En het dag med massa Gott för kropp & själ!

av Åse

Vilken dag! Känns som den aldrig tar slut! Men det gjorde den ju och nu är klockan en timme över midnatt!
Jag och Micheloppan gick på Body Balance vid 9.30 sedan hem och jobba undan lite snabbt sedan åkte jag ut till Annie som har Endorfina här i Helsingborg. Hon är Massör och Hälsopedagog och hade erbjudit sig att massera mig eftersom jag skulle signera Lev Gott som hon ska tävla ut i samband med ett samarbete med hennes lokala Ica affär, schysst deal va!? =)) Jag kände mig som en ny människa efteråt! Gött!
Hem och fortsätta jobba undan, plåta lite mat till Expressen och sedan skulle skolavslutningskläder inhandlas. PUST. Men jag kom hem med NITTON plagg för 1100:- på H&M!
Älsklingen hade köpt med sig aallader och smoothies från bästa Holy Greens. Muuuuuuums!!!
Min smoothie bestod av Jordubb, lime, rödkål och äpple och var såååå god!
IMG_1317
 
Min sallad var ny på menyn och hette Cheesy Chick och bestod av kycklingfilé, quinoa, medelhavsost, granatäpple, edamamebönor. rödkål, sallad och en dressing på soltorkade tomater & paprika. Personligen så hoppar jag över det mesta av både bönor och quinoa men det gör inget för det är så mättande ändå!
Holy Greens har grymt bra råvaror och det smakar! Gärna ekologiskt, glutenfritt och lokalt odlat. Tummen upp för det!
IMG_1318
IMG_1323
Det har varit upp emot 30 grader idag, såååå hett! Men oturligt nog ska det regna i morgon på skolavslutningen – SUCK!!!!
Och tyvärr ser vädret i Rom inte bättre ut! Ska regna flera dagar när vi är där, ska man skratta eller gråta??? Nåja.. än är hoppet inte ute, mycket kan ändra sig men det ska nog till ett mirakel känns det som..
Natti! ♥︎

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Maria Nordström 12 juni, 2014 - 15:46

Vilken dag du haft. ja här skulle det bli sol/moln på avslutningen imorgon .Jag kollar inte så noga vädret utan man får se ,de har ju fel ibland Härligt gott det såg ut med sallad, jag ska göra Cesar idag, längtar till middagen. Ha en skön kväll. Kram

Svara
Maria Nordström 12 juni, 2014 - 15:44

Vilken dag du haft

Svara
Helena 11 juni, 2014 - 12:44

Tycker du inte Odd Molly är dyrt om man får 19 plagg på H&M för samma pris som ett Odd Molly plagg kostar?

Svara
Åse 12 juni, 2014 - 21:39

Det var 19 BARNPLAGG jag fick =) typ tunna enkla bommulsklänningar/tights/tröjor tag 3 för 2. Mina barn sliter kläder som jag vet inte vad och då köper jag inte dyrt. Själv sliter jag inte kläder och då köper jag gärna dyra kläder som jag är rädd om och dessutom ofta säljer i andrahand.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.