Fredag med Sven

6 december, 2013

Äntligen fredag! Fredagar är den absolut bästa dagen på hela veckan! Spelar ingen roll hur trist veckan varit för när fredagen kommer så tänds nytt hopp!
Jag är som sagt gräsänka men det går så bra! I går hade vi en mysdag utan dess like. Jag hämtade barnen redan vid 14 och sedan åkte vi hem och låg i soffan mest hela eftermiddagen och kvällen. Köttbullar med brunsås och lingon + tillbehör på kvällen och sedan hopp i säng allt medan Sven röjde utanför! Hua!
Vi glömde visst förankra utemöbler etc innan Sven kom och röjde..

IMG_5130

 
IMG_5124

Snart 2:e advent!
 
IMG_5125

 
IMG_5129

Morgonens frukost för mig och till Michelle som är hemma; Äggröra med julskinka och min rödbetssallad. Gott!!
 

I dag gör vi repris och barnen hämtas tidigt. I kväll blir vi förbarmade av syster och svåger som ska bjuda på mat! Så trevligt!!
Ett fredagsrecept kommer senare! Var såååååå gott! Hoppas ni inte blåser iväg, var försiktiga! ♥
RIP Nelson Mandela

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

8 kommentarer

Zandra 6 december, 2013 - 16:57

Åh, var kommer den söta vita krukan ifrån med hyacinterna i?:)

Svara
Åse 6 december, 2013 - 16:58

Ica maxi!

Svara
Emma 6 december, 2013 - 16:18

Usch ja, Sven är lite halvgalen… Jag är högstadielärare och det var många elever som stannade hemma idag (och lika bra är väl det). Jag är Helsingborgare jag med.
Jag undrar vad det är du har på skinkan, förutom senapen då?
Trevlig helg!

Svara
Åse 6 december, 2013 - 16:58

Ja samma här, tonåringarna fick stanna hemma idag!
Jag har majonnäs på! Bästa!!

Svara
Jennica 6 december, 2013 - 12:48

Ja, den där jädrans Sven! Han kan ta och ge sig nu tycker jag! 🙂
Och den där pepparkaksmüslin lät god, den ska jag ta och prova. Fast jag får byta ut nötterna mot andra nötter eftersom jag inte tål hasselnötter, pekannötter eller valnötter. Men cashew, mandel och paranötter funkar bra!
Kram!

Svara
Anna 6 december, 2013 - 12:08

Ser underbart gott ut! Ska göra alla dina julrecept (köttbullar, rödbetssallad och Jansson) detta år!
Ha en mysig fredag!
:)Anna

Svara
al68 6 december, 2013 - 11:35

Visst är fredagen den bästa dagen. Så skönt att sluta om en halvtimme sen några ärende, hem till min stora kille som bor hemma för tillfälle och göra en god lunch till oss, sen bara en mysdag hemma. Älskar att komma hem när det är nystädat och allt fixat, så man slipper alla måsten utan bara kan va. I morgon blir det mys hemma och på söndag Väla hela dagen. Skall försöka krya på mig med, har fått Bronkit, inte alls kul, hostar som f.. och svårt att andas, men det känns som att det går åt rätt håll. Ha en underbar helg med dina fina barn. Kram kram <3

Svara
Åse 6 december, 2013 - 18:27

Men usch då :((( KRYA på dig snabbt!! KRAM

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.