Lunch på Fridays

18 april, 2013

Framme i STHLM och har en mysig lunch på Fridays med Vic och Linda!
Jag var så galet hungrig så jag kunde ätit en häst! Blev en hamburgare utan bröd och med Coleslaw, kan vara det godaste jag ätit känns det som.
Blir lite småuppdateringar så här, hoppas det är ok!

20130418-134404.jpg

20130418-134533.jpg

20130418-142111.jpg

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Carin 19 april, 2013 - 12:21

”Jag var så galet hungrig så jag kunde ätit en häst! Blev en hamburgare…” Ja och bor man i England just nu kan en hamburgare mycket väl vara hästkött, så inte så långt hopp!
Ha det så kul!

Svara
Åse 19 april, 2013 - 14:09

Haha! 😉

Svara
anna 18 april, 2013 - 17:25

Åse, tryffelkakan som finns i din bok, hur länge håller den i kylen? Magiskt god 🙂

Svara
Åse 19 april, 2013 - 20:10

Hej! Hmm håller nog upp till 1 vecka! alt i frysen i flera månader!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.