Härliga söndag! Jag har bäddat ner mig i soffan och tittar på ett inspelat ”Once upon a time” avsnitt, ser ni det? Älskar sagor, fantasy etc :))
Familjen Kellander kom i går eftermiddag och stannade till i förmiddags.
Gjorde fröknäcken med kallrökt lax och pepparrotsost till förtugg och till middag gjorde jag ett Matplatsen recept, en kycklinggratäng (samma bas jag brukar göra fast detta var även med mango chutney i – Gott!!
Sedan blev det en lugn kväll i soffan framför Mello! David Lindström höll jag på! Ulrik var också duktig!
Plockar kylling!
Jonas ville prova och ta en ”Åse bild” dvs lite på sniskan 😉 Tyvärr glömde jag att ta när maten var upplagd!
Bänkade i soffan! 😉 Jag gjorde en god ”efterrätt” till mig och Jenny, en strawberry daiquiri med sukrin i stället för sockerlag, lika god som vanlig!
Till frukost blev det ”macka”. Gjorde ett formbröd av detta receptet, bara dubblade receptet. Godaste lågkolhydratsbrödet!
Ha nu en skön avslutning på helgen! Det ska jag ha! 🙂
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
10 kommentarer
Du som alltid är så fräsch och fin… kan du inte berätta om vad du har för sminkfavoriter? Bra blogg!!!!!
Du är ju så fin så jag vill bara springa ner till Skåne och krama dig!! <3
En liten fråga: Är det okej att ge sukrin och stevia till kidsen? "Vanliga" sockerersättare känns ju verkligen inte helt okej, men hur är det med dessa? "Naturlig sockerersättning" står det ju på… Vad säger experten??
Kram å puss å ha en underbar dag!!
Naaaaw sötis!
Både stevia och sukrin är helt naturligt!! Så absolut! Kramis!
Men så bra! Var precis det jag misstänkte, men ville dubbelkolla för säkerhets skull innan 🙂
så flott du er! 🙂
Tack! =)
Jag tittar också på ”Once upon a time”, gillar den typen av serier.
Åh DET receptet blev jag mkt intresserad av! Strawberry Daquiri UTAN sockerlag 🙂 Älskar den drinken!!
Kram
Hej Åse.
Det där brödet såg smarrigt ut och jag kikade in orginalet… men hur gjorde du med tiden när du ändrade till dubbel sats och la i form?
Samma, dvs 20 min??
trevlig söndag kväll på dej!
Hej! Nej jag dubblade även tiden! Sedan stängde jag av och lät brödet stå på eftervärme 🙂