Dan före dan, före dan, före dan

av Åse

Typ! =)
Lika småstressad som jag kände mig i måndags lika ostressad känne rjag mig nu. Jag har hunnit med massor under dessa dagarna och är nu klar med julklappar och har bara mys kvar!
Det kommer upp två smarriga julrecept här i dag och i morgon, så stay tuned!
I går var syrran och kidsen här en stund – de där små huliganerna alltså! Haha! Ställer sig upp mot allt, kryper i 190 och är så goa så man skulle vilja äta upp dem! För att vara 9 månader är det bra fart i dem må jag säga! =)
012a7734
012a7741
Jag kokade lite saffransglögg till mig och syrran – mums så god den är!
Jag gillar inte söt glögg, utan recept där det är mindre sötma i är min melodi.
012a7729
012a7743
Till middag blev det kylskåpsrensning!
Gjorde cajunkryddad kyckling med en kall sås av smetana, vitlök, sambal oelek, chilisås och cajunkrydda. Till de broccolifalafel! Samma recept fast med blomkål finns i Anna och min nya bok, de är såååå goda! Mitt nya favorittillbehör!
012a7749
012a7751
Kika in lite senare för ännu ett smarrigt julrecept! =)
KRAM! ❤️

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Annie Cervin 17 december, 2020 - 23:14

Hej! Jag gjorde detta receptet ikväll men uteslöt fänkål och kumminfrö, hade istället i en påse vörtmix (det doftar juvligt här hemma) och ser fram emot min frukostmackan i morgon! Har tjuvsmakat lite och den är både saftig och härligt vörtig, stort pluss att den är så gott som glutenfri! Tack för roliga recept och inspiration!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.