Tredje ljuset och Glad Lucia!

13 december, 2020

Hej pÄ er!

GLAD LUCIA! 🌟
Jag har kommit av mig lite i det mysiga juliga – lite trött pĂ„ det mesta just nu och i morgon Ă€r det jag som tar mig i kragen och rycker upp mig ur decemberdvalan! Detta mörkret Ă€r förlamande sĂ„ jag ska dra fram min ljusterapilampa och sĂ€tta hĂ€r pĂ„ mitt lilla kontor.

Hur som haver! Jag vaknade tidigt och var utsövd sÄ jag tassade upp och stÀllde mig och bakade blixtfrallor till familjen.
Sedan var det bara att skaka liv i barn, hundar och man đŸ˜…âœŒđŸ»

Älsk pĂ„ lĂ„nga maffiga söndagsfrukostar, nĂ€r det Ă€r nĂ„got för alla smaker!

Daniel hade köpt sÄ söta papperkaksdekorationer! Kul att spritsa namnen pÄ med kristyr till julafton! GILLE kommer de frÄn.

Alice hittade pÄ sin egen skapelse med fil hehe

YUM!! BÀsta jag vet Àr att dela brödet i sÄ mÄnga delar jag kan sÄ jag kan ha sÄ mycket olika pÄlÀgg som möjligt pÄ! haha!

NĂ€ nu ska jag ner och se hur det gĂ„r för tjejerna som sĂ€tter ihop papparkakshus! Jag hör inget tjafs dĂ€r nereifrĂ„n köket sĂ„ jag tolkar det som att de Ă€r tĂ€mligen överens 😉

UPPDATERAT: Jajjemen pepparkakshuset blev klart och ingen catfight! haha!

KRAM och trevlig adventkvĂ€ll! đŸ„°


AnnonslÀnkar till Ellos

25% rabatt pÄ Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips pÄ goda 56kilo recept varje dag?
Gilla dÄ 56kilos sida pÄ facebook sÄ fÄr du dagligen massor med mattips frÄn mitt arkiv i ditt flöde.


4 kommentarer

Jeanette 14 december, 2020 - 08:18

Hej, vi hade sÄ mysig Lucia frukost igÄr morse med vÄrt lilla barnbarn som sovit över:) Kan inte tÀnka mig en bÀttre start pÄ dagen. Vad fint och gott det ser ut, jag undrar om din underbara julservis, vad den heter?

Svara
Åse 14 december, 2020 - 08:20

Åh det kan jag tro! LĂ„ter underbart med smĂ„ barnsben hemma! Den heter HammershĂžj Jul och Ă€r frĂ„n KĂ€hler <3

Svara
Cecilia 13 december, 2020 - 17:44

Hej Åse!
Älskar ocksĂ„ lĂ„nga, goda söndagsfrukostar.
Man fÄr hitta ljusglimtarna nu!
Kram

Svara
ÅsaS 13 december, 2020 - 17:12

Mörkret Ă€r förlamande, men vilken tur att Lucia kommer och lyser upp dagen – Ă„tminstone tillfĂ€lligt!
HĂ€r blev det traditionella scones till frukost. Äldsta slĂ€ngde ihop ett gĂ€ng imorse innan vi vĂ€ckte vĂ„rt födelsedagsbarn med skönsĂ„ng (❓) och frukost pĂ„ sĂ€ngen. #miss19turnsmiss20 SĂ„ idag stĂ„r det bara gott och onyttigt pĂ„ menyn och vi firar i det lilla. FĂ„r fira rejĂ€lt senare, nĂ€r restriktionerna ser annorlunda ut.
Njut advent och det tillfĂ€lliga ljuset! 💕

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♄

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.