Helgen som försvann!?

14 maj, 2012

Men god morgon på er!!

Hade ni en bra helg? Den försvann snabbt eller hur!? I går var stora städdagen här hemma, alla sängkläder byttes, tvätthögen är fortfarande enorm! Kylskåpet rensades och alla burkar med diverse gurkor, jalapenos etc gicks igenom och gammalt kastades. Hela köket rensades och torkades av och det känns så skönt när man gjort en sådan sak, eller hur!?
Vi grillade bara lite korv i går kväll och hade coleslaw, tzatziki etc till, sedan kan jag lova att jag slocknade som ett ljus på soffan!

I lördags hade vi lite plock här innan vi försvann ut i kvällsvimlet, det blev en toppenkväll!
Gjorde en chorizosallad med stekt chorizo, ruccola, machésallad, fetaost, körsbärstomater, soltorkade tomater, avokado och rödlök och sedan hade vi lite surdegskex, osockrad fikonmarmelad, lufttorkad skinka, salamis, vindruvor, jordgubbar och goda ostar!


Vi inledde med en god Prosecco


Fat från Gerbera med massa godisar!


Ny blus från Zara, gillar den! Byxor Gina Tricot och skor från Scorett!


Storstädat i köket! Underbart!!! Nu fattas bara de nya bänkskivorna, min KA och annat smått och gått! =) 😀

Puss & Kram på er!!

19 kommentarer
0

19 kommentarer

Areyanna 16 maj, 2012 - 22:38

Enormt snygg tjej! Tänk jag vägde med 56 kilo för 2½ år sedan nu men så pajja ryggen å senn byggde jag ej upp kroppen igen efteråt… men jag ska ta tag i det nu… för jag är ju sådär snygg jag med egentligen, å hälsosam… har du något tips till mig på hur jag lyckas?

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.