Hår, hud och skönhet inifrån!

av Åse

Jag får ibland lite frågor om vilka kosttillskott, hud och hårvårdsprodukter som jag använder så tänkte samla det här!
När det gäller kosttillskott så har jag velat vara försiktig med att rekommendera märken och det har mest berott på att jag inte hittat något som kändes klockrent. Men sedan några månader tillbaka så är det detta jag själv använder!
Pure Pharma D vitamin och Pure Pharma Omega 3 är riktigt bra produkter tycker jag. Högkoncentrerade.
Holistic MultiMineral och Holistic Multivitamin innehåller biotillgängliga mineralföreningar och bra RDI av de olika vitaminerna.
IMG_2456
 
Fitnessgurus onepak är ett alternativ som jag inte använder men däremot min man som tränar mycket. Påminner om Nuskins Lifepak.

Naturliga extrakt från 30 olika grönsaker frukter, bär och örter

+Komplett dagligt tillskott av vitaminer, mineraler och antioxidanter
+Komplett dagligt tillskott av Omega-3
+Innehåller uperantioxidanten R-ALA
+Utvecklad specifikt för fysiskt aktiva
+30 dagliga portionsförpackningar
+Kostnadseffektiv, ersätter flertalet individuella tillskott
+ Överlägset upptag i jämförelse med bergsmineraler som vanligen används vid framställning av “multivitaminer”
 
IMG_2459
OBS! jag har ingen ekonomisk vinning av att rekommendera dessa produkter!
Så över till hud och hårvård!

Jag går till min väninna Sara som är frisör på Frisyrmakarna på S. Storgatan här i HBG och får håret färgat, jag börjar ju liksom bli grå 😉 Hon använder Schwartzkopf och just nu är det mörkbrunt med mycket mahogny i!
Lanza har jag använt i flera år! Healing Strength använder jag varje gång jag tvättat håret, i fuktigt hår tar jag en klick och fördelar i håret! Kan inte leva utan detta!
Innan jag plattar håret har jag antingen Schwartzkopf Osis + eller Lanza Healing smooth. Favorithårsprayen har blivit Schwartzkopf Osis +, den finns i olika hårdhetsgrader – men håller grymt utan att tynga ner håret!! Alla dessa produkter köper jag hos min frisör.
IMG_2750
När det gäller huden så håller jag just nu på att utvärdera dessa två produkter! Mene Moy Facial Lotion C20 och Skin Nutrition Nattkräm – de känns jättebra hittills! Dagkrämen gör direkt att huden liksom vaknar till! Den innehåller visst glykolsyror som ”nöter” bort döda hudceller och under kommer nya fräscha celler, alltid trevligt! man kan bli irriterad första tiden man använder visst men jag har inte känt något. Doftar underbart!
Garnier Ambre Solaire är en BUS (brun utan sol) och den sprayar jag i ansikte och på kroppen då och då! Den ger snabbt en fräsch solbrun nyans! Love it!!!
IMG_2749
Ja det var lite om det jag använder!! Hoppas det besvarat någras frågor! =) KRAM på er och ha en toppenkväll!! ♥
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Åsa 23 april, 2013 - 07:13

Om din man tränar mycket, så vill jag varmt rekomendera H24 träningsprodukter! Dom är magiska, och den enda tillverkaren i världen med en nobelpristagare i medicin i sin stab 🙂
Leo Messi och hela hans lag använder sej av dessa H24, och han är ju rätt het på sin sport 🙂
Maila mej så ska jag leta upp en infolänk och skicka dej, den är väl värd sina 14 minuter att se!
🙂

Svara
Mallan123 21 april, 2013 - 23:00

Tar du D vitamin året runt?

Svara
Åse 22 april, 2013 - 08:14

Jag slarvar en del med mina tabletter och på sommartid blir det automatiskt att jag äter mindre.

Svara
Eva hoselius 21 april, 2013 - 10:23

Men det står på burkarna , 3 st omega och 2 dvitamin ? Får du inte för lite i dig då ?

