I går hade vi Daniels bästa vän här och hans flickvän och det ramlade in så många goda Cantadourecept här så jag tog sonika det sista som hade ramlat in, för det lät så gott! Tack! Det blev otroligt gott!!
4-6 personer
1 kilo färsk kycklingfilé (6 filéer)
3 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1-2 vitlöksklyfta
1 paprika
1 1/2 paket bacon
Tamarisoja
1 paket Cantadou vitlök och örter
salt, peppar efter smak
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg putsade kycklingfiléer i form, salt och peppra. Stek upp bacon och fördela ovanpå. Skär paprika i ringar och fördela ovanpå baconet. Vispa ihop färskosten, grädden och creme fraichen i kastrull och hetta upp. Smaka av med soja och salt och peppar. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen ca 30 minuter.
Jag serverade med gräddstuvad vitkål och en god fetaostsallad!
annonslänkar
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
8 kommentarer
Det var så gott. Gör gärna om den fler gånger. Gjorde gräddstuvad vitkål. Supergott
Det ser så gott ut. Ska göra den i dag
Bjöd vänner på vardagsmiddag och hittade denna sidan när jag letade recept!
Tack för ett enkelt, snabbt och gott recept !
Kommer vi laga flera gånger!
[…] Kyckling med krämig vitlök och baconsås @ 56kilo – Inspiration, mode och matglädje med LCHF, G…. […]
Den var riktigt god, tom sonen som inte är så överförtjust i kyckling tyckte denna var riktigt god så det kommer vi att göra om.
Så gott!
Detta låter verkligenb smarrigt!! Det påminner om en rätt jag lagar på spisen (utan sojan, men måste nu pröva!)
MUMS! Det där såg verkligen jättegott ut 🙂