Mat & Hälsa 1 år!!!

16 april, 2013

I går hade Mat & Hälsa som jag ju är matkreatör i, 1 års jubileumsmingel (långt ord) och det var vi medarbetare och kollegor på förlaget som fick njuta av bubbel, god lågkolhydratsplock och många kramar! Jag träffade Anna Hallén, Klara Desser, Cecilia Broms (Blending Bliss) och tidigare fotografer till matreportagen m.fl. Kort men roligt!
Jag invigde min nya skinnjacka som jag är dödsförälskad i, av märket Primeboots (ja primeboots! Som jag älskar och har två stövlar av) Det är en härlig vårfärg, i ett underbart mjukt skinn (nappa) med vackert foder! ♥♥♥
Jackan kommer från TINTIN Style och här finns jackan.

IMG_2436

Jeans Please (light lilac), Spira (numera Fira) blus och Beck Söndergaard sjal)
IMG_2437

IMG_2461

En ny favorit är denna foundation från Jane Iredale. Jag har aldrig gillat täckande smink, vill att huden ska se levande ut men använder gärna en bronzfoundation och solpuder.
Denna färgade dagcremen har en behandlande effekt, slätar ut fina linjer och täpper inte till porerna utan att se onaturlig ut och så har den Spf 15.
IMG_2415

Över till minglet i går då!
IMG_2442

IMG_2440

Redaktör Anne berättar vad de bjuder på, det var chilikryddade mandlar, laxsnittar på Blending Bliss bröd (sååååååå gott!!!!) och frökex med härlig krämig brie – mums! Till det drack vi Prosecco.
IMG_2446

Supermysiga Klara!
IMG_2454-Redigera

Cecilia, Anne, jag, Anna H och Mikaela (som var på omslaget med sin Malte i nr 3)

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.