Kupol av krämig philadelphia och creme fraiche med smakrik finkornig rom ovanpå
Här har ni en riktig smarrig och såååå enkel romtårta till Midsommar!
Servera den med salta kex eller Fröknäcke (annan variant av Fröknäcke) eller grönsaksstavar.
Man kan använda röd eller svart rom (brukar kallas myrstack då) eller varför inte garnera den med lite räkor och klä sidorna med citronskivor i halvor?
Snyggt och läckert sätt att servera lite fördrinkstilltugg.
Det här måste ni testa tycker jag!
(Vår kompis Stina som serverade den så) Skriv ut
ROMTÅRTA
Ingredienser
200 g naturell färskost typ philadelphia
2 dl creme fraiche
1 finhackad rödlök
salt, peppar
finkornig rom (svart/röd eller båda)
Instruktioner
Vispa creme fraichen hårt och blanda med färskost och finhackad rödlök. Salta eventuellt.
Klä en rund skål med plastfolie och skeda ner röran. Ställ kallt i någon timme.
Ta ut och stjälp upp på fat och bred/skeda över rom i valfritt mönster.
Lägg grönsaksstavar runt om eller kex/fröknäcken runt om så använder man tillbehören till att skeda upp oströran.
Min kod 56KILO ger JUST NU hela 26% rabatt på nästan ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
