Chai-te latte

av Åse

Nu i juletid så smakar julkryddorna som kanel och kardemumma extra gott tycker jag!
Till frukosten blev det en härligt kopp chai-te latte – underbart!
1 kopp:
2 dl vatten
1 msk chai te
1-2 tsk sötning (stevia strö/honung/björksocker ex)
1 dl skummad mjölk
Gör teet som vanligt och söta. Skumma sedan mjölken och häll på. Krydda med kardemumma eller kanel.
MUMS!

Till sällskap hade jag denna fina bok!
Kocken / Matskribenten Jens Linders LCHF till fest – en vacker kokbok för den extra matglada som gillar att festa till det! Lättlagad festmat med lite kolhydrater! Väldigt mycket inspiration finns i denna boken!
 


Skön tisdag! Kikar in med ett litet recept som också smakar jul 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Christina 7 december, 2012 - 16:37

Hej Åse,
Jag undrar vilken chai latte du använder samt vilken mjölk?
Tack för en super bra blogg som alltid lyckats inspirera mig.
Kramis

Svara
Åse 7 december, 2012 - 18:49

Ingen aning! Köper någon lösvikt på Ica Maxi och sedan använder jag antingen Hjordnäras ekologiska mjölk eller Skånemejeriers gammeldags. Kram!

Svara
Popprinsessan 4 december, 2012 - 22:37

Jag dricker inte kaffe, men gärna te. Har dock alltid haft både sötning och mjölk i mitt te och kämpar nu med att dricka te utan honung. Eftersom jag vill minska i vikt så vill jag utesluta sötningen, men det är verkligen inte lika gott utan honung! Men jag kämpar på 🙂 Det är nog det enda jag saknar när jag tänker efter!
Kram till dig

Svara
Åse 5 december, 2012 - 11:40

Ja ibland tar det ett tag att lära sig av med en vana 😉 Kram!!

Svara
Jenjo 4 december, 2012 - 14:40

Jag berättade för kompis som inte dricker kaffe, att hon får dricka chai latte istället. Då frågade hon mig vad en tjej-latte är för något… 😉 Ska visa henne detta inlägg så hon kan läsa vad det är och framför allt, vad det heter!
Kramar!

Svara
Åse 5 december, 2012 - 11:47

hahah tror det är måååånga som hör fel när det gäller det ;)) hihi

Svara
Lisa 4 december, 2012 - 13:31

Hej.
Jag är sugen på att börja med lågkolhydratkost och håller på att läsa runt lite på nätet. Men tycker det är jättesvårt hur man ska komma igång o vad man ska äta. Särskilt frukosten har jag svårt att få grepp om i början… Vore jätteglad om du kunde tipsa lite om du har tid =) tack för en jättebra blogg har följt dig i många år!
MVH Lisa

Svara
Pilotfrun 4 december, 2012 - 12:26

Mumma!!!! Får krypa upp i din soffa snart igen och dricka latte:) Kram och ha en fin dag!!!

Svara
Åse 4 december, 2012 - 12:27

Jaaaaaaaaa! ❤

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 4 december, 2012 - 12:10

Det är få saker som har en så hög mysfaktor som en riktigt god chailatte! Det är något jag dricker nästan varje dag (dock har min skummare gått sönder…) 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.