det så är jag toppenglad 🙂 har förresten gått med i ditt viktminskningsprojekt!

många vänliga hälsningar Malin

Svara
Barban 2 januari, 2008 - 10:11

Säger också WOW, blir tokinspirerad. Gud vad duktig du varit och du ser ju helt otroligt bra ut, jättevacker! Du måste va stolt över dig själv! När jag ser bilderna blir jag superinspirerad, vill också. Har dock några kilo (7 kg) kvar tills min målvikt och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge, ser fram emot en smal sommar och lite kul nya kläder! Hämtar krafter från din sida under tiden.

Svara
hanna 25 november, 2007 - 15:58

wooow! gud vad du måste ha kämpat. måste säga att du är otroligt vacker, även som överviktig. första gången jag besöker denna sida, så nu ska jag surfa vidare på sidan 🙂

Svara
Cattis 1 november, 2007 - 11:56

Kikar in här för lite motivation. Har hört om din sidan och hur duktig du har varit och jag måste bara säga WOW!!! Vilken insiration alltså! Jag har många, MÅNGA kilo ner till 56, ser det inte ens som en möjlighet att hamna där den dag. =( Men jag önskar då ner mig mot 65 i varje fall. Dina före/efter bilder har verkligen gett mig inspiration! Tack!!

Svara
Lillcarro 12 augusti, 2007 - 22:17

Hej!
Fick tipset om din sida av en vän då jag berättade att jag börjat med viktväktarna. Vägde 91,8 kilo i måndags och imorgon är det vägdags så vi får se hur det har gått. Du är verkligen en förebild och jag kommer definitivt att kika in ofta. Kram Carro

Svara
Jen 12 augusti, 2007 - 17:02

Hej vännen!

Guuu vilka fina bilder, är massa stolt över dig!!!!

Kraaaaaaaaaam

Svara
Sara 9 augusti, 2007 - 19:34

Alltid lika inspirerande att läsa och se bilder från dina viktresor! =) Du är verkligen jätte duktig!!

Svara
ulrica 9 augusti, 2007 - 09:31

Superpeppande är det att se dina bilder!
Du är såå fin ju..

Jag önskar att jag kunde finna kraften att kämpa så hårt
som du gjort.

Kram Ulrica

Svara
Di* 11 juli, 2007 - 18:02

BASKE mig så fräsch du ser ut på målviktsbilderna – fattar du vad du gjort!??
Vilken prestation, du är bara såååå makalös, lägg aldrig ner den här sidan =) du överbevisar sååå mycket här…

Kramis på dig Snäckan!

Svara
Jessica 3 juli, 2007 - 14:29

vilka tjusiga målviktsbilder, vad duktig du har varit!

Svara
Martina 2 juli, 2007 - 20:48

WOW! Jag är grymt imponerad!! Jag har själv 20 kg att gå ner och jag måste säga att jag blev mycket inspirerad av att se dina före/efter-bilder, du är ju sååå fin! Vilket jobb du har gjort och vilka fantastiska resultat du har fått i belöning. Lycka till med jämviktandet! Kramar!

Svara
Jessica 2 juli, 2007 - 11:15

Wow, vad fin du är! 🙂

Kram!

Svara
Jempa 2 juli, 2007 - 09:11

SNYGGO!!!! 😉

Svara
Beata 30 juni, 2007 - 21:55

Grymt snygga målbilder, du ska vara så fantastiskt nöjd med dig själv!

Svara
mia dahlberg 30 juni, 2007 - 17:52

Jag Säger bara det. Värsta pinglan!! Kraaaaaaaaaam

Svara
Marie 30 juni, 2007 - 15:19

Vad fräsch och brun du är på målbilderna! Själv är jag blekare än blekast just nu, skyller på vädret men man kan ju bli brun i solarium också. Men jag blir så rastlös av att ligga där 😛 Men vill man vara fin får man väl lida pin också. Fin är du i alla fall, det var egentligen mest det jag ville säga 😉

Svara
Elisabet 28 juni, 2007 - 09:15

Du är jätte fin i dina leggins och linne..! Det måste se jätteroligt i din velurdress 😀 .Så imponerad av din osviktande viktminskning. Du bara kör på och blir klar med din resa. Själv så svackar jag hela tiden och går upp mera än jag går ner :-(. Men nu har jag iaf börjat gå mera och börjat cykla med sonen.

