Helgen som gick och H E M M E T

av Åse

Hej fina bloggisar! Oj vad helgen svishade förbi fort!? Vi har varit hemma och kommit i fatt! Visst känns det bra när man startar måndagen och man inte känner att man inte hunnit med någonting alls hemma? Både jag och min man är väldigt sociala och prioriterar ofta att umgås med vänner men ibland är det skönt att bara får skrota omkring hemma. Vi skulle varit nere i Trelleborg hos våra vänner men de fick tyvärr halsfluss i familjen 🙁 Vi har lite otur med våra träffar, ofta som sjukdomar kommer emellan! Men vi får ny chans att umgås på midsommar då vi är nerbjudna dit.

Vi var på IKEA i går, skulle ha en garderob till sovrummet. Provade deras nya sommarbuffé! 99:- ät hur mycket som helst. Hm, var helt OK. Fast hade velat ha riktigt stekta prinskorvar! I stället var det klippta kokta wienerkorvar!? No no! Men gott med lite sill och lax! Prisvärt ändå tycker jag!

Bänkskivorna har kommit, och snickaren kommer nästa måndag och monterar dem! Weeeeee!
Ni vet att jag älskar inredning, jag älskar färg och form överhuvudtaget och älskar att uttrycka mig med det. Vet att många älskar det också och inspireras av det (på samma sätt som jag gör) så ska försöka föra över mina gamla inredningsinlägg med bilder och inlägg från våra renoveringar och fix här hemma – från min gamla blogg. En del har efterlyst fler bilder från vårt hem.
Nästa projekt här hemma kommer bli sovrummet. Det är fem år sedan vi flyttade hit och min smak har ändrats något och det är alltid kul med något nytt! Efter sommaren vill jag tapetsera om vår fondvägg och måla väggarna vita. Vill ha en tapet med vit botten och gärna i shabby shic stil. Nya gardiner och sedan när vi har extra mycket pengar en dag *S* så vill jag byta ut de vinröda högglansdörrarna i klädrummet mot vita högglans alternativt speglar.
Jag vill ha in ljus, romans och en mjukare stil än vi har nu! Sängen är ju dock perfekt i stilen så det är kring den jag vill inreda!
Här är vårt sovrum.

I bland får man nytändning när det gäller hemmet, eller hur!? Det räcker med att man åtgärdar något man inte trivs med så sätts ofta en kedjereaktion i gång, så fungerar jag!

Hörs sen alla goa läsare!! <3


Garderoben! Ger rymd åt rummet och äntligen får vi lite mer space 😉


Tapeten som vi har nu.


Älskar doftljusen från myBLISS! Fick ett ljus av Vickan när vi var där och nu har jag lite fler 🙂

Ny matta från Rusta (199:-) fick följa med hem till mitt lilla kontor 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anna 5 juni, 2012 - 20:17

Ett tips e att kolla vad det kostar att lämna garderobsdörrarna för omlackering! 🙂 Vi gjorde det med ett badrumsskåp en gång och vi fick ett nytt skåp för nån 100-lapp.. Mkt bra investering!! 🙂

Svara
Jeanette 5 juni, 2012 - 09:02

Hej fina Åse!
Tack för all inspiration och härliga bilder:)
En fråga: När du målade bordet vitt, hade du nån lack överst då?
Jag ska måla våra köksmöbler och vill veta så det blir en bra” slityta”
Kram Jeanette

Svara
Theodora 5 juni, 2012 - 08:09

Åh så fint sovrum! 🙂
Hoppas ni mår bra och får en fin vecka <3

Svara
ÅsaS 4 juni, 2012 - 20:45

Visst är det en konstig, men samtidigt dyr, kedjereaktion det här med inredning. Men ack så kul och vad fint det blir när man är färdig!
Helgen ja, den kom och den gick i ett rasande tempo. Själv tillbringade jag den ute på Östersjön, och jag kan tala om att det gungade i benen stundtals. Om det var alkoholen eller blåsten som var orsaken låter jag vara osagt… 😉 Men kul hade jag och god mat åt jag, även om det inte blev LCHF rakt igenom. Men jag gjorde många bra val i alla fall.

Kram på dig fina du! Nu väntar vi nyfiket på fler inredningsbilder!
ÅsaS

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 10:37

Haha låte som en skön helg!! vad härligt!! Och du, det är de val man gör oftast som spelar roll, inte ubdantagen =)) KRAM!

Svara
Pernilla 4 juni, 2012 - 20:16

Tog Själv stora dottern med till IKEA i Malmö igår. Skulle bara ha en vit byrå ur Hemnes serien. MEN det blev ett soffbord och en tv bänk oxå 🙂 Som du säger så är det så lite som kan dra igång kedjan;) Men vad roligt det är!!!!!

Svara
Jessica 4 juni, 2012 - 20:01

Ja hurra för mera inredningsinlägg, mina favoriter pga älskar inredning och du är en så fin inspirationskälla! 🙂

Svara
Åse 5 juni, 2012 - 10:37

KRAM! Kul du gillar!!

Svara
Jenjo 4 juni, 2012 - 16:13

Du har det verkligen fint hemma! 🙂
Själv har jag varit borta nästan hela helgen och lite frustrerande är det när man inte riktigt hunnit med hemma. Men men… Det var det värt! 😉
Sköt om dig!
KRAMIS

Svara
ella atterlid 4 juni, 2012 - 15:17

Halloj nere i Skåne! Tack för en mysig blogg och alla härliga (och för mig annorlunda!) recept. Gott & nyttigt!!! Precis vad jag behövde!!! Hälsningar från Sälen! // ella

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.