Köp hem en kasse av 56kilo.se recept

av Åse

Beställt hem mina favoritrecept ännu?  
För några veckor sedan lanserade jag tillsammans med Gastrofy 56kilo-matkassen. Vilken succé det har blivit! Det har varit fullt tryck på inkorgen med massa härlig feedback samt förbättringsförslag från er som har testat matkassen- Tusen tack!   
Mitt mål med samarbetet med Gastrofy, är att kunna erbjuda en riktigt god och komplett LCHF-matkasse till mina följare och nyfikna läsare. Dessvärre också många mail från mina läsare som Gastrofy inte levererar till. Men Gastrofy öppnar hela tiden upp i nya städer! 
Håll gärna koll på deras facebook gällande nyheter kring nya leveransorter om de inte levererar till dig ännu. För er som har inte har testat att beställa ännu, beställ en kasse inför kommande veckan, så bjuder Gastrofy på 200 kr rabatt på första beställningen för mina läsare med koden 56kilo
 

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!