KRAM

Svara
Tessan 25 juni, 2007 - 15:31

Grattis!
Det är så roligt att läsa om någon som lyckas!!! Blir själv glad och peppad! Jag har nyss börjat på vv och var och vägde in mig förra veckan. Ska gå in på din sida när det går tungt så motivationen håller i sig.
Hoppas att allt går dig väl =)
/Tessan

Svara
Marie 20 juni, 2007 - 09:32

Åh, jag gillar verkligen jämförelsebilder! Och vad smala ben och armar du har nu, och du ser så fast ut i kroppen. Hmm, det lät kanske lite konstigt, men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig 😛 Tränar du mycket? Jag har en hel del kilon att gå ner, precis som du gjort, och jag är rädd för att bli helt slapp. Om du har några tips får du gärna dela med dig 🙂

Svara
My 20 juni, 2007 - 08:28

Vad fin du är på sista bilden! (Jaa, i leggins och linne!) Själv har jag fortfarande ett par kilon kvar innan jag är riktigt nöjd, men då har min viktresa varit kortare, eller, färre kilon på längre tid.

Du har varit jätteduktig, hoppas att du känner dig duktigt nöjd med dig själv 😉

Svara
Louise 14 juni, 2007 - 16:47

Kan inte säga annat än att jag är imponerad av dig!! Du är sååååå duktig gumman! Vågen har stått stilla lääääänge för mig nu, snart joinar jag vv… 🙂
PUSS

Svara
lothan 21 maj, 2007 - 10:00

Snygging!!!! Du är såå duktig, skulle behöva lite pepp, vågen står still.. KRAM

Svara
Anna (Tuzza på FL) 1 maj, 2007 - 16:19

Oj vad du är duktig, blir verkligen imponerad! Själv har jag ca 3 kg kvar. Hoppas de hinner försvinna innan jag ska klämma in mig i min nya bikini! 🙂 Ska bara ha bort daller-magen! Ha det bra! /A

Svara
Caroline 26 april, 2007 - 08:09

Wow!! Du har verkligen gjort framsteg!! Starkt jobbat! Impad! :-d

Svara
Anna/lyckliga snäckan 19 april, 2007 - 08:44

Du är bara så snygg!!!Och vilken inspiration för oss alla som vill gå ner! :-*
Stor kram
Anna

Svara
lotta 18 april, 2007 - 12:17

Vad snygg du ör gumman.. nu börjar den rosa dressen ocksa sitta valdigt löööööst!!!! Du ar verkligen duktig som kampar sa bra och ojojoj vilka resultat du gör varje vecka!!!

Svara
Jempa 18 april, 2007 - 08:29

Jäklar vad du jobbar på bra!! Snyggt tjejen!!

Svara
Paulina 17 april, 2007 - 20:35

Jag tycker inte du är tjock alls confused.gif , men givetvis är ju hälsobiten en annan sak pleased.gif

kram igen!

Svara
Maria 16 april, 2007 - 10:53

Hej hej!

Brukar kika rundor inne hos dig. :-d Du är verkligen en sann inspiratör.. så duktig du är! Hälsningar Maria

Svara
Paulina 5 april, 2007 - 20:30

Jag tycker du är lika fin oavsett om du väger 80 eller 50 kg gumman!
Jag ser dig inte riktigt så som du gör tror jag clueless.gif
Massor av kramar

Du är söt men jag håller inte riktigt med 🙂 Dessutom är det ingen hälsosam vikt att väga 80 kg till mina 1.63 😉 KRAMAR!!
Svara
Veronica 5 april, 2007 - 15:02

Du är jätteduktig o vilken fin bild på dig o Juni!Ha de bäzt! KRAMIZ

Svara
Jess 31 mars, 2007 - 07:45

Vilka fina bilder! Gillar din stil i huvudtaget.. blir jätte peppad av att titta på dina bilder. Vad duktig du är!! Verkar fixa det mesta… Jag gick upp en maaassa kilon efter en graviditetet med.. men jag fick inte ur tummen att göra ngt förän nu… 🙂

Svara
Anna 27 mars, 2007 - 20:36

Viktväktar själv och får sjukt mycket inpiration av din bilder. Målet -20 kilo känns ibland lite långt bort men det handlar ju om resten av livet så varför skynda. Peppa på!

Svara
therese (thezz) 25 mars, 2007 - 20:21

O herregud vad fin du var på ditt bröllopsfoto!!! 😮 Du är en väldigt vacker kvinna. O jag beundrar din enorma målmedvetenhet. Kan du inte gnugga av lite på mig. Har fortfarande gravmage efter 3 år blush.gif
Lycka till. Kram thezz

Svara
Mysmasken 20 februari, 2007 - 18:27

Shit vad duktig du är 😀
Inspirerande!

