Laxwrap med keso, wasabi och krasse

23 maj, 2018

Hej hej! Oj va denna dagen gått i E T T !

Nu är vi i alla fall frammme i Stockholm. I kväll/natt sover vi på Arlanda (Radisson Blue Sky City) – så smidigt när man ska flyga tidigt som vi gör (strax efter 6)

Lite kul spegel!


Lite småtrött bloggerska som var uppe med tuppen vi 6 för att köra sonen till jobb som missat bussen.. what are mons for? 💕

Skönaste myskjolen på! Från House of Lola! i typ sweatshirt material.


Med på resan är bff:sen Micke och Victoria.
Sist vi var i Paris var helgen under terrorattacken så det minnet är dessvärre inget vackert. Vi hann ju knappt med något den enda dagen vi var där (sedan satt vi mest och tryckte på ett café för att försöka komma hem tidigare) Vi kom hem med livet i behåll, det är det viktigaste.
Nu hoppas vi att vi får 4 fantastiska dagar i Paris!

Har ni tips!?? Bara skriv!

Nu sitter vi och tar ett glas bubbel innan Riisarna kommer.

Över till dagens recept!
När vi var på väg till Asia Spa i februari med våra grannbästisar Anna & Joel så hade Anna förberett så goda wraps! Anna hade gjort dem med tunnbröd men jag ville göra en keto/ low carb variant idag!
Lax, wasabi, purjo, keso och krasse – vilken underbar kombo!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Laxwrap med keso, wasabi och krasse


  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

Omelettwrap:

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde/vatten
  • 1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 krm salt
  • kokosolja att steka i

Fyllning:

  • 1 isbergssalladsblad
  • 2 skivor kallrökt lax
  • 34 msk keso
  • 1 tsk wasabi
  • 2 msk färskost
  • 1/21 msk finhackad purjolök
  • klippt krasse

Instruktioner

Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna. Blanda wasabin med färskost.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!

Notering

PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.