Svara
Åse 21 april, 2013 - 10:26

Man tar ju så mkt man tycker man behöver! Jag äter en burk makrill om dagen bara det ger mig eg dagsransonen av omega 3, i mina holistics vitaminer finns D vit. Jag tar 3 omega 3 om jag inte äter fisk den dagen.

Svara
Eva Höselius 21 april, 2013 - 10:36

Amen så bra ! Blev rädd för att jag tog rent för många 😉 tack för ditt svar !

Svara
Living by miriam 21 april, 2013 - 09:13

Hej jag upptäckte att den D-vitaminen hade färgämne i sig. Det tyckte jag var lite onödigt så jag provar nu vitamin från Helhetshälsan. Vad har du för synpunkter på det där med färg? Tack för allt du delar med dig om!

Svara
Victoria 20 april, 2013 - 23:29

Tack, det svarade på en del frågor!

Svara
Mia - träning och småbarnsliv 20 april, 2013 - 23:26

Gillar också Holistic och Pure Pharma!

Svara
Anne-Sofie 20 april, 2013 - 21:02

Roligt att se att du testat Holistic,tycker de är kanonbra ja’! Håller mig så pigg o frisk av dem ;-)Äter dem o chlorella o har den här vintern inte varit sjuk en enda gång: D Lanza har ju oxå många bra produkter,har självlockigt hår o märker stor skillnad på olika märken o prisklasser..Mina favoriter är Sebastians(tyvärr lite väl dyra,men dryga o toppkvalitet)o nu har jag hittat Davines som oxå är suveräna o luktar så fräscht o gott!
Ha det gott!!!Kramen :))

Svara
Anja 20 april, 2013 - 20:12

Tack ska prova hårsprayen, är inte nöjd med den jag har. Brun utan sol är svårt, blir det inte fläckar på kläderna?

Svara
Jessica 20 april, 2013 - 19:24

Jag använde också Lanza tidigare, men nu har jag helt och hållet gått över till Edge <3 (sulfatfritt: http://blog.swedishbeautyfactory.com/sulfatfritt-schampo/).
Tack för många bra recepttips i din blogg såhär i starten av lchf när man känner sig lite vilsen i pannkakan 🙂

Svara
Malin Henriksson 20 april, 2013 - 19:24

Har precis dem hårpridukterna själv plus massa fler. Älskar osis och lanza! Jag kan ta en bild och du lär storkna 🙂
Jag behöver bara platta håret o fixa det efter hårtvätt och sen när jag vaknar dagen efter behöver jag knappt göra något alls. Jag har självlockigt och förut vaknade jag jämt med krull och det sliter ju så på håret.
Det tog lång tid att hitta men jag har haft dessa i några år nu och är så nöjd!
Ha en fin lördagkväll och söndag. Med massa sol går vi hoppas.
Kraaaaaam fina Åse

Svara
Martina 20 april, 2013 - 19:07

Log lite åt kommentaren under andra kortet 😉
Kanske man borde äta lite mer vitaminer……
Ha en go lördagskväll!

Svara
Åse 20 april, 2013 - 19:22

Ja det gäller att vara TYDLIG hihi 😉

Svara
Anneli Kåhre 20 april, 2013 - 18:58

Jag har tunt hår och tycker ofta att det är svårt att hitta bra produkter. Lancas produkter har jag använt ibland. Tror du att dessa vore något för mig? Använder du alla fyra burkarna med kosttillskott? Går ju på lchf och hade tänkt köpa lite tillskott.

Svara
Eva 20 april, 2013 - 18:41

Vill passa på att kommentera en helt annan sak så här på lördagkvällen. Har just testat att laga din sommarbuffe från senaste ”Mat o hälsa” och det var en ren njutning rakt igenom! Såååå god! Den kommer vi att laga igen, var så säker!

Svara
Eva hoselius 20 april, 2013 - 18:02

Ta du så många piller som det står på burkarna ? Känns som väldigt många ..

Svara
Åse 20 april, 2013 - 18:36

Jag tar en av varje.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.