Shopping & Goodiebag

26 april, 2013

Tack gode gud för Treo! Det piggar upp och lenar halsen! Fick tips på både blogg och IG om medicin att köpa här så jag och Vickan ska gå iväg och handla snart. Ska bara komma ur pyjamasen först. Tack snälla för krya-på-sig hälsningar! Det är inget kul att må dåligt när man ska må BRA!
Nåväl, kan ju passa på att visa lite shopping och vad som fanns i goodiebagen!
Denna klänningen fyndade jag på HM 😉 85:- typ och den är riktigt söt live. Lite guldig och passar bra både till beachen och lite dressat!

IMG_3182

IMG_3184

På Kastrups flygplats passade jag på att köpa nytt läppstift och ny vardagsögonskugga från MAC, färgen påläppstiftet heter Modesty och är en snygg basfärg! Ögonskuggan heter Blanc Type. Concealern från Lancome är grym och är 02 (Beige Sable). Jag fick prova Victorias en gång och blev såld. Ögongelet från Clarins är en favorit som jag hade slut på! Den tar bort mörka ringar och är avsvällande!

IMG_3187

I goodiebagen fanns både anti-shakes, en vattenflaska och en reflexväst och produkter från bla Body Shop!
IMG_3191

Victoria firade in fredagen med  Happy Friday som jag missade för jag låg här, det var en cakepop och söta Leila kom in med en till mig. För övrigt så sprutar hon träningsglädje och hon har lovat att få fart på mig! Ni vet ju vilken hat/kärlek jag har till träning!
IMG_3196

Stor varm kram på er! Tack för att ni piggar upp mig!! ♥

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.