Love your hair!

av Åse

Hej på er!
FREDAG! Såååå skönt! Jag har massor av receptskrivning och plåtning att göra i helgen men jag är ensam hemma så ingen som stör mig 🙂
Här kommer ett nytt Yves Rocher erbjudande till er! Ett riktigt kanonklipp, så detta får ni inte missa!
5 produkter för ett vackrare hår!
Schampoo, balsam, inpackning, hårolja och serum!
219:- FRAKTFRITT (ordpris: 395:-)
Ni kan beställa HÄR
012A1888
Michelle brukar använda serumet i håret, en favorit!
012A1880
012A1883
Personligen kör jag oljan emellanåt, speciellt nu när sommarhåret är lite torrt och frissigt!
Masseras in i torrt hår, låt verka i 10 minuter, tvätta sedan ur med schampoot.
012A1886
Betalt samarbete med Yves Rocher

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Fnulan 2 september, 2016 - 22:03

Hej Mia,
Nu är det så att jag precis som Åse bloggar och jag vet hur mycket tid det tar i anspråk att underhålla sina läsare varje dag och ofta många gånger om dagen. Det finns INGEN, inte en enda i hela världen som arbetar gratis, knappast du heller,. eller har jag fel?
Som bloggläsare har man ett val, scrolla det du inte tycker om eller sluta läsa bloggen,. men du som många andra måste påpeka och kritisera istället för att se hur mycket Åse faktiskt jobba för att DU ska få en bra läsning.
Smaken är som baken och vi alla tycker om olika saker, så en varierad blogg men ändå med en nisch (som i detta fallet GRATIS recept och inspiration) borde väl vara det bästa!! Du har ett val, du kan lätt gå vidare till en annan reklamfri blogg, jag vill gärna veta adressen dit, för med mina sex år som bloggare har jag ALDRIG stött på en sådan, så lycka till.
Till dig Åse, Jag VET att EN tråkig kommentar gör skitont. Och jag vet att man glömmer alla de goda kommentarerna för en dålig sådan. Läs ditt kommentarsfält, din kommentarer på instagram och NJUT, det finns tiotusentals som älskar dig och jag är en av dom ❤

Svara
Anita Prager 2 september, 2016 - 15:37

Tycker att din blogg är toppen , får massa tips och inspiration ..Trogen läsare❤️.kram o trevlig helg.

Svara
Åse 2 september, 2016 - 15:40

Tack Anita! Blir som sagt så glad av era rader ❤️ Kram och trevlig helg!

Svara
Kajsa linderholm 2 september, 2016 - 10:30

Hej Åse! Jag har läst din blogg i många år och många gånger funderat på att lägga om kosten, men inte vågat riktigt. Jag är rädd för att tycka det är för krångligt och är rädd att sakna bröd! ?Men nu har jag kommit fram till att jag behöver gå ner några kilo(gärna runt 8) för att må bra . Äter Levaxin efter att ha tagit bort en sköldkörtel för två år sedan. Sedan dess har det blivit mycket svårare att gå ner i vikt. Är ditt råd att börja helt strikt eller kan jag börja med ”liberal” lchf. Förstår att det är svårt för dig att uttala dig utan mer information kanske, men hur tänker du? Tack för en jättefin blogg! / Kajsa

Svara
Åse 2 september, 2016 - 11:50

Hej Kajsa! Jag tycker att du kan prova normal LCHF -dvs kött, fågel, fisk, ägg, skldjur, grönsaker ovan jord, rent, oprocessat och absolut glutenfritt. Lycka til!

Svara
Diana 2 september, 2016 - 10:01

Vilka härliga produkter det ser ut att vara. Jag har mycket från Yvesrocher men inte provat deras hårvård faktiskt. Jag måste däremot göra något akut mot mitt håravfall. Blir nog flint snart haha. Måste också sluta med tofs, jaja det är mycket jag ska göra haha. Ha en fin dag.

Svara
Åse 2 september, 2016 - 10:03

Haha! Men du, prova extra tillskott av järn! Stressar du mkt?? Kram!

Svara
Diana 2 september, 2016 - 10:06

Japp jag stressar en del kan man säga, försöker göra något åt det men har inte lyckats på 5 år kan jag säga. är för mycket kontrollfreak och tar på mig ALLT typ för att hålla kontroll etc. Så tillslut sitter jag och försöker hinna med heltidsjobb, blogg, barn, familjelivet, aktiviteter, träning och huset. Jo min man sköter också en massa men inte ens hälften av det jag gör för att jag själv egentligen tagit på mig allt.
Men sen tar jag inte hand om mitt hår heller, aldrig inpackningar eller sånt, alltid tofs etc. 😀
Ska prova vitaminer. Tack fina

Svara
Åse 2 september, 2016 - 10:11

Åh vänne, du måste vara rädd om dig! Världen går inte under om du inte roddar allt, men DU kan gå under ❤️
PEPPKRAM!

