Posture – Vinnare

av Åse
6 kommentarer

Ja det må jag säga, det var inte lätt det här! Så många jag skulle vilja skicka en Posture till! Tack för alla era kommentarer och jag hoppas att alla ni som inte vann just den här Posturen, kanske investerar i en.

Ulrika vann en Posture Mother!

Skulle som så många andra här, vilja vara med i i utlottningen av posture mother.
Blev för ca 2,5 månad sedan lycklig fem barns mamma och med allt vad det innebär, åldern på barna är 12, 9, 5, 2, och ny tillskottet på 2,5 månad, en härlig skara som jag absolut inte skulle vilja vara utan en enda dag.
Barn nr tre i skaran som nu är 5 år hade kolik som höll i sig tills hon var 6 månader vilket innebar mycket bärande. tänkte att chansen att få ett kolik barn till är ju inte så stor.
Men så var inte fallet har har nu fått en underbar liten pojke som lider av kolik skriker konstant. så jag tackar babybjörn för att de tillverkar bärselar!! hade inte orkat annars.
Är ständigt trött i ryggen allt bärande vilket jag givetvis gör för honom om det kan underlätta hans magsmärtor, har dock en två åring som också gärna vill vara i mammas knä när de få tillfällena ges. Tanken på att jag kanske har ca 3.5 månad kvar innan min lilla pojke mår bättre känns lite tung. Skulle därför bli mer än glad om jag vann en posture mother som kan underlätta min trötta rygg efter allt bärande.

Grattis Ulrika! Skicka mig dina adressuppgifter 🙂

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

karin 5 juli, 2011 - 01:19

till ulrika: prova windy!min väninnas barn hade kolik liksom min son. min pojke är född före hennes..hade jag bara vetat då att det fanns windy hade han kanske sluppit ha så mkt kolik. hon skaffade windy och det är superbra enligt henne. en slags fisventil=)

Svara
Anita 4 juli, 2011 - 17:46

Grattis Ulrika som vann! 🙂

Svara
jenny 2 juli, 2011 - 16:55

Bra val!!

Svara
ulrika 2 juli, 2011 - 15:07

Hej!
Och ett JÄTTE tack för att du utsåg mig till vinnare av en posture mother.
Du har verkligen förgyllt min dag.
Kramar i massor till dig från mig. Du är en ängel !!!!!!!

Mailar min adress till dig

Svara
Fröken Viktig - Tvillingmamma och trebarnsmor 2 juli, 2011 - 13:03

Grattis till Ulrika 🙂 Kan bara hålla med om att bärselar är guld värda, har själv en ergobaby som mina tvillingar trivs som fisken i!

Svara
Paulina 2 juli, 2011 - 11:48

Bra beslut Åse! hälsar en annan kolikbarns-mamma!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!