9,5K
Färsk sommarvitkål är ju så underbar!
Jag använder ofta en som sallad istället för bladsallad om sommaren.
Underbar att göra coleslaw på också så klart!
Groddar har jag börjat använda mer och mer, i sallader och som här i coleslaw. Denna gången använde jag rödbetsgroddar. Vacker färg och så blir det ju lite extra nyttigt =)
Gott tillbehör till grillen!
På bilden: Västerbottensbiffar och fetaoströra med rostad paprika.
Coleslaw med färsk vitkål och rödbetsgroddar
- Portioner: 4
Ingredienser
1/2 finriven färsk vitkålshuvud
1 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
2 tsk dijonsenap
(1 handfull groddar av valfri sort)
Salt och svartpeppar
Instruktioner
Blanda alla ingredienser och låt gärna stå kallt en stund innan servering.
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
5 kommentarer
Jag ÄLSKAR groddar, men jag är ensam i hushållet så det går inte åt mer än lite, man ska ju inte spara dom så länge, har du något tips?
Ser super smarrigt ut. Själv gjorde jag denna sötpotatissallad som blev jättegod.
Så gott det ser ut, ska testas här hemma. Vi gillar verkligen coleslow, så alltid toppen med lite nya ideer:)
Ser sååå fräscht ut, måste jag prova i sommar!🤩
Tack för att du delar med dig av så många smarriga recept!🤗
Ser ljuvligt gott ut 😋 Kanske får bli middag en dag i helgen.