Godnatt från STHLM

av Åse
17 kommentarer

Hej raringar! Känns som jag ignorerat och nonchalerat er hela dagen!
I morgon fm skulle jag åkt till Stockholm men de utfärdade ju klass 2 varning här i Skåne och en storm är på väg in i natt mot Skåne, så jag vågade inte chansa utan bokade om mitt flyg och åkte upp ikväll vid 19.30.
Så nu ligger jag här på fräscha Scandic Grand Central och njuter av att vara helt allena. Jag är barnsligt förtjust i att sova på hotell själv.
Ska äta upp mina pistageenötter och sen sussa sött, för i mrg väntar massa kuligheter! Mer om det imrg!
NATTI!
Photo 2013-03-18 21 26 58
IMG_1688
IMG_1689
IMG_1690
IMG_1695
 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Maria 19 mars, 2013 - 21:14

Härligt! Du sover runt hörnet från där jag jobbar <3

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 10:24

Läser din fina kokbok och tänkte göra Kesoplättar. Ser då att du skrivit att man efter stekning på ena sidan, vänder och ska platta till dom med en STEKPANNA :-D.
Jag förstår vad som menas, men tryckfelsnisse hade stor humor där!

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 10:28

Haha!!! Jaaaaa men prova blir kanske bra;) hihi

Svara
Hanna 19 mars, 2013 - 09:54

Hej!
Jag har en fundering. Kortfattat är den: Tror du på att kicka igång en viktminskning med hjälp av pulverdiet?
Bakgrunden är den att jag gick ner i vikt med hjälp av LCHF innan jag blev gravid med mitt första barn. Kilona satt hårt efter graviditeten men jag hade bara ett kvar att gå ner när C var ett år och jag blev gravid igen. Maj -12 födde jag vår andra knodd. Jag har försökt att äta lågkolhydratkost men inget hände. Tog hjälp av en personlig tränare som även är kostrådgivare. Hon rekommenderade mer kolisar och jag var öppen för förslag eftersom LCHF inte verkade fungera men, jag kommer ingen vart. Månaderna går och nu är D snart 10 mån och jag väger lika mycket som när jag kom hem från bb. SÅ frustrerande.
Det blev ett långt inlägg…
Ha en fin dag i Sthlm!

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 10:11

Hej! Ja det kan du absolut men risken är stor att kroppen blir ännu mer otrygg och sedan håller krampaktigt i sina kilon, så jag rekommenderar absolut inte pulverdiet. Vill man kicka igång viktminskningen så rekommenderar jag PF i kombination med strikt till normal LCHF, gärna utan grädde, mjölk, yoghurt och creme fraiche men gärna smör, hårdost.
Kroppen är generellt inte pigg på att gå ner i vikt och vissa kan bara banta 2-3 gånger innan kroppen säger nej. Så jag rekommenderar lågkolhydratkost absolut!
Förstår det är frustrerande men tyvärr är det så, att våra kroppar är inget vi egentligen styr över. KRAM

Svara
Hanna 19 mars, 2013 - 11:45

Tack snälla för svar! Jag ska absolut läsa in mig mer på PF. Dina ord bekräftar min känsla för pulverdiet. Är även rädd att humör och tålamod skulle bli lidande.
Jag har följt dig av och till sen -07 men var betydligt flitigare på att kommentera innan kidsen kom 🙂 om du kommer ihåg att du fick ett mail för flera år sedan med bland annat ett kort på en häst så var det från mig!
Kram

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 11:49

Haha klart jag kommer ihåg dig Hanna! Jag har ett otroligt minne för namn och mailadresser;) kram!!

Svara
L 19 mars, 2013 - 08:29

Hej Åse!
Jag har nu ätit lchf i en månad och gått ner 5 kilo, super kul och jag mår jättebra.
Min fråga är bara, är det vanligt att mensen uteblir när man börjat med lchf och går ner så snabbt
Hoppas på svar!
Tack för en toppen blogg!
// L

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 08:38

Hej! Ja hormoner kan påverkas vid snabb viktminskning men ev även vid lchf i början då lchf är en hormonell kost 🙂
Grattis till dina minuskilon!

Svara
Mia 19 mars, 2013 - 09:51

Hej! Tänkte bara fråga om det här med hormonell kost! Hur kan det påverka mens och så? Kan det påverka kroppen negativt i hormonbalans? Kram =)

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 10:07

När vi äter naturlig mat som balanserar hormonerna, signalsubstanser etc. Fettsnål kost, spannmål, obalans mellan omega 3 och omega 6 ställer till mkt i kroppen och när vi då går över till en kost som balanserar upp hormonerna så kan det i böarjan vara omställningsbesvär i kroppen. Många med PMS, humörsvängningar etc blir mycket bättre på lågkolhydratkost med naturliga fetter.

Svara
Maria 19 mars, 2013 - 10:51

Har ätit LCHF sen i oktober och gått ned nästan 15 kilo. Men det bästa med LCHF är att jag har fått en hormonell balans i kroppen och har inga mellanblödningar som förrut inte heller den kraftiga mensvärken eller humörsväningarna. De finns där men är MYCKET mildare än innan. Sen har jag inte ätit en enda tablett för min orosmage! Magen är helt i balans och jag har inte ont längre! Så det är bara win-win med LCHF! 🙂
Har by the way gjort lasagnen i din underbara kokbok men bytte ut köttfärsen mot lax och hade pesto i bechamelsåsen. Toppade med smulad feta och hackade svarta oliver… Jösses så gott!
Ha en fantastisk dag i Stockholm!
Du är bäst! 🙂
Kram Maria

Svara
L 19 mars, 2013 - 13:59

Tack för ditt svar, rekommenderar du att fortsätta att köra på i alla fall eller?

Svara
Maria 20 mars, 2013 - 12:55

Hej!
Jag rekommenderar varmt att fortsätta med denna kost.
Se det som en livsstil istället för en diet 🙂
Lycka till!

Svara
Petra 19 mars, 2013 - 00:12

Stora fina flingor kommer ner nu. Mysigt men lite…vad tog våren vägen?! 😉 Här söder om söder så här vi massor av snö. Längtar så till våren nu.

Svara
Åse 19 mars, 2013 - 08:50

JAA vill ha VÅR nu! Hoppas den snart vaknar ❤

Svara
Caroline 18 mars, 2013 - 23:34

Spännande!
Ha det så trevligt i storstaden,
Kram Caroline

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!