Löööööördag

av Åse

God morgon lördag! Jag ligger här i sängen i min onepiece, cappuccinon (Tassimo T20) är uppdrucken, nyhetsmorgon är på och inte kommer det ske många knop här i dag!
Eventuellt åker jag i väg till Bauhaus och köper en kruka till hortensian jag fick av Petra i går! Visst ska de blomma ut först innan man planterar ut dem? Någon som vet? Barnen är lika trötta som jag för de ligger fortfarande i soffan och tittar på Madicken, Scooby Doo m.fl.
Maken är borta över helgen så vi får rå om oss själva här! Nästa vecka innebär en massa roligheter! Konsert på Sofiero dit bl.a Rasmus Seebach kommer (älska!!), middag hos våra vänner Anna & Patrik och sedan några dagar i Falsterbo!

I går invigdes soldäcket, terassvärmaren, filtarna m.m och vi klarade oss från regn! Vi satte ute trots trist väder fram till midnatt utan att frysa, tummen upp!!


[klicka upp]

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Anita 3 juli, 2011 - 10:46

Jag har planterat ut en Hortensia direkt, som min man fick när han fyllde. Har en hortensia som jag haft i flera år som blommar så fint varje år. 🙂

Svara
PernillaA 3 juli, 2011 - 10:39

Visst är det härliga kvällar trots att solen inte lyser hela tiden. Såg ut att vara riktigt mysigt och vilka fina ute lampor. Har fått färdigt vårt nya uteplats nu och det känns underbart att ha rrejält med plats att tillbringa härliga dagar och kvällar på. Tror knappast att tv kommer att vara på denna sommar. Ha en go söndag!!!! kram på dej

Svara
Ann 2 juli, 2011 - 19:34

Hääärliga bilder som vanligt! En ”köpe” hortensia som man ofta har inomhus/utomhus i kruka kan du med fördel plantera i en lite större kruka med sur jord.(Rhododendronjord är kalas!) Beroendes på vilken sort Hortensia du har (troligtvis inte trädgård eller syrenhortensia) utan känslan är att det är en ”Endless Summer”? Denna blommar både på fjolårsskott och årsskott. När den har blommat över så kan du plantera ut den i en bra läge (ej direkt sol) och beskära den så att den etablerar ett bra rotsystem inför vintern. Sedan täcker du den under vinter så att den inte fryser bort. Du kan själv styra vilken färg din hortensia ska ha genom att reglera ph värdet i jorden. Rosa blomma -normalt ph, blå-lågt ph. 🙂
Ha en trevlig helg! Kraaaaaam//

Svara
Åse 3 juli, 2011 - 09:16

Tack raring! Japp det är en endless summer, min trädgårdshortensia är redan utplanterad =) Med beskära, menar du skära bort alla bortblommade ”stänger”? Täcker jag hela med säckväv?
Massor av kramar!!!

Svara
Pia 2 juli, 2011 - 16:03

Hortensian kan du plantera ut direkt…..om du vill…inga problem allså :-))

Svara
Åse 3 juli, 2011 - 09:16

Tack för svar!!

Svara
n00bis 2 juli, 2011 - 14:59

Vilka härliga bilder =)

Svara
ÅsaS 2 juli, 2011 - 14:21

Ni ser ut att ha haft riktigt trevligt igår kväll. Och med tanke på att barnen också är lite seg-startade på morgonen betyder förmodligen att det blev sent, även för dem.
Kram ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.