En grå novemberdag

12 november, 2018

Gokväll på er!

Jag sitter redan i pyjamas. Dricker chaite och kollar julfilm och känner mig allt annat än pigg eller inspirerande.
Har inte gjort något av det jag skulle göra idag men orkar inte ens ha dåligt samvete för det..

Sovit för dåligt sista veckan och var allt annat än sugen på morgonens intervaller på löpbandet men har bestämt mig för att nu ska jag bli stark igen och få bukt med mina stela axlar (pga för mkt datortid och mobil) så idag blev det även ett rejält överkroppspass här hemma + rörlighetsträning. Sååååå nöjd! Man ångrar ju aldrig ett träningspass!


Har kameran full av både receptbilder och annat men inget känns inspirerande eller något jag är sugen på att dela med mig av. Drar ner rullgardinen här på 56kilo idag och hoppas det blir en bättre dag i morgon!

På gensyn!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 32 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


16 kommentarer

A 14 november, 2018 - 09:55

Så skönt att verkligen unna sig en riktigt skön återhämtningsdag:)
Jag skulle vilja ha lite idéer och inspiration till julklappar… Särskilt till min dotter som blir 19 år om 2 månader, tycker det är såå svårt..

Hoppas du känner dig bättre idag:)
Kram//A

Svara
Anita 14 november, 2018 - 09:52

Du har ju kört på med 200% och när man sen vilar brukar det bli ett bakslag men bara vila och hämta kraft . Alla känner vi nog att det är väldigt mörk längtar till att tända advetnsljus.

Svara
angelica 14 november, 2018 - 07:12

Bara mänskligt att ha såna dagar ❤️ hoppas denna dag känns bättre.. KRAM!

Svara
Ina 13 november, 2018 - 18:36

Kram till dig och kom tillbaka när orken/lusten finns igen 🤗

Svara
Ingela Persson 13 november, 2018 - 11:00

Hej Åse,
Även du måste få ta det lungt ibland man ska ju lyssna på kroppen säger de som vet.
Jag kan ångra att jag bara rusat på och brytt mig till höger och vänster och glömt mig själv.Men man blir orolig för alla nära och kära.Men nu har försökt att ta mig först som jag nyss börja med Hihi.Åse var rädd om dig du behövs alltid,Kramar Ingela P🤗💞

Svara
Maria 13 november, 2018 - 09:39

Gråa november. ..kommer bättre dagar 💜

Svara
Anna Haeggman 13 november, 2018 - 07:34

Ibland är det skönt att bara känna sig grå och trist och ligga och mysa. Hoppas dock det går över fort för jag är nyfiken på det där bilderna och recepten som du inte var sugen att dela med dig av. 😉
Kram till dig Åse!!

Svara
ÅsaS 12 november, 2018 - 22:14

Såna dagar får, och behöver, man ibland! Även du! Du kan inte köra 120% för jämnan, det blir inte bra då. Även om dagen har varit grå även här så känner JAG att det har varit en bra dag – tillbaka på jobbet efter 2 veckors sjukskrivning OCH tillbaka på hästryggen igen. Även om jag inte kört 100% nånstans, så är jag nöjd med de 80-90 jag lyckades prestera.
Önskar dig en god natts sömn och roligare dagar framöver.
Kram 💕

Svara
Monica 12 november, 2018 - 20:48

Bästa Åse! 😊 trist dag men du är nog på topp imorgon igen! Tack för alla goda recept o andra tips o inspiration du ger! Ikväll har jag gjort min o sonens favoritlax, den italienska laxgratängen 😋. Senare i veckan är det inhandlat till två andra smarriga rätter från dig!
Massa peppkramar! ❤️ // Monica

Svara
Pernilla 12 november, 2018 - 20:28

Du är väll inte mer än människa du heller Åsa?😉 Alla måste vi få ”bara vara” ibland. Kram på dig♥️

Svara
smulan 12 november, 2018 - 17:38

Sänk kraven. Tillåt att bara vara!! Man måste få vila! Sköt om dig!!

Svara
Ewa 12 november, 2018 - 17:14

Sådana dagar måste man ha ibland. Det ingår liksom. Så grått och trist som det är nu blir jobbigt. Så det är bra då att dra ner gardinen och återkomma senare tror jag. Blir ju bättre, det vet vi. Kram på dej

Svara
Jenny 12 november, 2018 - 17:03

Denna måndag var verkligen grå… man kan få koppla ur å ladda för en bättre dag i morgon 👌 själv ska jag försöka släpa mig iväg på cirkelträning då det är mycket styrka idag😊kram

Svara
Charlotta 12 november, 2018 - 16:53

Man måste få ha såna dagar också. Ta det lugnt o njut av avkopplingen med gott samvete!

Svara
Petra 12 november, 2018 - 16:49

Peppkram till dig ❤
//Petra

Svara
Sanna 12 november, 2018 - 16:49

Samma här!! Energin är lite slut just nu. Nya tag. Kram ❤️❤️

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.