Skriv ut

Laxwrap med keso, wasabi och krasse

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1 1x

Scale

Ingredienser

Wrap:

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde/vatten
  • 1 tsk fiberhusk
  • 2 krm salt
  • kokosolja att steka i

Fyllning:

  • 1 isbergssalladsblad
  • 2 skivor kallrökt lax
  • 3 msk keso
  • 1 tsk wasabi
  • 1/21 msk finhackad purjolök
  • klippt krasse

Instruktioner

Vispa ihop ingredienserna till wrapen.
Stek den gyllenbrun på båda sidor.
Låt svalna.
Montera salladsblad, lax, wassabi, keso, purjo och krasse ovanpå. Rulla ihop. Rulla in i folie om den ska ätas på språng!


Notering

PS! Gott att blanda wasabin med 1-2 msk färskost! Blir lite krämigare! =)