Hej på er alla! Long time, no see höll jag på att säga, känns som om jag inte bloggat på en hel vecka!
Det har varit en högst intensiv helg – minst sagt, men bara roliga saker så jag är totalt fullproppad av må-bra känslor!!
I fredags så var jag och Lisa först ute på härliga Saluhallen i Höganäs och plåtade och passade på att äta lite lunch där! Ljuvligt! Sedan åkte vi ut och plåtade lite på Arilds Vingård – Åh det är en helt fantastisk grej de har där ute!! Vilket jobb de lagt när där ute! De har allt från bröllop till vinprovningar där och en liten söt sjö mitt i alltihopa med en båt som barnen får leka i när föräldrarna har det trevligt!
På kvällen var ju jag och familjen sedan utbjudna till dem och vi spenderade en sagolikt GOD kväll där med gåsamiddag, barnen var på halloweenfest och sedan badades det halva natten i deras inomhusbassäng medan vi vuxna pratade och hade det trevligt! Klockan 3 åkte vi hem med barn som slocknat lite överallt 😉 Det finns väl inget mysigare, kommer jag själv ihåg som liten när man var bortbjuden och hade en rolig kväll och sedan vaknade i sin egen säng på morgonen, utan minne hur man kommit hem 🙂

IMG_4179-Redigera

IMG_4186

IMG_4189

IMG_4193

Parmalindad chèvre i ugnen! Himmelskt!
IMG_4195

Jag älskar potatis! Har alltid gjort! Och passar gärna på att äta en vid sådana här tillfällen! Men inte 5 som jag gjorde förr! Haha I
lördags sedan hade jag en kiropraktortid klockan 10, det hade gått tillbaka lite grann (min roterade höftled) men Katja behandlade det och jag gick därifrån ännu bättre än förra gången. Efter det hade jag ett möte på Fahlmans med Tim, som jag berättade om i inlägget om Göteborgsvistelsen.

Tim ska hjälpa mig att nå mina mål med träningen. Han tar vid när mina PT timmar med Erika är över kan man säga. Han kommer ligga bakom en helhetslösning och jag är så taggad! Och ni får givetvis följa med på min resa, om ni är intresserade??
Eftersom jag har en intensiv vecka med bokplåtning så kommer jag inte kunna träna så bästa Erika har satt ihop ett hemmapass som jag kommer köra i veckan. I dag blir det en powerwalk och sedan ett gäng med knäböj, utfall, armhävningar, höftlyft och sedan bålstyrkeövningar.
Efter mötet med Tim bar det iväg till mamma där Lisa mötte upp och vi plåtade lite. Efter det var det familjemiddag, Uuuuuuuuunderbart med kåldolmar! Mammas kåldolmar och hennes recept kommer givetvis i boken ♥
IMG_4208

IMG_4212

Rårörda lingon från Höganäs Saluhall! MUMS
IMG_4213

I söndags hade Juni sitt 7-års kalas på Tropikariet här i Helsingborg och barnen fick guidad tur bland lemurer, apor, insekter, fiskar och hajar! Högst uppskattat!  Barnen tyckte att det var så roligt! Och jag vet att djuren där har det så bra!!!
Barnen fick klappa krokodilbebis (och Juni fick hålla den) =)
Juni matar aporna med gräshoppor
[ts_video_1135_394316]
Lite kel med lemurerna 🙂
[ts_video_1136_394316]
Nu ska jag gräva tag i mina recept här! PUST! I morgon kör vi igång rejält med receptplåtningen för boken!!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

1 kommentar

Yvonne S Ed 11 november, 2013 - 19:59

Det är alltid lika kul att läsa det du skriver. Inspirerande!
Jag hade också en intensiv träningshelg. Kundalliniyoga både fredag, lördag och söndag på Mpiyo i Ystad. Underbart ställe, så fin miljö med en PT som är otrolig; Merethe.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.