Lite Nytt & Vibbträning

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till Ellos, Kicks, Cellbes, Trendrehab

Hej vänner!

Vi är hemma i Skåne igen sedan söndagskväll och som vanligt när man varit iväg så kastas man in både vardag och jobb så jag har inte hunnit uppdatera er förrän nu!
Jag LOVAR att få ut inläggen om Klimpfjäll asap, för jag vet hur jag fungerar, ju längre bort från resan jag kommer ju svårare blir det att sätta sig med inläggen. Vi har haft sådana magiska dagar så jag vill absolut uppdatera er ♥️

Alfons är sååååå mycket piggare! Han har inte ont längre och även om han oftast hoppar på tre ben så går han även på alla fyra och stödjer sig på benet.
Stygnen ska tas på torsdag kväll och sedan blir det rehab på måndag och nästa vecka.

Jag, som blivit SÅ mycket bättre i nacken efter användandet av min PEMF Inframadrass (Läs mer via länken till vänster och där finns även en rabattkod) blev sämre i Klimpfjäll, jag kände det redan samma dag vi åkte upp för då hade jag inte legat på madrassen på två dagar för att jag inte fick till tiden. Inte blev det bättre med lördagens tre timmar på en skoter haha!
Jag bokade Robin som är naprapat på gymmet idag och nu har jag ÄNTLIGEN en förklaring till varför jag har ont.
Problemet kommer från 1-2 kotor längst ner i nacken, detta skapar problem längre upp men även spända muskler i axel, skuldror. Jag är överrörlig och tyvärr så innebär det att man kan gå länge då innan problemen yttrar sig.
Jag berättade att jag är bättre med IR madrassen och det gav han tummen upp till, jag har fått med mig övningar som jag ska göra 3 x 10,  5 gånger per dag. Han behandlade mig även med manipulation (knak ni vet) och nålar, massage m.m.
Blev MYCKET bättre direkt!

Invigde mina nya byxor i jersey som jag visade i det HÄR inlägget – LOVE THEM!
HÄR hittar ni dem HÄR finns matchande kavaj. Settet finns även i blått och beige.
Tröjan i mohair hade jag med upp till Norrland – den hittar ni HÄR

Köpte en ny jacka till Klimpfjäll.
Den är riktigt skön! Går ner lite för rumpan. Jag tycker den är liten i storlek faktiskt, så jag gick upp en storlek.

HÄR till 25% nu!
56KILO23 ger lite extra rabatt med 33% rabatt på dyraste* varan – Gäller på fler än 500 varumärken + Ytterligare 5% rabatt** på rea- och kampanjpriser.

ÄNTLIGEN har påfyllning från Skinpunkts Virisens kommit! Jag började med detta hudvårdssystem i slutet på november efter tips av min nära vän Patricia (Patzy) som är involverad i märket och det är bland det bästa jag provat! Jag är ofta yttorr på vintern och det är ganska svårt att få rätt på.
Men med detta system så känner jag mig ”plumpig” och återfuktad hela tiden! Huden blir mjuk och strålande.

I dag kom även en ny palett från Caia som jag köpt, älskar caias produkter och deras paletter är favoriter!

Deras highlighters är makalöst fina!

Köpte även detta blush stick i färgen Berry Smoothie som fungerar som blush och läppstift! Det var Alice som tipsade så jag beställde även till mig själv =)

Med lite läppglans ovanpå (jag ÄLSKAR DETTA från Dior) blir det så fin färg!
You know me, löv PINK!

Nu ska jag ställa mig på min vibbplatta en stund, kommer ni ihåg att jag köpte en för något år sedan? (Den HÄR har jag) Men det är faktiskt först nu som jag börjat använda den regelbundet! Jag har den på kontoret så stller jag min padda på hyllan ovanpå skrivbordet och så kör jag ett 10 minuterspass! Älskar älskar älskar!
jag ska skriva ett inlägg om den, för jag vet att några av er frågat om den tidigare men kort och gott så motsvarar 10 minuters träning motsvarade 60 minuters rörelseträning på gymmet.