Svara
Diana 2 september, 2016 - 10:14

Så sant så sant, måste bara hitta ett sätt att lägga ner kontrollen. 😀
Ha nu en jättefin fredag.

Rebecca 2 september, 2016 - 09:40

Jag älskar bloggen och alla fina bilder och råd och idéer . Jag är en alldeles för stressad 3 barnsmamma. Som inte ofta tar mig tid till att kommentera till dig, men du är alltid med mig. Jag vill bara att du ska veta att jag uppskattar allt du gör för oss läsare. Du har blivit som en liten vän i telefonen. Jag såg dig på maxi men vågade inte gå fram tänkte det är ju bara tramsigt ? Jag frös fast. ? Trevlig helg underbara Åse ?

Svara
Åse 2 september, 2016 - 09:56

Åh tack för denna härliga kommentar! Den värmde mer än du anar!
Jag är din vän i telefonen! haha! ?
Och du, du ska absolut våga hälsa nästa gång! Det är bara roligt! Stor varm kram!

Svara
eldina 2 september, 2016 - 09:21

Din blogg är helt underbar. Läser den varje dag och tröttnar aldrig. Har gått ner många kilo efter graviditeten med hjälp av din underbara recept. Idag blev det pannkakor med ägg till frukost njami.

Svara
Åse 2 september, 2016 - 09:58

Tack fina! Och grattis till din viktminskning! Bra jobbat! Fin fredag till dig! =) Kram!

Svara
Mia 2 september, 2016 - 08:57

Tack för många inspirerande och intressanta blogginlägg genom åren. Men tråkigt att din blogg mer och mer blivit en ren annonsplats. Det är inte superkul att läsa vad du tycker om Yves rochers, ellos, country dreams, etc produkter. Jag förstår att du behöver tjäna pengar som alla vi andra men att det blir på bekostnad av din fina blogg är synd. Tycker jag. /Mia

Svara
Åse 2 september, 2016 - 09:01

Jag lägger ut flera recept i veckan, jag ger tips, rabatter, tävlar ut fina vinster, recenserar produkter, tipsar om roliga resmål för hela familjen etc, även om du inte gillar så finns det de som gör det- 56kilo är mitt företag, mitt levebröd och det är så här bloggen ser ut, en mix av allting och det är tråkigt att du inte uppskattar allt det du faktiskt får gratis här på bloggen. Jag blir uppriktigt ledsen att du tagit dig tid att kommentera vad du inte gillar men du har mig veterligen aldrig kommenterat här tidigare under dessa år vad du faktiskt gillat?
Den här bloggen, alla gratisrecept du får hade inte överlevt om jag inte haft samarbeten.
Bloggen följer dessutom årstiderna: På sommaren är här mycket mer ”resevykort” eftersom jag själv har semester och är ute på vift, det blir fler grillrecept etc. I augusti, september är det fler samarbeten, i januari är här fler nystartstips eftersom det är vad läsarna oftast vill ha. Jag gör mitt yttersta att vara ärlig, trovärdig, ha ärliga recensioner och jag tackar nej till 50% av de företag som vill synas här just för att jag inte kan stå bakom dem.
Ha en fin fredag!

Svara
Eva-Lena 2 september, 2016 - 09:10

Och jag som älskar alla dina tips och rabattkoder etc jag får här! Gjort så många fina klipp här genom åren. T.ex på Campadre.
Hade detta bara varit en matblogg hade jag inte fortsatt följa.
Är det något som inte är så intressant så bläddrar jag bara förbi. Tack för allt du gjort för mig och min familj genom dina recept, utan din blogg hade jag aldrig hittat LCHF! Keep up! Hellre reklam och samarbeten än att du slutar blogga! MÅNGA fredagskramar!

Svara
Åse 2 september, 2016 - 09:16

Tack, vad gad jag blir! ❤️

Svara
Caroline 9 september, 2016 - 07:35

Hej Åse!
Jag tror nog vi är fler som förstår att det krävs reklaminslag för att överleva i denna branschen än vad de är som inte förstår. Du gör ett fantastiskt jobb!!…massor med bra tips som dessutom är vackert presenterade. Mycket inspirerande. Det är alltid lättare att ta till sig den negativa kritiken. Men du är en favorit i repris för väldigt många, glöm inte det. Ha en skön helg i det underbara sommarvädret!
Caroline

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.