Fredagsmenyn v.6

av Åse

Hej finingar! ❤️

Hur har ni det så här andra fredagen på februari?
Jag har ÄNTLIGEN kommit ut på andra sidan om den här evighetsförkylningen och det är bara lite småharkel och lite snörvel kvar men jag känner mig SÅ mycket friskare!
Jag var och tränade igår och nästa vecka är tanken att öka upp träningen! ÄNTLIGEN!
Usch vad det påverkar hela ens BEING att dra på sådant här virus. Jag hoppas att det är det sista på länge för nu jäklar ska hela kroppen stärkas inifrån och it.
Jag har inte ens orkat uppdaterat er om Spanien, men det kommer – tror redan på söndag!
Jag vet att det inte varit 100% ÅSE här i bloggen men jag vet också att ni vet hur det är när man inte mår sitt bästa, jag gör ju vad jag kan och orkar och ibland kan man inte prestera sitt yttersta. Och vet ni, jag vet att de flesta av er förstår detta. Tack! 🙏🏻💕

Vi har en lugn helg framför oss – gymnastiktävling, MELLO-mys men inga gäster, inte iväg någonstans och vi ska bara ladda batterierna! Vi är duktiga på att boka upp oss och umgås med vänner m.m men vi är även duktiga å återhämtning och att ha obokade helger. Jag brukar skämtsamt säga att jag är en extrovert introvert men det stämmer faktiskt väldigt bra!
I kväll ska jag dock ta en middag på stan med min Alice bästa kompis Isas mamma Anna, som även är min fina vän.

Här kommer fredagsmenyn!

Plock: Caprese med Burrata

Fredagsdrinken: Margarita

11042015-012A8559-2

Middag: Chili Cheese Gratäng (Det är såååå gott! Inte den roligaste bilden!

Desserttips: Pannacotta med espresso- och choklad

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

ÅsaS 10 februari, 2023 - 18:48

Har precis klivit av jobbveckan och satsar på en ledig helg. Ledig i den bemärkelsen att det inte är jobb iaf.
Idag blir det litet firande av vår nyblivna 25-åring. Galet att vår förstfödda fyller 25, för det var ju bara några år sedan jag själv gjorde det. Vi, familjen och tjejernas respektive, Foodorar över lite käk och har det gott och trevligt.
Imorgon spelar de yngre kägelmatch, och det vill jag ju se.
Men sen är det noll och inget inbokat, bara vara och ha det skönt. Precis vad jag behöver!
Njut helgen, för det ska jag! 💕

Svara
Åse 11 februari, 2023 - 19:20

Ojoj TJUGOFEM! ja det är galet, våra fyllde ju i november!Hoppas det blev en mysig kväll!
Njut av din lugna helg 🥰 KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.