Snabblagat formbröd LCHF

18 juni, 2018

Här kommer en lite mindre variant av mitt formbröd och lite förenklat men minst lika gott!
Snabblagat och man har gott nytt bröd inom 1 timme till lördagsfrukosten. Lågkolhydrat och glutenfritt så klart.

Jag delade sedan brödet i tre delar x 3!

Nyrostat bröd! MUMS!

 

Skriv ut

Snabblagat formbröd

  • Författare: Åse
  • Portioner: 9 1x

Scale

Ingredienser

3 ägg
3 dl fet yoghurt
2 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
svarta vallmofrön


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr
Vispa äggen pösiga och vispa sedan ner alla de andra ingredienserna.
Häll i 1 liters bakform klädd i bakplåtspapper. Strössla svarta vallmofrön över och sätt in i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt svalna och skär sedan i 3 x 3 bitar.


Annonslänkar via APPRL

Vecka 32 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


6 kommentarer

Jenny 31 juli, 2018 - 11:21

Kan man byta ut mandelmjölet? Gillar inte den smaken.
Ha en fin dag och tack för alla goda recept❤️
Kram

Svara
Tina 20 juni, 2018 - 18:08

Finns det någon anledning till att du inte skär limpan som ”vanligt”? Håller den inte ihop då?

Svara
Åse 21 juni, 2018 - 01:45

Det blir ju väldigt låga skivor men det är ju en smaksak

Svara
Åsa 19 juni, 2018 - 06:57

Har du kört den med varmluftsfunktion? Måste testa, den ser toppen ut…

Svara
Petra 18 juni, 2018 - 09:22

Hur mycket värme har du på ugnen? Låter gott

Svara
Tobias 19 juni, 2018 - 17:06

200 grader

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.