MAVI (Hamnkrogen) i Viken

av Åse

Hej vänner!

Torsdag redan! Tänka sig! Vackra dagar just nu så jag har hållit till ute mycket, ljuvligt!
Träningen i veckan har varit on fleek, känns i kroppen i dag minsann. Men så himla skönt att vara igång igen! Extra kul nu när jag har uppgraderat min Apple Watch till serie 8 =) Allt som motiverar en att träna och röra sig är väl bra! 🫠
Jag har lovat mamma att sätta ihop ett träningsschema till Vibbplattan som både hon och jag tränar på – ni kanske också vill ha det om ni har en vibbplatta? jag har ett utkast på ett inlägg där jag ska berätta lite mer om den men ni kan läsa lite HÄR och där finns ju även min rabattkod!

I går kväll satte jag och Marie oss på bussen till min gamla hemby Viken som ligger uatnför HBG.
Min mamma är född och till viss del uppvuxen i byn, morfar var mjölnare i Sofiamöllan (hans pappa Anton och hans bröder drev möllan) och när morfar dog 1980 så flyttade vi ut till hans hus (där mamma även är född och uppvuxen) men tyvärr bodde vi inte där mer än ett halvår eftersom mamma blev sjuk (antagligen förlossningsdepression) och vi flyttade tillbaka till helsingborg och sålde huset.
Vi har släktingar kvar där och Viken ligger mig varmt i hjärtat.
Så ska ni till Helsingborg någon gång, ta då antingen bilen eller bussen till Viken och njut av denna fina gamla fiskeby!

Som sagt! Vi hade bord bokat på MaVi (Hamnkrogen) och vilken kväll vi fick! Marie fyller år idag så det var en liten pre-födelsedagsmiddag för att fira henne! ♥️ GRATTIS på dagen fina vän!

Lite proviant på vägen för att fira in kvällen!


Där vid trädet till vänster fick mamma sin första kyss som tonåring 🤭 Och jag har lekt massor där på den gräsmattan <3

Vårt gamla hus på Blockgatan 4, bara några få meter från Möllan. ♥️

Morfar hade nära till sin arbetsplats Möllan!

Fina Sofiamöllan!

Här ligger MaVi! Vi tog en liten vända ner till hamnen innan middagen.
Så mysigt!

Vi satte oss i solen och tog in lite smått och gott! Älskar det!

När solen försvann bakom husknuten så gick vi in till vårt bord, men lapa sol kan man ju göra även inomhus! =)

Glada och mätta satte vi oss på bussen hem sedan och bara tre hållplatser senare var jag hemma! SÅ smidigt att ta sig ut!

I dag har jag PT tid så nu måste jag snöra på mig skorna och ta mig dit! KRAM på er!

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Tina Gustafsson 23 april, 2023 - 05:36

Vet du vart man kan köpa ”pipen” som du har på champagneflaskan?

Svara
Åse 23 april, 2023 - 11:27

Hej! Beställt på Ebay!

Svara
Ami Walldin 21 april, 2023 - 13:16

Jag vill jättegärna ha ditt Träningsprogram för vibrationsplatta 😁🤩

Svara
Susanna 21 april, 2023 - 10:19

Wow, vilken fin blus. 👌😍 vilket märke?

Svara
Åse 21 april, 2023 - 12:17 Svara
Marie 20 april, 2023 - 22:39

Ser jättemysigt ut. 😊Vilken fin blus du har vart är den köpt? Tack för din fina blogg.

Svara
Åse 21 april, 2023 - 12:17 Svara
Birgitta 20 april, 2023 - 10:41

Tack för mysigt tips på sommarutflykt! Älskar fina små byar med charm och historia. Idag blir det 2 pass på Friskis med härlig träning👍❤️. Imorgon blir det en annan sorts träning😉 för rabatterna ska rensas från ogräs och fönsterna putsas.
Ha en härlig helg!
Kram🌷☀️

Svara
Åse 21 april, 2023 - 12:18

Härligt Birgitta! Flitig du är! 💪🏻 KRAM! 💖

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.