Nu tar jag helg! Zzzz

av Åse

Slut som artist! Vilken vecka, men nu har jag hoppat i min älskade Victoria Secret leopard sidenpyjamas (ja ni hör ju bara hur skön den är!) och så blir det ost & plock till middag framför ”Once upon a time” och nu tar jag HELG!  I morgon har jag inget inbokat och det är ”bara” saker jag kan sköta hemifrån. Så skönt! I helgen sedan blir det att förbereda för Noels kalas på söndagen (han fyller 9 på måndag)
Spännande möten har färgat dagen och så har jag passat på att ta en lunchdejt med min älskade man som också hade möten i Malmö. Vi åt på T.G.I Fridays. Valde en hamburgare utan bröd med coleslaw till. MUMS!
I bland får jag frågor om jag kan rekommendera några restauranger där man kan äta LCHF och jag svarar alltid att man kan äta LCHF precis överallt. Bara be om grönsaker/coleslaw etc istället för pasta, ris, potatis och att de tar bort bröd från tex hamburgare.
Är jag på a la carte restaurang väljer jag kött, fågel, fisk med en sås/dressing och så grönsaker till – aldrig några problem. Är jag på pizzeria väljer jag kebabsallad. Ja ni är många som gör samma val. Det är plättlätt! =)
Photo 2013-03-07 08 47 36
Photo 2013-03-07 14 13 50
Photo 2013-03-07 14 43 57
I måndags/tisdags när jag var i Malmö köpte jag denna söta neccessär på Face (Hansacompagniet), perfekt att ha med sig det sminket man behöver i väskan. Fanns sååååå många härliga färger att jag skulle vilja ha alla!
IMG_1391
Mina favoritsminkmärken är Face, Smashbox, Mac och Makeup Store
Nä hörrni godingar! Nu checkar jag ut och så hörs vi i morgon med ny energi! XOXO

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Jenjo 8 mars, 2013 - 07:30

Hi hi! 🙂 Jag gillar att det smyger in lite smink i dina inlägg ibland. 🙂 🙂 Väldigt snygg väska. Har faktiskt en sådan själv.
TGI är min sambos stora favoritrestaurang och vi äter alltid där i Stockholm. Har faktiskt provat den i Malmö oxå när vi var där. Underbart ställe.
Önskar dig en jättebra helg och hoppas kalaset går bra!
Varma kramar!!! <3

Svara
Åse 8 mars, 2013 - 11:02

Haha! ja tänker alltid på dig när det kommer lite sminksnack här ;)) KRAM

Svara
Sundare nu! 8 mars, 2013 - 00:16

Ja visst är det lätt! Och gott!
Jag kan inte säga att jag äter strikt LCHF, men en köttbit/fisk/fågel med bara en grönsallad och sås till är bland det bästa jag vet! 🙂

Svara
Jannice Lindell 7 mars, 2013 - 23:11

härligt med helg på en torsdag! ha de så fint. kram

Svara
Fia Karlsson 7 mars, 2013 - 20:19

Hej Åse!
Behöver lite pepp 😉 Har bestämt mig för att nu är det dax för nästa steg i min livsomställning. Har redan gjort stora! förändringar i mitt yrkesliv som jag är stolt över men nu gäller det mitt välmående. Har lyckats med viktväktarna och andra mer dieter innan men, som alltid, gått upp igen och nu är det faktiskt all time high! Fyller 44 år och nu får det vara nog. Har sedan 2 v tillbaka kört LCHF och det är inga problem. Passar mig med IBS-mage bra (men får ta det lugnt med kålen) då kolhydrater ger mig magsmärtor. Jag vet att du skriver i din bok (som jag har,såklart) att det kan ta lite tid med viktnedgången så det är jag beredd på, fast jag gärna hade gått ner i rasande fart! Men, har hela denna veckan mått så dåligt. Kan LCHF påverka och förstärka en virus som jag har i kroppen. Ingen feber men ont i kroppen och så hängig. Jag vet att du skriver att man kan må dåligt i början men så här? Är på gränsen att jag orkar ta mig igenom dagen.
Hälsningar
Fia

Svara
Sara 7 mars, 2013 - 20:07

Gjorde dina laxbiffar med limeaioli idag, sååå goda! Längtar redan till lunchen och matlådan imorgon… 😀 Tusen tack för all inspiration du bjuder på!!

Svara
Mia - träning och småbarnsliv 7 mars, 2013 - 19:24

Vilken söt liten neccessär! 🙂

Svara
Caroline 7 mars, 2013 - 19:00

Hej Åse!
Jag beställde din fina bok i förrgår och fick den med posten idag, gissa om jag blev glad!? Ska läsa heela kvällen lång 🙂
Trevlig helg på dig och familjen!
Kram Caroline

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.