Nya händer och smarrigt Fisk- och örtpaket!

av Åse

Hej hej!
Vi har en mulen dag i Helsingborg, believe it or not! SKÖNT måste jag säga då de senaste dagarna varit kvalmiga.
Men solen ska komma tillbaka (som den gjorde igår efter bilden nedan togs)
012A5902
Äggröra med KESO, blodgrape, paprika och Bruschettaskinka
Nya naglar hos Anette på ProNails Helsingborg stod på agendan i går! Mina naglar växer ju som ogräs och förra gången tog jag korta med rosa färggelé men de hade ju vuxit så mycket nu att jag fick måla över dem med liknande rosa lack för att maskera den långa utväxten haha!
I går blev det franska i stället
DSC03445012A5913
Är totalt galen i ProNails nagelbandsoljor! Sådan skillnad sedan jag frekvent började använda dem. Så länge jag kan minnas så har jag haft torra, trista nagelband som jag gärna river upp = Såriga nagelband.
 
012A5905
Efter naglarn så blev det en timme på gymmet! Underbart!
Bästa starten på veckan tycker jag – sätetr verkligen ribban för hur veckan blir!
IMG_9684
Till middag blev det torskpaket! Ni vet sedan tidigare att jag får lite idétorka sommartid – jag blir så lat! Det är ju så enkelt att bara slänga på lite kyckling/korv med hög kötthalt/nötfärsbiffar/fisk på grillen och så en sallad och sås till det.. Jag är mycket mer inspirerad till att laga mat om höst och vintrar!
Hur som! jag köpte Spätta och så juliennade jag rotselleri, morot och palsternacka och lade i botten på ett dubbelark folie.
Sedan sparris, salladslök, körsbärstomater, persilja, dill, gräslök, spätta, citronpeppar, smör och citron! Simple as that!
På grillen i ca 15 minuter – sedan klart!
012A5923
012A5925
Inte den sexigaste maträtten av bilden att döma men det blev jättegott! Potatis till dem som ville ha det, jag nöjde mig med grönsakerna som låg i!
012A5928
KRAM på er! ?

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jenjo 2 juni, 2016 - 08:47

Det är ju så snyggt och fräscht med franska naglar. Skulle vilja börja med nagelfix igen, men jag tar mig aldrig för det. Enkelt att bara klippa ner naglarna, men ack så osexigt dock… 😉
Ha det bäst! Kramar.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.