Sakta men säkert

av Åse

Ja inte har det hunnits måla här än! IKEA igår och Daniel har monterat byrån som blev jättebra! Nu är den klar och han ska gå på spegeldörrarna. Jag måste åka i väg och köpa avslutningskläder till killarna eftersom jag inte hinner i morgon när jag är i Stockholm, jag får måla på kvällarna i veckan istället 🙂
I går hade vi lite bubbel och jordgubbar och lövbiffsrullar fyllda med cantadou peppar, jalapenos och ruccola, snabbt och enkelt! Efter maten slocknade jag knall fall!! Hehe;)

20120610-120855.jpg
Underbara GreenGate latte muggar!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Victoria 11 juni, 2012 - 20:43

Mycket gott du har på bloggen:)
Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Svara
Helena 11 juni, 2012 - 18:01

Åhhh vilken snygg byrå som verkar vara på G upp under tv:n, IKEA oxå? Tack för en superfin & inspirerande blogg med massor av goda & hälsosamma recept:)

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 07:00

Yes! hemnes 8 lådors i vitbets ;)) kram

Svara
Linda 11 juni, 2012 - 09:47

Hej! Ville bara tacka för en bra, inspirerande blogg! Har ätit LCHF sen september 2011 men står still vikt.. efter att ha läst din blogg vet jag exakt vad jag gör för ”fel” och ska ändra på det för att få till den rätta kosten för mig! Tack!

Svara
Kristina 11 juni, 2012 - 09:35

Hej Åse.
Och tack för ditt svar om hur ofta man bör äta enl periodisk fasta. En till fråga om detta bara. När du fastar i 24 timmar, lästa att du gör det ibland emellanåt, rätta mig om jag har fel. Hur gör du då. Dricker du bara då eller, vatten, kaffe eller ngt annat.
Försökt att lägga till en profilbild nu, hoppas det blev rätt :-))
PS: Var bubblet på bilden gott? Det står en likadan flaska i min kyl, men har inte smakat det än.
Kram Kristina

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 07:02

Yes! Fin du är!!

Ja all fasta består alltid av energilös dryck: vatten, kaffe, te etc.

Bubblet var gott! Köper det då och då, jättegott :))

Svara
Anna -vit dröm 11 juni, 2012 - 07:31

Hej Åse!
Tack för din fina blogg, jag kikar in minst en gång om dagen! Har en liten fundering ang periodisk fasta. Började min dag idag med en kopp kaffe och ett glas vatten -gör jag rätt?. Min fråga är hur många dagar på en vecka rekommenderar du att köra periodisk fasta? Mitt mål är att nå viktnedgång. Har ätit Lchf sedan aug 2011 och tappade 10kilo på 3 mån men har sedan dess stått still. Har ett par kilo till som jag skulle vilja bli av med.
Jag tränar ca 3 ggr i veckan.
Hoppas du har tid att ge svar på min fundering!
Kram Anna

Svara
Åse 11 juni, 2012 - 08:53

Du kan köra PF så ofta du vill men jag rekommenderar högst 5 dagar på en vecka, det är alltid bra att. Ryta ett ätmönster 1-2 gånger i veckan. Lycka till!

Svara
Gruset 10 juni, 2012 - 23:05

Åse, du som kan allt om mat och förbränning… Och allt om hur man ska äta och inte äta.. Nu behöver jag din hjälp! Exempel: Jag har ätit lchf hela dagen, brunch vid 12, sen en lc-måltid kl 16. Nöjd över dagens intag. Kl 20 blir jag sugen på nåt gott, letar i skafferiet som en tok efter nåt lc-vänligt som jag vill gotta ner mig i….hittar inget som ser nyttigt ut… Bara chips! smaskar i mig en halv påse. Uuuuääääkkk!
Men, men tänker jag, har ju ätit bra hela dagen, ska inte tänka:allt förstört, nu kan jag lika gärna ta…blabla.. (bara det stort framsteg i mitt mat-tänk!)

HUR ”rättar” jag nu till detta på bästa sätt?? Ska jag äta en bra rejäl frukost imorn kl 06.30 ( som sätter igång förbränningen så fort som möjligt) eller ska jag fasta fram till lunch kl 12??? Help me!! Du är bäst, jag litar på dig! 😉
Kram

Svara
Jenjo 10 juni, 2012 - 19:00

Vad mycket som händer hos dig, kära Åse! 🙂
Ska bli spännande att se hur det blir hos er. Här ska oxå snart fixas i ordning i ett rum, då min sambos son är på väg att flytta och vi får ta hans rum. Givetvis blir det renovering och jag väntar med spänning för att får inspiration från dig.
Här har oxå varit studentfirande då min dotter tog studenten i fredags. Min K.A kom väl till pass inför all matlagning och bakning… 😉
Sköt om dig, finaste du!
KRAMIS

Svara
Åse 11 juni, 2012 - 08:55

Åh spännande hos Er oxå! Härligt att KA:n användes!! :))) kram goa Jenny!!

Svara
Tina 10 juni, 2012 - 17:41

Varför ska man måla när man kan äta!

Svara
Åse 10 juni, 2012 - 21:20

Haha 😉

Svara
Vickan 10 juni, 2012 - 13:56

Så fint allt blir!!!kul att se det live snart :/)

Kram

Svara
Åse 10 juni, 2012 - 14:33

Jaaaa! Längtar.

Svara
Annika 10 juni, 2012 - 12:28

Jag skulle gärna vilja ha muggar från ”Pip Studio”! Påminner lite om Green Gate.

Kram.

Svara
Åse 10 juni, 2012 - 12:29

Jag älskar PIP!!!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.