Stärker muskler och ökar förbränning, ökar blodcirkulationen, förbättrar lymfsystemet, är smärtlindrande och är skonsam träning som passar väldigt bra för de med värkproblematik exempelvis artros men även för de med rygg och knäproblem..
Vibbträning ger ett starkare skelett, leder och muskler.

Det ger träning bara av att stå på plattan (finns olika program) men jag brukar även köra lite:
Knäböj
Utfall
Bicepscurl med handtlar eller gummiband
Tricepspress med platta
Mage
Vibrationsplattan började användas redan på 1970-talet i Ryssland för att stärka muskulaturen och bentäthetenkosmonauter efter att de påverkats av tyngdlöshet. Efter längre tid i rymden är man normalt så svag att traditionell träning är svår att genomföra. Därför utvecklades vibrationsträningen som ett både skonsamt och effektivt sätt för att återhämta sig
En perfekt kombination till IR madrassen och grym nu när jag haft svårt att ta mig till gymmet när lille fluffbollen varit nyopererad.
Det finns mängder med träningstips på vibbplatta på youtube!

Precis som med IR madrassen så ger min kod 56KILO er hela 20%TrendRehab!
Är roligt att kunna ge er en sådan fin kod hos ett grymt företag med grymma produkter som främjar välmående och hälsa 🥰

30% på IR madrass med jade och turmalin 20%
30% på IR madrass med jade och turmalin
Just nu är det fin rabatt på IR madrass med jade och turmalin! Med min kod ger det ytterligare 20%!
56KILO

Önskar er en finfin kväll! KRAM

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Pannacottapaj med passionsfrukt och mangospegel (lowcarb, glutenfri) - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 29 april, 2023 - 10:33

[…] ska ta en kvart på vibbplattan först och göra ett träningspass, det motsvarar ju hela 60 minuters rörelseträning! Love it! […]

Svara
Fredagskväll hos Patricia & Ronnie - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 24 april, 2023 - 11:05

[…] försöker skrap ihop lite motivation för dagens jobb. Gymfri måndag som planerat men det blir vibbplattan sedan och jag ska se om jag hinner skriva ihop träningsprgrammet till […]

Svara
MAVI (Hamnkrogen) i Viken - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 20 april, 2023 - 10:15

[…] jag har ett utkast på ett inlägg där jag ska berätta lite mer om den men ni kan läsa lite HÄR och där finns ju även min […]

Svara
Uterum, träningingsmål och NABO - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 14 april, 2023 - 14:15

[…] målet gymmet tisdag-fredag och får jag feeling någon helg så blir det så men annars blir det Vibbträning och promenader hemma. Gjorde InBody mätning igår och det är alltid motiverande när man sedan […]

Svara
Back in business! - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 11 april, 2023 - 11:46

[…] vanligt behovet av det. Så jag ser fram emot en kombo av promenader, styrketräning på gymmet, vibbträning hemma och IR-madrassen. Förutom det så självklart glutenfri proteinrik […]

Svara
Anna 29 mars, 2023 - 14:54

Ser fram emot att läsa mer om vibrationsplattan här framöver! Jag har länge funderat på att investera i en då tiden inte alltid räcker till för träning och den verkar ha en massa hälsofördelar.Jag ser det som en långsiktig investering i min hälsa:-)

Svara
Eva Larsson 28 mars, 2023 - 21:47

Åh, kul med vibbplattan! Ser fram emot att läsa mer om den. Jag har börjat fundera på att skaffa en så det blir roligt att höra hur du använder den.

Svara
ÅsaS 28 mars, 2023 - 17:56

Såg delar av er vistelse i Klimpfjäll på instagram, och det såg ju helt underbart ut! Visst är det härligt att få komma bort ett par dagar och ladda batterierna, när dagarna är maxade med roligheter!
Här blir det välbehövligt kiropraktorbesök imorgon. Stel i nacken och höfter som roterat, så jag hoppas på att bli rakställd och mer rörlig igen. Och sen ska jag hämta ut mina nya glasögon. Gulp! Vill inte tänka på vad de kostar 🫣, men ett nödvändigt ont när man är ”gammal”.
Kram och ha en fin vecka! 💕
Ps. Skönt att Alfons mår bättre och att han snart springer runt som om inget har hänt

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.