Dan före dan, före dan, före dan

22 december, 2016

Typ! =)
Lika småstressad som jag kände mig i måndags lika ostressad känne rjag mig nu. Jag har hunnit med massor under dessa dagarna och är nu klar med julklappar och har bara mys kvar!
Det kommer upp två smarriga julrecept här i dag och i morgon, så stay tuned!
I går var syrran och kidsen här en stund – de där små huliganerna alltså! Haha! Ställer sig upp mot allt, kryper i 190 och är så goa så man skulle vilja äta upp dem! För att vara 9 månader är det bra fart i dem må jag säga! =)

012a7734

012a7741

Jag kokade lite saffransglögg till mig och syrran – mums så god den är!
Jag gillar inte söt glögg, utan recept där det är mindre sötma i är min melodi.
012a7729

012a7743

Till middag blev det kylskåpsrensning!
Gjorde cajunkryddad kyckling med en kall sås av smetana, vitlök, sambal oelek, chilisås och cajunkrydda. Till de broccolifalafel! Samma recept fast med blomkål finns i Anna och min nya bok, de är såååå goda! Mitt nya favorittillbehör!
012a7749

012a7751

Kika in lite senare för ännu ett smarrigt julrecept! =)
KRAM! ❤️

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.