En grå novemberdag

12 november, 2018

Gokväll på er!

Jag sitter redan i pyjamas. Dricker chaite och kollar julfilm och känner mig allt annat än pigg eller inspirerande.
Har inte gjort något av det jag skulle göra idag men orkar inte ens ha dåligt samvete för det..

Sovit för dåligt sista veckan och var allt annat än sugen på morgonens intervaller på löpbandet men har bestämt mig för att nu ska jag bli stark igen och få bukt med mina stela axlar (pga för mkt datortid och mobil) så idag blev det även ett rejält överkroppspass här hemma + rörlighetsträning. Sååååå nöjd! Man ångrar ju aldrig ett träningspass!


Har kameran full av både receptbilder och annat men inget känns inspirerande eller något jag är sugen på att dela med mig av. Drar ner rullgardinen här på 56kilo idag och hoppas det blir en bättre dag i morgon!

På gensyn!

16 kommentarer
12

16 kommentarer

A 14 november, 2018 - 09:55

Så skönt att verkligen unna sig en riktigt skön återhämtningsdag:)
Jag skulle vilja ha lite idéer och inspiration till julklappar… Särskilt till min dotter som blir 19 år om 2 månader, tycker det är såå svårt..

Hoppas du känner dig bättre idag:)
Kram//A

Svara
Anita 14 november, 2018 - 09:52

Du har ju kört på med 200% och när man sen vilar brukar det bli ett bakslag men bara vila och hämta kraft . Alla känner vi nog att det är väldigt mörk längtar till att tända advetnsljus.

Svara
angelica 14 november, 2018 - 07:12

Bara mänskligt att ha såna dagar ❤️ hoppas denna dag känns bättre.. KRAM!

Svara
Ina 13 november, 2018 - 18:36

Kram till dig och kom tillbaka när orken/lusten finns igen 🤗

Svara
Ingela Persson 13 november, 2018 - 11:00

Hej Åse,
Även du måste få ta det lungt ibland man ska ju lyssna på kroppen säger de som vet.
Jag kan ångra att jag bara rusat på och brytt mig till höger och vänster och glömt mig själv.Men man blir orolig för alla nära och kära.Men nu har försökt att ta mig först som jag nyss börja med Hihi.Åse var rädd om dig du behövs alltid,Kramar Ingela P🤗💞

Svara
Maria 13 november, 2018 - 09:39

Gråa november. ..kommer bättre dagar 💜

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.