Nytt, Fräscht och Gott

av Åse

Hej på er!
Hoppas ni har en skön dag! Jag har fått i mig både tidig frukost (mikro-omeletten som jag nämnde i går) och ett litet mål ”Mums” vilket inte är likt mig men idag känner jag mig ganska så avslappnad och jobbar från soffan och då är det gott med något.
(Här kom annat emellan, men det skrev jag i förmiddags vid 11 – haha!)
012A4143
Keso, grekisk yoghurt blandat med varma hallon
Nya naglar har jag också, min nagelteknolog Anette är grym, jag skar av mig halva nageln på pekfingret för några veckor sedan och överhuvudtaget såg de bedrövliga ut när jag kom till henne nu sist, vete katten vad jag egentligen pyslat med, men nu är de som nya och denna gången satte vi på ett färggelé. Vårigt och fräscht och lagom längd.
DSC03178
012A4140
Ni vet ju hur mycket jag älskar porslin och Mateus är en av mina favoriter men Cult Design som ni sett i bloggen många ggr har släppt en ny servis: Orient – älskar den! Färgen Asphalt (mörkgrå) ska jag också införskaffa, vacker kontrast till färgstark mat!
Det har varit några oroliga dagar, vi spenderade gårdagen på akutmedicin med min äldsta dotter (fyller 19 i år) men som tur var så såg provsvaren bra ut och det var inget allvarligt som vi befarade. Men usch, vad man hinner tänka många hemska tankar och för varje dag som man får vara frisk och ha friska barn är man ödmjuk och tacksam gentemot livet ?
I går åt vi rackarns gott, jag återkommer med recept! KRAM!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Anso 4 maj, 2016 - 14:22

Åh har också kollat in de där,hur fina som helst!=)

Svara
Helen Sjödin 3 maj, 2016 - 15:40

Hej!
Tack för en härlig och inspirerande blogg!
Har nyss ” hittat hit” och hoppas få följa dig länge ?.
Fint, det nya porslinet. Kan även tipsa om porslin från Pottery Jo som också är väldigt vackert i många ljuvliga färger och mönster. Liknande Mateus, men inte lika tungt.
Ha en fortsatt fin dag! ?Mvh Helén

Svara
Åse 3 maj, 2016 - 17:21

Varmt välkommen hit! =)
Kul, tack för tipset! Ska kolla in! =) Må gott!

Svara
Nina 3 maj, 2016 - 14:49

Måste bara kommentera att din blogg är fantastisk! Så mkt inspiration jag för här! Har ätit lchf i 2 1/2 månad och mår bättre än någonsin! ???

Svara
Åse 3 maj, 2016 - 16:28

Vad härligt! Tack för dina rara rader ?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.