Lila syrener och Blueberries

av Åse

Äntligen har den senaste veckans störtregn vikit hädan och nu skiner solen och värmen är tillbaka!
Sandaler på fötterna och solglasögonen på när jag åkte och handlade innan. Till helgen ska vi få 20 grader! Wohooooooo! Passar bra eftersom jag och Daniel  ska åka till Dragör (Danmark) på ost och vinresa med Möllans Ost! Jag fick det i 40-årspresent av Stefan & Catrin och nu blir det av!
Jag gick ut för en stund sedan och knipsade av lite syren, är totalt galen i syren! Jag är uppväxt på en gård och när jag öppnade mitt fönster i mitt flickrum så hade jag en jättestor syrenbuske precis utanför fönstret så jag kunde bara sticka ut huvudet och dofta på den 🙂 Så syren för mig är barndom! Jag hade alltid med mig syrener till fröken på skolavslutningen.  ♥
15052014-IMG_0681
 
Jag har varit sugen på havregrynsgröt i några dagar och därför bev det Annas proteingröt i dag!
Jag slängde även ner 2 tsk chiafrön och 1 sk solroskärnor och så hade jag sockerfri äpplemos, kanel, torkade blåbär, hackade rostade hasselnötter och lite kokosflingor på. Till det lite cashewmjölk. MUUUUUUUUUUUUUUUMS! Nu är jag mätt!
15052014-IMG_0684
15052014-IMG_0686
 
Kom ett paket med prov på nya Extra Blueberries i går. Grymt gott!!
Men jag tuggar sällan tuggummi! Är det ngt jag säger åt mina klienter när jag kostrådgiver så är det att skippa tuggummit mellan måltider! Det skapar hunger och sug då det stimulerar magsyran och kroppen tror det är dags att lagra maten när vi tuggar så det kan faktiskt vara en viktminskningsbromsare!
Helt ok direkt efter maten dock!
14052014-IMG_0661

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Annika 16 maj, 2014 - 08:36

Åh har ni redan syrener som blommar hos er! Jag känner precis som dig att syrener verkligen är sommar och barndom!
Tack för din underbara blogg!

Svara
Evelina 15 maj, 2014 - 19:13

Längtar till syrenen blommar även här hemma, doftar helt underbart.
Tuggumminen såg super goda ut (bra marknadsföring där) =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.