På väg, äntligen!

19 mars, 2014

Vilken morgon!
Skulle med tåget 7:40 mot Lund, där byte sedan mot tåg till Stockholm. GIVETVIS – som alltid med tåg så går något snett! Jag flyger nästan alltid om det är möjligt just för att det alltid är strul när jag åker tåg! Men så tänkte jag att det är ju ganska skönt att kunna sitta och jobba ett par timmar på tåget, det är ju ändå så att det tar tid att flyga, med all tid före och efter flyget (resväg till flyget, incheck etc)
Hur som haver, väl nere på Centralstationen i HBG så får jag veta att tåget inte stannar i Lund då det är spårfel. Förvirrade och ganska irriterade resenärer försökte få information men den var ju bristfällig. Jag snappade upp två andra kvinnor som också skulle till Stockholm och det löste sig till slut så att den enes man skjutsade oss i ilfart ner till Lund, bara för att missa tåget med 2 minuter. Suck.
Vi kom dock på tåget som gick en timme senare. Det positiva? Att vi tre har haft sååååå mycket att prata om och så många gemensamma nämnare när det kommer till intressen, yrken, skolor etc så det var kanske meningen att vi skulle få tågproblem =)
Nu har jag ätit frukost, blev räkor, ägg och en smarrig dressing till det så nu håller jag mig tills jag får mat nästa gång =)

IMG_0013_2

Glad för att jag öht kom med ett tåg!!

IMG_0018_2

Sämre kan jag ha det.. 😉
 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

9 kommentarer

Susanne Wahlberg 24 mars, 2014 - 08:11

God morgon!
Så jättefint smycke!
Tyvärr vann jag inte men det var ju ett fint erbjudande ändå med rabatt! 🙂
Jag satt o kollade på hänget på ko-ko-nos hemsida o undrar om det du har på dig är det lilla el stora hänget?
Ha en jättefin dag
!
Susanne

Svara
Åse 24 mars, 2014 - 08:28

Jag har det stora =)

Svara
Åttio ska bli sextio 19 mars, 2014 - 17:10

Snyggt halsband – och smarrig lunch!!! 🙂

Svara
Åse 19 mars, 2014 - 18:53

Tack! =)

Svara
Lina 19 mars, 2014 - 12:14

Åt samma räksmörgås som på bilden. Den smakade gott, men när jag läste på innehållsförteckningen blev jag inte så nöjd.
Nu mer tar jag alltid med min egna räksallad med majonnäs när jag ska åka tåg. 🙂

Svara
Åse 19 mars, 2014 - 12:25

Äter man sådant här varje dag så kan det spela roll men jag känner att jag äter i princip alltid mat gjort från grunden så då spelar det inte mig någon roll att dressingen innehåller konserveringsmedel och stabiliseringsmedel etc. Brödet äter jag inte så där kom jag bort från massa skit 😉 Det andra var bara 1 ägg och handskalade räkor. Men visst är det synd att maten man äter ute oftast innehåller så mkt onödiga tillsatser!!

Svara
Lina 19 mars, 2014 - 15:44

Vilken skön inställning du har. Önskar att jag hade en mer avslappnad relation till mat. Det är inte utan att jag känner mej nitisk i många lägen, vilket är jobbigt i längden både för mej själv och de runt omkring mej.
Du är en grym inspiration Åse! Tack!
Kram Lina

Svara
Åse 19 mars, 2014 - 18:53

Ja det blir lätt å, been there done that 😉 Kämpa på! Tack och kram!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.