En god morgon.

8 november, 2013

Gooooood morgon!!
Ett snabbt inlägg innan jag måste hasta mig in i duschen, Lisa kommer och hämtar mig 9.30, då ska vi åka ut till saluhallen och knäppa några bilder och även till Arilds Vingård som ägs av goda vänner till mig och Daniel! I denna boken kommer ni får se mycket mer av mig i olka miljöer! Miljöer där jag trivs och njuter av att vara! <3
I kväll ska sedan jag och familjen ut till Arild igen, då vi är hemburna hembjudna till Anette och Jonas och deras fina barn! Ska bli mysigt!!
I morgon är det först kiropraktorn sedan släktmiddag hos mamma (kåldolmar!!!! Yay!!!!) och på söndag är det kalas för Juni och ska passa på att umgås lite med min Anna, hennes dotter också är med på kalaset.
Ja ni har rätt, det är intensivt nu – men vet ni, att ha mycket att göra behöver inte vara negativt så länge man orkar med, hinner med, hinner hämta andan och det inte alltid är 110%.
Jag har känt mig småkrasslig i några dagar. Varit grav trött, svullen i kroppen och det är alltid ett tecken på virus hos mig. Jag har därför sovit mycket, i snitt 9 timmar per natt, tuggat echinagard och maxat c-vitamin och i går så bokstavligen rann det ur mig – jag var konstant kissnödig och i dag är jag såååå mycket piggare och ingen svullnad kvar!! Jag känner min kropp;)
Morgonens frukost. Sällan jag äter frukost så här tidigt men jag kände för det idag =)
Kesoplättar med lite vaniljprotein i. Min granola och så några torkade äppleskivor. Till det keso/yoghurt med lite sockerfri hallonsylt. Stekt i mycket kokosfett.


IMG_4122

 
Många goa kramar till er! Tack för att ni ger mig så mycket tillbaka!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

9 kommentarer

mison 9 november, 2013 - 01:38

Älskar dina kesoplättar, särskilt med någon god ost och skinka. Man står sig länge. Toppen

Svara
Patty 8 november, 2013 - 11:57

Hej, låter som en händelsrik o kul dag!! Själv på väg till Göteborg o en härlig spa helg:-) Stämmer det att jag kan äta dina middagar även till lunch. De innehöll väl lika delar fett o proteiner osv? Kram Patty

Svara
Åse 8 november, 2013 - 12:21

Ja det går bra!

Svara
al68 8 november, 2013 - 10:06

Mums vad gott, gjorde faktiskt dina Kesoplättar för första gången i tisdag, sååå goda, verkligen inte sista gången jag äter dom ; )
Ha en skön helg, här blir det mys med familjen och möhippa hela dagen imorgon, kul.
Kram kram

Svara
Ann-Sofie 8 november, 2013 - 10:05

Är man trött så blir man minsann alltid pigg när man tittar in här : ) Tack för inspirationen och glädjen du förmedlar.
Ha en go helg, kramen!

Svara
Tobbe Wilson 8 november, 2013 - 09:41

Kesoplättarna är kanongoda, har gjort dem flera gånger!

Svara
Tobbe Wilson 8 november, 2013 - 09:37

Haha, lite kul miss! 🙂
”I kväll ska sedan jag och familjen ut till Arild igen, då vi är hemburna till Anette och Jonas och deras fina barn! Ska bli mysigt!!”
Hemburna, kan ni inte gå själv?

Svara
Åse 8 november, 2013 - 09:40

Nä tror det kan vara så 😉 haha

Svara
Anchi 8 november, 2013 - 09:36

Godmorgon sunshine 🙂 Tack för frukosttipset. Fler sådana!!
Ha en bra helg, kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.