Välkommen 1:a maj!

av Åse

Åh vad jag älskar nya månader! Ja även nya år! Det känns lite som att man får nya chanser till att göra ännu bättre, tänker även ni så??
Maj kommer innebära nya mål för mig och en sak jag sett fram emot lääääänge! Mer om det sedan.
Som ALLTID så vill jag börja träna mer och jag fick så mycket inspo från Leila. Jag vet att mitt problem är att jag alltid sätter för höga mål och jag måste i detta fallet börja smått.
Jag vill även förändra kosten lite för att optimera välmående och resultat. Jag delar med mig snart!
I går hade vi kära syster, svåger och min systerson här på grillkväll! Så mysigt!! Jag var mer död än levande och undrade hur jag skulle orka men man får energi av de man älskar och mår bra att umgås med. I dag är första dagen jag känner att jag börjar må bättre! Majmånad kan inte börja bättre!! ♥
IMG_3312
Invigde mina fina glas från Zara Home! Tallrikar Mateus.
IMG_3321
JeanMaire Champagne Rosé, jag älskar det vanliga och Rosét var lika gott!
IMG_3324
Min svåger Martin lägger köttet i en marinad av rapsolja, honung, liquid smoke, tamarisoja och bbq krydda (Fine selections)
IMG_3341
Gulligaste systersonen ever!  Min Alice och han är lika gamla, skulle varit 2 veckor men blev 1 månad som skiljer i ålder.
IMG_3342
Svåger och syster-yster och min trollunge Alice
IMG_3346
Moster hade krusat håret, hon blev om något än mer trollik 😉
IMG_3351-Redigera
Gud vad jag börjar bli lik min mamma!! Haha
Jag gjorde ett Foccacia i går (lågkolhydrat) som ble riktigt GOTT!!! Receptet kommer senare i dag! Mums mums!! Vi åt alla med god aptit!
IMG_3360
IMG_3361
UNDERBARA MAJ! Du är efterlängtad och såååååå välkommen!!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Victoria MATPLATSEN 1 maj, 2013 - 22:52

söööööööööööööööööööööööööööööööööötaste trollungen ever!! ♥

Svara
Johanna 1 maj, 2013 - 20:53

Hej Åse! Jag måste få berätta! Sedan 1 januari har jag dragit ner på kolhydraterna men fortsatt att träna som vanligt. De första två månaderna gick jag ner fem kilo men sedan har jag stått stilla. Dock har jag sett på måttbandet att det händer grejor trots vikten, vilket hållt motivationen uppe. Idag, efter två månaders platå, visade vågen på minus fyra kilo! Sammanlagt nio kilo på fyra månader! Och 14 cm i midjan!!! Och jag mår så bra. Jag fortsätter med detta livet och ser vart det bär hän!

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 20:57

Stoooooooooooooort grattis!!!!!!!! Heja dig!!

Svara
Mathildas mamma 1 maj, 2013 - 14:30

Ser gott ut! Är det räksallad på tallriken? Är den isf homemade? Har du receptet på bloggen?
Kram
C

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 15:38

Nej det är guacamole, bearnaise och coleslaw =)

Svara
Monica 1 maj, 2013 - 14:10

Åh tack snälla du att du tar dig tid att svara så snabbt!!! Ha en fortsatt skön dag!

Svara
Monica 1 maj, 2013 - 13:28

Hej Åse! Skönt att du är på bättringsvägen! Ja va stolt över att du är lik din mamma. Hon va otroligt snygg för sin ålder! En fråga köpte nudlar från Body Science. Det står Lchf approved low carb.Är dom bra om man äter lchf?

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 13:51

Hej Monica! Vad innehåller de? Är det shiratakinudlar gjorda på konjacrot?

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 13:52

Letade upp dem på google, ja de är OK!

Svara
Emschen 1 maj, 2013 - 13:22

Ser ut som ni hade en härlig Valborg. Själv firar vi inte Valborg mkt för att mitt jobb gör att jag hatar dagarna kring den 2:a maj. Nästa vecka skulle jag kunna fira majmånads inträde.
Lycka till med dina nya mål!
Kram

Svara
Elisabeth Sjöberg 1 maj, 2013 - 12:41

Jaaaa! Nya månader är toppen! =)) Jag invigde maj med att dra igång min löpning. 5 km intervall på elljusspåret blev det. Sköööönt!! Har aldrig varit mycket för träning och definitivt inte löpning! Men nu när det är 20 kg (!!!!) mindre av mig så gick det lekande lätt. Du kommer nog igång du också ska du se! Heja! Heja! Heja!

Svara
Anja 1 maj, 2013 - 12:38

Våren är en underbar tid, jag älskar ju hösten lika mycket men det fina är att vi har fyra årstider och det är så uppiggande när en ny börjar. Jag tränar väldigt mycket och nu är cykeln på reparation så nu ska det även cyklas en hel del. Ha en fin dag!

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 13:03

Visst är det så! ”A new beginning” och jag älskar verkligen alla våra fyra årstider =)) Må gott!

Svara
Yve 1 maj, 2013 - 12:35

Ser underbart gott ut. Och visst är det en härlig tid vi går till mötes nu med vår o sommar även om man vill försöka njuta alla dagar året om – även de grå o trista.
Måste bara få fråga om dina tallrikar- tänkte önska mig i present när jag snart fyller år. Handdiskar du dina Matteustallrikar ? Ha det gott

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 13:02

Nej kör i maskin!! =) De stora är lite för stora men lägger de ner lite omlott så går de in!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.