Svara
Lina 20 februari, 2007 - 16:49

Vilken inspiration du ger! 🙂 Du är så duktig Åse!

Svara
Bina 8 februari, 2007 - 16:23

Det går ju som en dans gumman! Härligt gry i dig!

Svara
Marie Hj. 30 januari, 2007 - 21:48

Du är en otrolig inspiration för mig! Tack för att du delar med dig…
Måste säga att du är supersnygg redan nu. På bröllopsbilden är du OTROLIGT VACKER!!!
Lycka till nu, här ska brännas fett!
Kram!

Svara
Di* 15 januari, 2007 - 09:43

Hallå Tjejen!

Det var ett tag sen jag skrev, ser att du börjat en viktresa igen – SAMMA HÄR!!! Har haft en toppnotering nu i slutet på november, fasansfulla siffror.
Jag gick aldrig ner ordentlig efter min fjärde, utan det gick åt andra hållet istället!
Tittar på bilden på dig med Juni i famnen, jag tycker inte alls det ser ut som du väger så mycket…mig lägger det sig direkt i ansiktet på nuförtiden och runt armar och mage…hugaaa, det gjorde det aldrig förr, men man är ju äldre nu… 😉

Lycka till på vägen neråt!!!
Kramis Di*

Svara
Ella 10 januari, 2007 - 13:32

Åååå va fin du är på din bröllopsbild, som en vacker ros! Hmm ja du är fin på dom andra oxå – men liiiite liiiite extra på bröllopsbilden!
KRAM på dig snygging!/Ella

Svara
Margitha 10 januari, 2007 - 01:13

Heja heja Åse!

Tack för att du isnpererar

Kramizz

Svara
Sara 9 januari, 2007 - 22:01

Det syns ju inte att du har några 21 kilo plus heller!!

Kikade även lite på dina äldre bilder och det är bra peppning 🙂

Svara
jessica 5 januari, 2007 - 10:35

Åhh, du har äntligen lagt till målbilden;-) Guuud vad vacker du är där!!

Svara
tarek mansur 15 december, 2006 - 09:20

tja! ville bara säga att du verkligen har lyckats! =) du är jätte duktig! vet precis hur det är… Ska ut på min morgonpromenix nu =) haha!!! puss och kram! //hoppas du har en trevlig helg!!

Mvh Tarek

Svara
Paula 14 juni, 2006 - 08:18

Gud vad duktigt gjort! Jag är inspirerad! Jag har lagt på mig en del sedan jag fick barn 6 månader tillbaks. Nu är det dags!!

Paula Johansen

Svara
Jessica 12 mars, 2006 - 21:38

Åh…nu måste jag komma i gång när jag ser dina bilder!! Du är jätte fin på dom!

//Jessica

Svara
Emma 18 januari, 2006 - 17:32

Wow, vilken kämpe du är! Blir riktigt inspirerad! Lycka till med nya viktmålet =) Kommer fortsätta komma hit för inspiration, yay!

Svara
Carola 10 januari, 2006 - 23:16

Förra året hoppades man på Beach 2005.
Vad blev det av det, SKIT!!!!!

Vad blir det av Beach 2006?
Jo året då massor tjejer/killar äntligen når sin målvikt NATURLIGTVIS!!!!
Med dig Åse i spetsen som inspiration ska det gå vägen.

Svara
Marie 9 januari, 2006 - 17:05

Du inspirerar mig! 😀

Svara
Therese 1 januari, 2006 - 20:13

Du är oerhört inspirerande! Jag har själv nu bestämt mig för att köra stenhårt- 7 kg ska bort!! Tänker nu följa dig och hämtakrafter från din sida!

Nybliven mamma

Svara
Rusty 22 december, 2005 - 00:34

Du e het^^
wraaarrww!!

Svara
Kattis (Drakhuvud) 9 december, 2005 - 23:47

Å vad jag gillar före och efter bilder! Är nog det mest inspirerande i världen. Måste bara säga hur otroligt bra du passar i lugg! HAHA, försökte det själv men har ’självfall’ och orkade plattånga ner luggen EN gång efter jag skaffat den.

Svara
Paula 8 augusti, 2005 - 19:42

woooooow vad duktig du är
hittade hit från en annan sida.

Kram Paula

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.