Full rulle

16 september, 2014

Hej!
Nu fick jag en liten lucka så jag kunde kika in här!
Det är full rulle här nu med matplåtning och i går var jag helt slut när kvällen kom. Det blev därför bara lite toast till kvällsmat.
Jag gjorde mitt Formfranska men hade ingen yoghurt hemma så tog mixad keso istället. Fungerade bra! Lite kompaktare bröd bara.

012A0325

012A0330

 
I dag var jag först på gymmet i 1,5 timme, finns det något bättre sätt att starta dagen på? Jag har blivit helt hooked på morgonfys! Att jag gått miste om det i alla dessa år hihi 😉
Untitled

012A0332

Lisa in action!
Om 1 vecka åker vi till Sitges! ÄNTLIGEN! Jag har längtat ett helt år sedan vi var där senast! Tänk att få göra PW och Yoga till soluppgång igen ♥︎
Äta bra och leva gott och sprida och tanka energi – Det bästa!
Nu ska jag ta en paus här i soffan, vi är klara för i dag och vila är viktigt eller hur!? =)

17 kommentarer
0

17 kommentarer

Alekzandra 21 september, 2014 - 00:07

Hej!
Jag undrar om du har något tips om skinka eller kakon att ha på mackan som inte innehåller druvsocker eller maltodextrin? Jag brukar köpa sotarskinka i charken som inte innerhållet druvsocker men den inehåller maltodextrin, men det kanske alla gör?
Jättefin och bra blogg förövrigt!:)

Svara
Åse 21 september, 2014 - 08:50

Tyvärr innehåller de mesta charkprodukter trista saker. Jag väljer att blunda för det eftersom jag så sällan äter det.

Svara
Fia 18 september, 2014 - 11:05

Jag drog av 1/2 dl. Sesammjöl kräver lite mer vätska.

Svara
Åse 18 september, 2014 - 11:07

Ja det var det jag tänkte 🙂

Svara
Popprinsessan 18 september, 2014 - 08:54

Wow, vad duktig du och din syrra är med träning!
Gillar också morgonträning, då har man det liksom gjort sedan och behöver inte göra sig i ordning två gånger:-) Här blir det oftast lunchträning eftersom jobbet ligger granne med ett gym. Ganska skönt det också.
Kram

Svara
Åse 18 september, 2014 - 09:30

Det är skönt när man hittar tillfället när det fungerar på många sätt, jag har haft svårt att hitta den perfekta tiden. Men morgon eller lunch är perfekt! KRAM!!

Svara
Fia 17 september, 2014 - 20:34

Jag gjorde din formfranska igår. Jag uteslöt mandelmjöl pga allergi. Istället gjorde jag på sesammjöl. Jag såg till att vispa äggen riktigt ordentligt. Mitt bröd blev luftigt, högt o super smaskigt. Så glad att det funkade med sesammjöl. Äntligen lite rost bröd igen. Tack snälla Åse för dina goda recept.

Svara
Åse 17 september, 2014 - 20:37

Härligt det funkade!! Då vet jag det om någon undrar!! Samma mängd??

Svara
Hilda 17 september, 2014 - 08:32

Hej!
Provade ditt kesobröd! Jättegott! Men jag undrar hur du förvarar det? Jag provade även att fysa brödet och då blev det väldigt ”kladdigt” när det hade tinat.. Tips? Kram

Svara
Åse 17 september, 2014 - 09:06

Jag fryser alltid in det och det blir jättebra när jag tinar det, så vet tyvärr inte varför ditt blev som ditt blev?

Svara
Emelie 16 september, 2014 - 20:19

Jag skrev innan men det verkar inte ha kommit med.. Undrar hur du får ditt formbröd så ”högt och fyrkantigt”. Mitt blir så väldigt tunt, det är som om det liksom sjunker ihop och så blir det bara typ 5 cm högt. Har du något trix?

Svara
Åse 16 september, 2014 - 20:48

Hej! Jo det kom med, men alla kommenterar modereras och det kan ta sin tid ibland.
Nej om du använder samma råvaror som jag och följer recepten så låter det märkligt att dina bröd inte blir som mina? Tyvärr är bakning kemi och det kan vara en hel del som inte stämmer.

Svara
Rina 16 september, 2014 - 19:40

Vilket är ditt bästa rostbröd om du får välja? Pizzabotten vilken är din favorit, knaprigast?
Testade falska brödet som du la upp igår, sååååå gott bästa hitills. Men mitt blev väldigt platt… Kompakt. Hur får du ditt så fluffigt:-)?

Svara
Åse 16 september, 2014 - 20:49

Min formfranska. När det gäller Pizza så är det Pizzareceptet som jaga lltid refererar till, finns i högermenyn under populära recept.

Svara
Maud 16 september, 2014 - 15:49

Vilken härlig start på dagen, själv vart det en PW på 1 timme och 30 min Core.
Vad körde du idag på gymmet?!

Svara
Åse 16 september, 2014 - 15:50

Jag kör alltid fria vikter + maskiner. (Cardio före och efter)
Duktig du är Maud!

Svara
Emelie 16 september, 2014 - 15:47

Hej Åse!
Jag ska testa det här brödet också. Härom veckan bakade jag det andra formbrödet du tipsat om (ursprungligen från Birgitta Höglund) och det är SÅ gott. Däremot undrar jag – när jag bakar bröden blir de alltid väldigt låga, som om de sjunker ihop. Inte sådär höga, fyrkantiga som vanligt rostbröd (och som dina verkar bli). Har du något trix?

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.