Första juli

1 juli, 2012

Hej fina! Har ni det bra?

Detta är min nya favoritfrukost! Två stekta ägg med två tjocka cheddarskivor, ostskivorna läggs på innan äggen vänds så osten får smälta och ta god smak sedan läggs de upp och serveras vad man vill ha till. Jag varvar bacon, lax, skinka etc.


Två stekta ägg med persillade, cheddar, bacon, tomater och avokado.

Vi har ju haft det varmt i helgen! Solen är ömsom framme, ömsom i moln – känns lite trist när man bara vill skrutta i bikinin och lapa sol! Vi fixar och donar i huset och har gjort sedan i går förmiddags. Jag tog lite bloggpaus i går, ibland har man inte mycket att dela med sig av!
I dag blir målningen av klädrummet klart! Det tog liiiite längre tid än planerat men i bland kommer så mycket annat emellan! I veckan ska där vara helt klart med matta och inredning!

Har ni tips på fina tavlor?? Vill ha en tavla som passar här:

Vi hade en fin kväll hos vännerna, jag blev tyvärr dålig på kvällen så vi åkte hem tidigt men vi åt god mat och hade det jättebra hos Pernilla & Peter! Vi grillade och pratade mycket barn och förlossningar då de andra två damerna i sällskapet var gravida =) Jag och syrran berättade om våra raketförlossningar 😉 (Bara positivt!)

 
 
 
 
 
 

Skön eftermiddag och hoppas veckans sista kväll blir bra för er! <3

14 kommentarer
0

14 kommentarer

Susanne 2 augusti, 2012 - 18:03

Jisses vackert!
Kan för övrigt tipsa om http://www.bimago.se där man kan trycka upp sina egna bilder som tavlor . Nu har jag barnbarnen hängandes i vardagsrummet. 🙂

Svara
Vickan 3 juli, 2012 - 10:22

Gott det ser ut! Tröttnar aaaaldrig på ägg!!!

Puss o kram!!

Svara
Åse 3 juli, 2012 - 11:30

Ägg är ju universallivsmedlet! Bästa! Provat persillade?? Finns ju bland alla märken, så gott till ägg! Pussepuss

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.