6,K
Man kan givetvis använda vilken creme fraiche som helst och smaksätta som man vill! 🙂
Skriv ut
I går gjorde jag en gammal fiskrätt jag brukade göra förr men jag provade en smaksatt creme fraiche igår. Fantastiskt god fiskrätt som ni måste prova! Nomnomnom!
Jag glömde kräftstjärtarna som skulle på, så därför syns inte de på bilderna haha!
Man kan givetvis använda vilken creme fraiche som helst och smaksätta som man vill! 🙂
Skriv ut
Parmesangratinerad fisk med zucchinispaghetti
- Totaltid: 25
Ingredienser
- 4 torskryggfiléer
- salt, peppar
- 0,5 dl klippt dill
- 2 dl cremefraiche smaksatt med parmesan och basilika
- 2 dl riven parmesan
- 2 dl kräftstjärtar
- 4 små zucchinis
Instruktioner
- Strimla zucchinin med en zucchinistrimlare alternativt potatisskalaren. Salta lite och lägg i durkslag i ca 20 minuter.
- Torka av fisken och lägg i form. Salta och peppra. Fördela dillen och kräftstjärtar över.
- Riv parmesanen och blanda med creme fraichen och bred ovanpå fisken.
- Sätt in mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter. Sätt samtidigt in zucchinin så den blir uppvärmd, den ska bara bli varm, inta ta färg, så håll koll.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 20
Näringsinnehåll
- Portioner: 4
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
4 kommentarer
Vart hittar man zucchinistrimlare
Finns länkar i detta inlägget: https://56kilo.se/pasta-pesto-med-grillad-kyckling-♥%EF%B8%8E/
Går bra med en julienne också
Åh, har tittat på den där rivaren många gånger, men inte kommit till skott att beställa. Är det något som du använder ofta? Är rädd att det blir ytterligare en hyllvärmare…
Receptet måste jag då prova iallafall få se om det blir med zuccini spaghetti eller ej 😉
Åh, vad jag blir hungrig.Måste
bara provas nån dag.
kram på dej.